Dnevni horoskop za 29.10.2015.

Neke sitnice su toliko krupne da zbog njih neke ljude zavoliš, a neki ti se zgade za čitav život.

Dnevni horoskop za 29. oktobar 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Mjesec je u znaku Riba i vi ste osjetljvi, nježni, imate potrebu da se zavučete negdje u osamu sa voljenom osobom i da uživate u trenucima provedenim skupa, daleko od cijelog svijeta. Danas biste mogli dobiti brojne pohvale ili naprosto biti svjedok prijatnih izjava koje će vam partner ili neko od prijatelja uputiti.

Bik

Niste dobre volje danas dragi Bikovi. Nešto vas istinski tišti i vi se pokušavate zaštititi bjekstvom u vaš unutrašnji svijet, pod izlikom da nešto bitno radite. Iako djelujete zadubljeno u posao, vaše misli su ko zna gdje. Ne jedite se toliko jer vam se ne isplati da iznova i iznova prebirete po mislima neku grešku, bolje se postarajte da je ne ponovite.

Blizanci

Vama je sve danas lijepo ako se dešava u kontaktu sa novim ljudima. Sklapate prijateljstva, uživate i jednom riječju zadovoljni ste sa svim onim što imate trenutno. Kad bi se vas pitalo, ovaj dan biste proveli istražući, družeći se i jednom riječju uživajući u svemu onom što novi kontakti sa sobom nose.

Rak

Vrijedno radite danas. Iako je gotovo pa kraj sedmice vi se osjećate punim elana i želje da se pokažete na poslovnom planu. Imate toliko ideja i novih prijekata koje biste rado da izložite svojim šefovima. Jedino na šta pri tome morate da obratite pažnju jeste da se ne namećete na isuviše napadan način i da taj potez odradite što taktičnije.

Lav

Vi ste danas nekako zatvoreni i više okrenuti posmatranju stvari i ljudi oko sebe nego nekom konkretnijem poslu. Ne da vam se pokrenuti sa mjesta i sada je to više nego očito. Ipak, zašto da se ne opustite i ne uživate. Na kraju krajeva, dovoljno ste se zalagali tokom prethodnih dana da sada možete malo i da usporite tempo.

Djevica

Malo ste neraspoloženi. Činjenica je da ste se danas isuviše okrenuli rješavanju tuđih poteškoća i postavljajući se kao rame za plakanje svima drugima, u potpunosti ste zaboravili na sebe. Ko će vama izaći u susret kad vam pomoć bude potrebna, pitate se i na vaše iznenađenje nemate odgovor. Lijepo je pomagati, ali malo se posvetite i svojim poslovima.

Vaga

Lijep dan za Vage. Pred vama je čitav niz ugodnih dešavanja, prvenstveno na ljubavnom planu, što je za vas jedna od najbitnijih stvari trenutno. Sa partnerom očekujte divna dešavanja, a ukoliko ste slobodni danas biste mogli da dobijete poziv od nekog ko vas već izvjesno vrijeme s uživanjem posmatra.

Škorpija

Vi ste se okrenuli poslu. Kao što i dolikuje, želite da radnu sedmicu privedete kraju ne ostavljajući ništa za kasnije. Za sada vam plan i nije tako loš , jer ste ušli u jedan dinamičniji tempo koji opet najviše koristite na poslovnoj strani u cilju da u što kraćem roku završite predviđene obaveze. Ono čega se danas trebate paziti jesu glavobolje!

Strijelac

Vrijeme je za sve ono što volite da radite i u čemu inače uživate. Vi ne čekate zadnji dan da završite sav posao, samim tim danas ste već poprilično oslobođeni obaveza , pa možete bezbrižno da planirate na koji način ćete da utrošite svoje slobodno vrijeme. Ukoliko ste zauzeti, lako je moguće da se umijesti izlaska opredjelite za veče sa partnerom.

Jarac

Vi ste danas uglavnom u kući i odmarate se. Nije vam do neke pretjerane aktivnosti, ali s druge strane, upravo ona bi vam pomogla da se izvučete iz učmalosti u koju ste zapali sticajem okolnosti. Vi se brzo povučete u osamu i vrlo mudro izbjegavate da se aktivirate onda kad vam je to najpotrebnije da biste povratili dobro raspoloženje!

Vodolija

Razmišljate o tome da otputujete negdje za vikend. S obzirom na to da ste preopterećeni različitim poslovnim i privatnim zbivanjima, kao i da su se problemi u vašem životu nagomilali , a vi ne znate ni kako ni kada ćete da ih razriješite, ne bi bilo loše da se malo odmorite uz promjenu sredine. Kad se odmorite, rješenja će se sama namatnuti.

Ribe

Konačno i vama da osvane lijep dan kad je u pitanju novčana dobit! Danas je mogućnost zarade za vas više nego otvorena. Imaćete prilika da dobijete manju sumu, a na vama će biti da ih prepoznate ili da ih iskoristite. Ukoliko budete oklijevali nećete napraviti ništa, zato jednom u životu prihvatite rizik i nadajte se dobrom!

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.