Dnevni horoskop za 16.11.2014.

“Ako biraš između dvije osobe, uvijek izaberi drugu, jer da voliš prvu, druga nikad ne bi ni postojala.”
Johnny Depp

Dnevni horoskop za 16. novembar 2014.

Odaberite znak:

Ovan

S obzirom na raspored zvijezda danas vi ćete se poprilično dobro snaći u svim životnim oblastima. Ipak, aktivnost je naglašena kako u sferi poslovanja, tako i u sferi obrazovanja , te ljubavnih kontakata, pa bi bilo dobro da za početak napravite nekakv plan koji bi vam omogućio da se lakše provučete kroz dnevna dešavanja.

Bik

Vi ste danas tužni , što je samo jedna od mnogobrojnih stvari koje su vas pritisnule. Radi se naime o slatkim ljubavnim mukama, a vi ste trenutno u fazi kada ste najosjetljiviji. U ljubavnom odnosu ste skloni da se ponašate kao dijete kojem roditelji ne dozvoljavaju da se ponaša onako kako ono želi , pa se osjećate pomalo zapostavljeno.

Blizanci

Konačno lijepi dani za vas kad je o emotivnim susretima riječ. Danas će oni pripadnici znaka koji su već neko vrijeme u vezi zaista blistati od sreće. Vaš odnos dobija na kvaliteti i vi s radošću razmišljate o budućim polanovima u dvoje. Ipak, ne žurite toliko, spontanst je jedna od vaših glavnih osobina, pa ju ne isključujte sad kad vam je najpotrebnija.

Rak

S obzirom na vaše apetite, danas malo više pažnje povedite upravo o tome šta i koliko jedete, da kasnije ne biste došli u nezgodnu situaciju. Višak kilograma je zadnje što vam je trenutno potrebno pa se nastojte obuzdati , pogotovo kad je o slatkišima riječ. Druga bitna stavka danas je svakako posao i radne obaveze, koje vam nose izazove ali i stres.

Lav

Lavovi će danas da nalete na nekog interesantnog. Pred vama je zanimljivo poznastvo od kojeg bi vaše srce moglo da zakuca malo brže. Prije nego novog poznanika u mislima stavite na mjesto pored vas, nastojte da se prvo dobro informišete o svim onim bitnim stvarima u koje između ostalog spada i pitanje da li je osoba slobodna ili ne.

Djevica

Vi ste već sasvim u nezgodnom stanju kad je o zdravlju riječ. Ignorišući simptome doveli ste se do granica iscrpljenosti, što vam je danas posebno jasno, jer je potreba za odmorom ne samo naglašena, nego i neophodna. Naprosto niste u stanju da se angažujete u istoj mjeri, pa se ovaj put primirite.

Vaga

Vi ćete se danas teško odvojiti od svog telefona. Prijatni pozivi kao i brojni privatni dogovori ispuniće u većoj mjeri i ovaj dan. Ono što vam je za sada prijeko potrebno jeste da se na neki način izvučete od posla i da se opustite sa dragim ljudima koji vam pripremaju svojversno iznenađenje. S obzirom na to da ste rođeni diplomata, uspjećete u naumu.

Škorpija

Nekim pripadnicima ovog znaka koji palniraju da nastave svoje školovanje danas se može ukazati prilika za dobijanje neke vrste stipendije ili nečeg sličnog što bi im omogućilo da lakše izađu na kraj sa troškovima koje u tom smislu moraju poduzeti. Inače, cjelokupna dnevna aktivnost danas vam je usmjerena na zaradu, a mogućnst dobiti je otvorena.

Strijelac

S obzirom na Mjesec u vašem znaku danas je moguće da ćete se ponašati malo emotivnije nego što je to za vas uobičajeno. Ipak, najvažnije je da vam se osmijeh vratio na lice, kao i daćete sa njim ponovo uveseljavati okolinu. Vaš živahni duh će svakako biti primijećen gdje god se danas našli i šta god radili.

Jarac

Zamislili ste se ponovo oko nekih svoji privatnih poteškoća, koje su više odraz vaše bojažljive prirode engo realne slike situacije. Kod vas faze opuštanja zaista ne traju dugo, tako da ovaj nagli pad raspoloženja i nije neko veće iznenađenje. Ipak, nastojte da sa negativizmom ne pretjerate. S obzirom na vašu revnosnost teško da bilo šta može poći po zlu.

Vodolija

Vi ćete danas oko sebe okupiti veći broj dragih ljudi sa kojima želite da podijelite neka od skorijih dešavanja koja ste na ličnom planu imali. U principu, samo tražite povod za okupljanje, jer ste se zaželjeli opuštenog razgovora i dosta smijeha. S obzirom na vašu porezauzetost u zadnje vrijeme ovo druženje će vam istinski prijati.

Ribe

Vaša poslovna angažovanost danas je rezultat bjega od nekih drugih stvari koje ste odlučili sakriti u sebi. Radna terapija i nije tako loše riješenje pa biste se mogli na kraju dana , nakon obavljenog posla, zaista osjećati bolje, a i sve kockice oko problema koji vas muči će se do tada posložiti pa ćete do riješenja lakše i brže doći.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.