Horoskop napisan samo za vas

Poštovani ljubitelji astrologije i numerologije, sada ste u mogućnosti da direktno i vrlo jednostavno sa našeg sajta naručite svoju ličnu natalnu kartu, uporedni horoskop, mjesečni ili godišnji horoskop.


Natalne karta

Cijena: 30 EUR

Natalna karta daje objašnjenje principa ispoljavanja, odnosno načina dešavanja u okviru 12 polja zodijaka: opis ličnosti, način sticanja novca, odnosi sa okolinom, porodični dom, ljubavne veze, posao i zdravlje, brak, mistika, putovanja, karijera, prijatelji i zadatak osobe u ovom životu.

Naruči


Ljubavni (uporedni) horoskop

Cijena: 40 EUR

Uporedni horoskop se bazira na prirodu veze, odnos dvoje ljudi, šta osobe dobijaju iz te veze i tome slično. On opisuje kako osobe komuniciraju, kako se razumiju. Ne ulazi se u detalje ovih 12 polja – to je predmet natala. Natalna karta osobe, samim tim što obrađuje 12 polja čovjekovog života, je mnogo detaljnija i sveobuhvatnija – mnogo više otkriva o osobi. Uporedni horoskop parova daje potencijalne načine kako će se veza odvijati, u čemu će se osobe slagati, u čemu ne, koji su izgledi za trajnost veze.

Naruči


Izrada mjesečnog horoskopa

Cijena: 25 EUR

Mesečni horoskop se piše za malo duži period i on nam daje odgovore na mesečnom nivou. U mesečnom horoskopu uvek možemo pročitati tumačenje astrologa u vezi ljubavi, posla, zdravlja i novca.

Naruči


Izrada godišnjeg (solarnog) horoskopa

Cijena: 50 EUR

Detaljna analiza godišnjeg horoskopa i prognoza za period od jednog do drugog rođendana. Kritični aspekti, povoljni aspekti, šanse koje vam se pružaju…

Naruči