Mesečni horoskop za mart 2017. godine: Vreme je da se pokrenemo, da se zaljubimo, da malo uživamo u životnim radostima!

Žena sam, ali ne treba mi jedan pravi Chanel parfem, deset pari cipela i beskonačno mnogo torbica. Treba mi jedan pravi muškarac, deset pari zagrljaja i beskonačno mnogo ljubavi.

Pred nama je prvi prolećni mesec – vreme je da se pokrenemo, da se zaljubimo, da malo uživamo u životnim radostima! Nekako je sve lepše i lakše pod sunčevim zracima, pa se nadamo da će nas vreme poslužiti i da nam mart neće pokazati i onu svoju hirovitu stranu….A u ovaj mesec ulazimo sa Mesecom, Venerom, Uranom i Marsom u Ovnu. Jupiter je retrogradan u znaku Vage, Saturn u Strelcu, Pluton u Jarcu, dok su u znaku Riba Merkur, Sunce i Neptun. Jedna će planeta promeniti pravac kretanja i to Venera, koja će početi sa retrogradnim hodom.

No, idemo redom – pošto ovaj mesec započinjemo sa aktuelnom konjukcijom Marsa i Urana u znaku Ovna u opoziciji sa retrogradnim Jupiterom, budite sigurni da ćemo u poslovnim i emotivnim partnerstvima tokom celog perioda imati turbulencije i promene.

Od 2-og do 4-og prvo konjukcija Sunca sa Neptunom, a onda i Merkura sa ovom planetom, doneće nejasnoće, konfuzije, probleme u dogovorima, nerazumevanje. Merkur će biti spaljen od strane Sunca sve do svog prelaska u znak Ovna, koji će se dogoditi 13-og marta. Do tog perioda teško ćemo nalaziti zajednički jezik sa drugima, neke tajne mogu izaći na videlo, ili možemo čuti neprijatne vesti. Kada Merkur pređe u znak Ovna, stvari će postati jasnije, ali komunikacija može dobiti na impulsivnosti. U prevodu – što na umu, to na drumu…

4-og i Venera kreće retrogradnim hodom. Tokom celog meseca putovaće unazad kroz znak Ovna. Generalno, ovaj aspekt označava vraćanje u emotivnu prošlost, a mnogima od vas doneće i emotivne priče koje će krenuti vrlo burno i strastveno…kako će se završiti, to je već neko drugo pitanje…Od 4-og do kraja prve dekade meseca Mars će biti u trigonu sa Saturnom. Naše akcije sada mogu imati dugotrajan uticaj, pa tih dana budite mudri i delajte promišljeno. 10-og Mars prelazi u znak Bika, gde je njegov uticaj dosta loš, pa će nam za sve trebati mnogo više energije i truda nego inače. 12-og marta Merkur iz Riba pravi kvadrat sa Saturnom iz Strelca. Moguće su laži, prevare, izdaje, delovanje konkurencije, uopšte uzev – rad „iza leđa“ postaje jako aktuelan. Čuvajte papire, čuvajte pare, jer su moguće i krađe, bilo novca, bilo intelektualne svojine. Od 16-og do 18-og će i Sunce biti u kvadratu sa Saturnom. Imaćemo osećaj tih dana da nam je posebno teško da neke prepreke preskočimo. Imaćemo problem sa autoritetima i osobama koje su suviše teške i naporne. 18-og Merkur pravi konjukciju sa retrogradnom Venerom. Neke komunikacije se sada mogu obnoviti, bilo da se vezuju za emotivni ili poslovni segment. Novac koji smo čekali dolazi. Takođe, neke reči kojima smo se nadali, sada nam mogu biti upućene. 20-og marta u popodnevnim satima Sunce prelazi u znak Ovna. Proleće i zvanično može da počne. Zbogom zimo, lepo smo se družili ove godine!

25-og marta Sunce i retrogradna Venera se susreću i toga dana će planeta ljubavi biti „u srcu“ Sunca. Dan kao stvoren da se otpočnu neke velike ljubavne priče….ili da stare ponovo ožive….Merkur od 26-og otpočinje svoju konjukciju sa Uranom, a toga dana i ulazi u svoju senku, pripremajući se za retrogradni hod koji će se dogoditi tokom aprila meseca. Na neke priče koje se ovih dana budu dogodile moraćemo da se vratimo tokom narednog perioda…u ovim danima ne delujte impulsivno, ne pravite svađe bez razloga i ne donosite odluke na brzinu, jer je evidentno da ćete se zbog toga kasnije pokajati.

Kao što vidite – burno, burno, burno… izgleda mi da mart mesec obećava da će nam proleće, koje je pred nama biti vrrrrrrrlo zanimljivo… pa zato hajmo hrabro u promene! Srećno!!!

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav: Ukoliko ste u vezi, vama je potrebno više slobode u odnosu, što partner trenutno ne može i ne želi da razume. To ne znači da ćete flertovati sa strane niti koristiti slobodno vreme za neko ludovanje, već jednostavno –dovoljno ste okupirani ličnim i poslovnim problemima i ne želite da vas još i voljena osoba opterećuje i non stop vam „skače po živcima“. Neka forma distanciranja, udaljavanja, itekako će biti prisutna tokom ovog meseca, naročito u njegovoj drugoj polovini. Ni vi ni druga strana nećete se osećati dobro zbog ovoga, pa bi svakako bilo potrebno da se potrudite da nađete makar neki kompromis i zajednički jezik. Slobodni Ovnovi se mogu dosta zagrejati za osobu koja vuče neki emotivni „teret“ ili je zauzeta. Moguće je čak da u početku neće biti u potpunosti iskrena prema vama, ali će ono što skriva vrlo brzo izaći na videlo. Neko od bivših emotivnih partnera može postati posebno aktivan u drugom delu marta meseca i u prvom trenutku možete biti „povučeni“ onim što se dešava. Za dalje – videćemo.

Posao: Do kraja prve dekade marta, Mars vaš vladar, boraviće u vašem polju ličnosti I ovaj biste period trebali da iskoristite da kroz ličnu inicijativu I delovanje proširite svoje saradnje, učvrstite ih dodatno, ali I otvorite neke nove, dugoročne projekte I poslove. Ulaskom Marsa u Bika, jednim delom vaša situacija postaje nestabilnija, statičnija, I moguće je da ćete nailaziti na prepreke da biste ostvarili planirano. Posebnu pažnju obratite na segment finansija, koji će biti dosta promenljiv, izvesno je da će neki dugovi doći na naplatu, a trebali biste da vodite računa da se dodatno ne zadužujete, jer će uslovi biti nepovoljni po vas.

Zdravlje: Malo ćete se boriti sa stresom u prvom delu meseca, dok će tokom drugog dela marta biti aktuelan povremen umor, bezvoljnost, laki gubici energije. Ipak, ništa od ovoga neće na duže uticati na vaš zdravstveni status.

Bik

Ljubav: Venera, planeta koja vlada vašim znakom, kreće retrogradnim hodom početkom meseca. Zauzeti Bikovi će pokušavati da nadoknade propušteno kada su njihovi partneri u pitanju, trudiće se da obnove bliskost, razumevanje, pa I strast. Problema u odnosima će definitivno biti, jer vaš partner će biti sklon da svoje interese stavi na prvo mesto, naročito tokom prvog dela marta. Izgledaće kao da vas dvoje ne uspevate da pronađete zajednički jezik, da dolazi do distanciranja, ali ovo treba shvatiti kao jednu prolaznu fazu I ne dozvoliti da se udaljavanje nastavi. Tokom drugog dela marta voljena osoba će imati više “sluha” za vaše potrebe I želje, I u suštini ćete vi u tom periodu ipak konce dešavanja preuzeti u svoje ruke. Ako ste slobodni – tokom druge dekade ovog meseca počinju da se dešavaju zanimljive stvari u vašem emotivnom životu. Zbog jako naglašenog polja tajni, moguće je da će se u početku odnos sa osobom koja vam je privlačna odvijati daleko od radoznalih očiju. Nadajmo se samo da ovo nije iz razloga što je druga strana zauzeta ili što još uvek nije završila sa prethodnom emotivnom pričom.

Posao: Moraćete dosta toga da rešite iz prošlosti, da izađete na kraj sa zaostalim obavezama, da napravite drugačije dogovore sa postojećim saradnicima, jer postajete svesni da trenutni ne daju prave rezultate. Imaćete osećaj da stvari počinju jače da se pokreću početkom druge dekade, ali ćete ubrzo shvatiti da ništa ne možete preko noći da pokrenete – za svaki dogovor ili odnos sa saradnicima biće vam potrebno dosta truda I napora. Treća dekada može doneti veću aktivnost konkurencije, može doći do nekih iznenađenja I naglih preokreta I u tom biste periodu trebali da kontrolišete svoj nastup prema drugima.

Zdravlje: Pad energije I imuniteta će biti evidentan, što se jače može odraziti na vaše zdravlje tokom druge I treće dekade marta meseca. Sve više ćete osećati potrebu da se rešite nekih štetnih navika, vezanih za ishranu, ali I za zavisnosti – od lekova, cigareta, alkohola.

Blizanci

Ljubav: Odnos sa voljenom osobom će tokom marta meseca vrlo često biti „na ivici“ i ono što vam je sada zaista bitno, ukoliko imate nameru da održite postojeću vezu, jeste da pokušate da rešite probleme kojih će biti više nego inače. Partner će biti standardno težak, konstantno pokušavajući da vam nametne odgovornost za postojeće probleme i tvrdiće da on radi samo za dobro vašeg odnosa, dok se vi ponašate nepouzdano i promenljivo. Sad, da se ne lažemo, nisu te tvrdnje u potpunosti neistinite, ali vama će smetati to što druga strana ne prihvata i deo svoje odgovornosti. Posebno problematična se može pokazati treća dekada marta, kada ćete vi lično biti na granici da prekinete postojeći odnos. Jedino što vam mogu savetovati jeste da pokušate da održite koliko toliko zadovoljavajuć kontakt sa partnerom, i da oboje skrenete misli kroz pojačane izlaske i druženja sa prijateljima ili neki kraći put koji će vas opustiti oboje. Ukoliko ste slobodni – kod vas će situacija biti vrlo „šarena“. Neki od vas će ostvariti i kontakt sa bivšim emotivnim partnerom i iako se ovo verovatno neće ponovo pretvoriti u vezu, doneće vam neku vrstu olakšanja, dobrog osećaja i zadovoljstva. Slobodni će, naročito tokom drugog dela marta, ostvariti brojne nove kontakte i poznanstva i moguće je da će u jednom trenutku sedeti i na dve stolice…

Posao: Prvi deo meseca će biti nešto “tiši” u poslovnom segmentu, I verovatno ćete ovaj period iskoristiti kroz pripremu I planiranje nekih budućih koraka. Od drugog dela marta već ulazite u ozbiljne akcije, tempo dešavanja će biti brz, ali će dosta toga ići u vašu korist. Neki od vas će želeti I da se okušaju u novim poslovima I posebno treća dekada meseca može doneti šanse I prilike za promenu. U poslovnim partnerstvima povremeno će baš ta treća dekada biti burna I u tom periodu biste trebali da se čuvate ishitrenih poteza I odluka. Eventualni prekidi saradnji neće biti trajnog karaktera, ali za svaki slučaj – povucite malo ručnu kočnicu I delajte hladne glave.

Zdravlje: Zdravstveni segment je tokom marta promenljiv. Ipak, izraženije se tegobe mogu javiti tokom drugog dela, kada vam stoji pad imuniteta. U tom periodu biste mogli imati problema i sa spavanjem. Promene vremena neće pozitivno uticati na one koji imaju hronične tegobe.

Rak

Ljubav: Pred Rakovima je prilično stabilan mesec kada su njihova emotivna partnerstva u pitanju. Voljena osoba i vi ćete manje nego inače imati bilo kakvih trzavica i uglavnom će vaši dogovori biti na obostrano zadovoljstvo. Ipak, ne može se poreći da partner trenutno ima značajniju ulogu, da je on osoba koja potencira na vašim susretima, pravi planove, trudeći se da vam maksimalno izađe u susret. No, nećemo tražiti „dlaku u jajetu“, bitno je da vas dvoje funkcionišete kako treba. vi ćete lično povremno imati svoje nervozne i razdražljive faze, i to najviše tokom treće dekade marta, ali će ovo proći bez većih problema. Ukoliko ste slobodni, mart donosi mogućnosti za dva jača emotivna kontakta. Jedan od njih je vezan za vašu prošlost, gde može doći do neočekivanog susreta sa bivšim partnerom i do ponovnog buđenja strasti između vas. Drugi je vezan za poslovni segment, ili za poznanstvo preko prijatelja i to tokom drugog dela meseca. Ukoliko vas posluži „sreća junačka“, ovo može postati i ozbiljna priča.

Posao: Tokom celog meseca vaše će polje karijere biti izuzetno naglašeno tranzitom planeta. Pošto i Venera ide retrogradnim hodom kroz njega, posebnu pažnju biste trebali da obratite na finansijski segment, koji će biti dosta promenljiv i gde morate biti obazrivi kada su bilo kakve investicije ili ulaganja u pitanju. Tokom prve dekade čak možete imati otežanu naplatu potraživanja ili slabije isplate. Konjukcija Merkura i Urana se takođe dešava u ovom polju, što može tokom treće dekade dovesti do problema u komunikaciji sa saradnicima, poslovnim partnerima, kolegama, ali i sa nadređenima. Doduše, tokom tog perioda vam se neočekivano mogu otvoriti prilike za više poslovnih putovanja, pa čak i van zemlje.

Zdravlje: Rakovi bi u ovom mesecu trebali da izbegnu duži boravak u kući, u zatvorenim prostorima, pogotovo ako su oni neprovetreni ili gde boravi mnogo ljudi. Potreban vam je svež vazduh, kretanje, trošenje energije koja je sada dosta velika. U suprotnom može doći do pada raspoloženja, čak se ovo može odraziti i na vaš imunitet vodeći vas u česte prehlade ili probleme sa grlom.

Lav

Ljubav: Do ulaska u treću dekadu marta, tačnije do početka proleća – vaši će emotivni odnosi biti sve, samo ne stabilni I dobri. Voljena osoba I vi teško ćete pronalaziti zajednički jezik, vi ćete imati običaj da se povučete, ućutite I ostavite partnera da razmišlja čime vas je sada povredio ili uvredio. Jednostavno, vi lično nećete biti baš u potpunosti “svoji”. Prelaskom vašeg vladara Sunca u znak Ovna, mesto gde se oseća egzaltirano, sjajno I blistavo, promeniće se I atmosfera u vašim emotivnim relacijama. Ljubav, a naročito strast, mogu se vratiti na velika vrata u vaš odnos. Moguće je da će neki od vas baš pred kraj marta odlučiti da sa voljenom osobom odu i na kraći put, koji će dodatno povoljno uticati na vašu vezu. Slobodni – konjukcija Sunca i retrogradne Venere u trećoj dekadi marta meseca može u vaš život vratiti bivšeg partnera koji je i pored odvojenosti, nekako ipak ostao u vašem srcu. Dobićete još jednu priliku da pokušate – iskoristite je, možda ovog puta prođete bolje ! Generalno – slobodni će se probuditi tek od ulaska u treću dekadu marta, ali kada se probude – to će biti spektakularno ! Očekujte veliki broj novih poznanstava i mnogo zanimljivih osoba oko vas.

Posao: Poslovna situacija će tokom marta biti u povuci-potegni fazonu. Prvu dekadu ćete verovatno provesti kao uspavani, ni sami ne znajući šta I kako da uradite da biste poboljšali svoju situaciju. Malo ćete se promrdati tokom druge dekade, kada će već biti nekih pomaka na bolje, ali ni to vam neće dati potrebnu sigurnost. Treća dekada će otvoriti neke neočekivane šanse, koje biste trebali da prigrlite, jer bolje od ovoga trenutno ne možete. Ako imate aspiracije prema inostranstvu ili radite za strance, tu ćete muku mučiti I ni u jednom momentu nećete znati da li se saradnja nastavlja ili ne. Mars u drugom delu meseca ulazi u vaše polje karijere, pa očekujte kontakte sa teškim osobama i sporo odvijanje planova.

Zdravlje: Sve dok je vaš vladar u znaku Riba, što znači do 20-og marta, vaša će energija biti smanjena, često ćete biti bezvoljni I uspavani, a ni imunitetom nećete moći da se pohvalite. Tokom treće dekade dolazi do poboljšavanja zdravstvenog stanja, a mnogi od vas će u tom periodu krenuti na rekreaciju, ili makar češće boraviti na svežem vazduhu.

Devica

Ljubav: U prvom delu meseca dosta će statičnosti biti u vašim emotivnim relacijama. Partner i vi ćete funkcionisati dosta korektno, ali svako od vas će biti više obuzet nekim svojim poslovnim ili finansijskim planovima i uglavnom ćete zajedničko vreme provoditi, za vaš ukus – previše monotono. Fino je voleti se i šaputati nežne reči na jastuku, ali ako se vaši susreti budu pretvorili baš samo u to, vi ćete početi da se osećate nemirno i želeti da razbijete ovu svakodnevicu koja počinje da vas opterećuje. Ulaskom vašeg vladara u znak Ovna počećete da potičete voljenu osobu na akciju, na neka dešavanja, na zajedničke izlaske… što baš neće biti oberučke prihvaćeno sa njene strane. Razmimoilaženje u načinu na koji gledate vezu može postajati sve jače kako dani budu odmicali i tokom poslednjih nedelju dana marta očekuju vas i prve napete situacije sa partnerom. Slobodni – konjukcija vašeg vladara Merkura i retrogradne Venere tokom druge dekade marta može vam u život vratiti seksualno – emotivnu priču iz prošlosti. Generalno – tek tokom treće dekade marta slobodni bi mogli da se zaljube, i to na jedan buran način u osobu koju upoznaju preko segmenta prijatelja.

Posao: U polju posla Jupiter koji vlada vašim partnerstvima, ide unazad, a I sama vladarka polja posla I novca – Venera, takođe se kreće retrogradnim hodom. Poslovni dogovori, partnerstva I saradnje mogu proći neku vrstu preispitivanja. Evidentno je da će biti potrebno da se uvedu neke promene da biste mogli da nastavite nesmetano zajedničku saradnju, pa se potrudite da budete spremni na kompromisna rešenja. Ukoliko budete čvrsto insistirali na svojim stavovima, možete doći u ozbiljniji problem, I to naročito tokom treće dekade meseca. Novac će u ovom mesecu nešto sporije dolaziti do vašeg novčanika.

Zdravlje: Energetske snage vašeg organizma će biti dosta promenljive tokom ovog perioda. Možete imati jače padove imuniteta tokom prvog dela meseca, dok ćete u drugom biti skloni da se iscrpljujete I “gurate” sebe do krajnjih granica. Kod starije populacije će biti aktuelni problemi sa venama, krvnim sudovima I velika variranja pritiska.

Vaga

Ljubav: U vaše emotivne relacije je potrebno da uložite više truda nego inače. Ovo ne važi samo za vas, već I za emotivnog partnera, jer se vidi da ćete oboje biti skloni da budete samoživi I da se povlačite u sebe. Vladarka vašeg znaka ide unazad u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava, što znači da ćete mnogo toga iz prošlosti ponovo izneti na dnevni red, preispitivati odnos, a bićete skloni I tome da ishitreno donosite neke odluke, isprovocirani ponašanjem voljene osobe. Očekivaćete da se partner više trudi, dok će njegovo ponašanje biti u potpunosti suprotno – povlačiće se, što vi možete doživeti kao da ga je baš briga za vaš odnos. U suštini – pred oboma je u martu komplikovan zadatak očuvanja stabilnosti odnosa, što će naročito biti potencirano tokom treće dekade meseca. Slobodni – konjukcija vaše vladarke prvo sa Merkurom, pa sa Suncem, govori o mogućnostima da se u vašem životu pojave osobe ili iz prošlosti, ili pak neko sa kim svoju priču niste u prošlim životima do kraja ispričali. Karmičko – sudbinski uticaj sada u potpunosti vlada kada je ljubav u pitanju, pa očekujte u svakom slučaju nešto što će vas iz temelja prodrmati.

Posao: Naporan je ovaj mesec u koji ulazite – retrogradni Jupiter je u vašem znaku, pa su želje I očekivanja veliki, preveliki…a vaša vladarka takođe ide unazad, što označava da je trud svakodnevan, a rezultatima nikako da budete zadovoljni. Na sve ovo – vi teško uspevate da se uklopite sa drugima, jer imate trenutno više energije od njih, više volje I sposobnosti I niko ne može da prati vaš tempo. Komunikacija sa saradnicima će biti promenljiva, a sami nećete moći da izgurate sve, pa će dolaziti do napetih situacija. Finansije jesu stabilne, ali je to daleko ispod onoga što smatrate da zaslužujete.

Zdravlje: Zdravstvena situacija je uglavnom srednje žalosna, a vi lično kao da ćete raditi protiv sebe. Ne možete da se odreknete nekih loših navika, namećete sebi žestok životni tempo I dovodite se do granice iscrpljenosti. Ono što vam je pod hitno potrebno jeste da se krećete, da boravite na svežem vazduhu, da usvojite neke dobre navike, da se odmarate dovoljno.

Škorpija

Ljubav: Tokom prve polovine meseca u vašim emotivnim relacijama će biti još koliko toliko normalna situacija, dok posle toga ulazite u fazu – niti jedno s drugim, niti jedno bez drugog….Da se ne lažemo – I to što budete funkcionisali “normalno” biće uglavnom na mišiće, a tek kada pređete u drugu fazu nećete znati šta vas je snašlo. Vi na jednu, partner na drugu stranu. I u komunikaciji ista stvar – vi o klin, voljena osoba u ploču. U prevodu – distanca koja raste iz dana u dan. Ono što vam je neophodno jeste da makar pokušavate da održite normalan odnos, da funkcionišete makar po nekim osnovnim pitanjima, da nađete vreme za zajedničke momente….ili ode mast u propast. Slobodni – neke vas “stare ljubavne strelice” mogu pogoditi ponovo u srce, I to naročito tokom drugog dela marta meseca. Da li će od tih ponovljenih pokušaja biti neke naročite lepote, to ćemo tek videti. Ja iskreno, nisam optimista….U suštini, više vam se isplati da tokom marta budete solo, a da imate samo povremeno neke neobavezne susrete I avanture, jer vam je to otvoreno bez ikakvih problema. Za pravu ljubav – bolje sačekajte.

Posao: Iskreno rečeno, vi smatrate da što se poslovnog segmenta tiče, zaslužujete baš baš mnogo. Opet – I sami vidite da to uglavnom nekako ostaje na vašim željama, a da u realnosti morate da radite od jutra do sutra, da večito nešto žurite I da generalno – ni malo niste zadovoljni. Ja ne mogu da poreknem da ćete vi imati nekih lepih, solidnih prilika tokom ovog perioda, ali sve će to ići uz vaše veliko angažovanje I još veće nerviranje. Tokom treće dekade imaćete I pravi mali “okršaj” u neposrednom poslovnom okruženju – verovatno će tenzije sa kolegama eskalirati. Po pitanju novca – srednje zadovoljni, ništa naročito.

Zdravlje: Naglašeno polje zdravlja tokom celog marta meseca govori da biste ovim segmentom trebali ozbiljnije da se pozabavite. Imunitet je povuci-potegni, neke stare boljke se mogu ponovo aktivirati, a kod starijih će verovatno biti problema I sa pritiskom, sinusima, krvnim sudovima. Glavobolje će vas prilično često mučiti. Sve ovo zahteva da budete odgovorni prema sebi, da se pozabavite ishranom, rekreacijom, kvalitetnim odmorom.

Strelac

Ljubav: U prvom delu meseca u vašim emotivnim relacijama može biti zaista ozbiljnih i problematičnih situacija. Voljena osoba i vi se nećete razumeti, oboje ćete biti skloni da čvrsto držite svoju stranu i da ne popuštate. U drugom delu meseca može doći do oporavka odnosa, do veće usklađenosti i pokušaja da ponovo u vašu vezu vratite emociju i strast koji su isparili bez traga. Ipak,ni tada nećete moći da budete u potpunosti mirni, jer vam je zadnja nedelja meseca pripremila još jednu „zamku“ – može doći do velike rasprave i burne svađe koja bi u nekim relacijama mogla dovesti čak i do prekida. Ukoliko ste slobodni – retrogradna Venera se vraća kroz vaše polje ljubavi tokom celog ovog perioda. Neka bivša emotivna priča se može obnoviti u svom svom sjaju, a strast koja vas bude obuzela neće moći da se kontroliše. U kom pravcu će ova priča ići, tek će pokazati vreme… Generalno – ako nemate nameru da se vraćate u prošlost, mart mesec vam nudi super mogućnosti za neobavezne kontakte i uživanje u „lakim“ pričama…

Posao: U prvom delu meseca sve ono što je vezano za poslovna partnerstva I saradničke odnose biće pritisnuto teškim I komplikovanim okolnostima, a moguće je da nećete uspevati da pronađete zajednički jezik sa ljudima koji su vam poslovno važni. Nesporazumi, konfuzije, zastoji u već započetim projektima – pripremite svoje živce I strpljenje. Tokom drugog dela meseca stoji vam donekle bolja situacija, ali ćete I na dalje morati da budete dosta oprezni I pažljivo proračunate svaki svoj korak. Pritisci od partnera će postati posebno aktuelni u poslednjim danima ovog meseca. Nemojte u tom periodu povlačiti neke poteze zbog kojih biste se kasnije kajali. U finansijskom segmentu – promenljivi prilivi I dosta troškova.

Zdravlje: Generalno će zdravstvena situacija kod vas biti promenljiva, a ulaskom Marsa u vaše polje zdravlja tokom druge dekade, možete dodatno osetiti pad energije. Generalno će vam grlo biti jako osetljivo, pa ćete sigurno “zakačiti” makar par prehlada, moguće I po koju virusnu infekciju. Stariji pripadnici znaka moraju da obrate pažnju na holesterol, generalno na krvne sudove.

Jarac

Ljubav: I pored generalno komplikovane situacije u vašim porodičnim I emotivnim relacijama, ipak ćete se I vi I partner maksimalno truditi da održite koliko toliko korektan odnos. Ovo ne znači da će vam cvetati tuže I da će sve “prštati” od ljubavi, ali makar ćete biti odgovorni jedno prema drugom, kao I prema vašoj vezi. Nećete dozvoliti da se sve ono što ste toliko dugo gradili rasprši, već ćete junački zajedno pokušavati da savladate sve tegobe I unapredite svoj odnos. Daleko od toga da će vam sve ovo biti lako, ali ipak – moći ćete na kraju meseca da kažete da ste prilično zadovoljni vezom sa partnerom. Slobodni – planeta Venera vlada vašim poljem ljubavi, a pošto se u ovom mesecu kreće retrogradnim hodom, više je nego izvesno da ćete neke propuštene emotivne prilike moći ponovo da pokrenete, ali I da obnovite kontakte sa partnerima iz prošlosti. Kod nekih od vas će tokom druge dekade doći I do novog poznanstva koje će biti vrlo intenzivno – ako sa ovom osobom uspete da “izgurate” naredni period od par meseci, ova bi se priča mogla pretvoriti I u trajnu vrednost u vašem životu…

Posao: Jupiter je u polju karijere, pozicije retrogradan, a I vladarka ovog polja, planeta Venera, kreće se unazad kroz znak Ovna. Iako ćete smatrati da je pravi trenutak da napravite neke promene, jer vas već opterećuje statična situacija u poslovnom segmentu, nisam sigurna da će ovo funkcionisati na onaj način na koji biste želeli. Možda je sada pravi momenat da ipak sebe usmerite na neku drugu stranu – na proširenje trenutnih poslovnih dogovora, na završavanje zaostataka, na ostvarivanje novih kontakata ili na planiranje projekata koje ćete pokrenuti u narednom periodu. Što se finansija tiče, uspećete da naplatite neka zaostala potraživanja, a nisu vam loši ni prihodi od dodatnih angažmana.

Zdravlje: Imunitet će vam biti promenljiv, ali generalno –neke veće tegobe možete osetiti tek u drugom delu meseca I uglavnom će to biti prolazne virusne infekcije, koje će “protutnjati” kroz vaš organizam. Kod starijih pripadnika znaka poslednja dekada marta može doneti smetnje sa pritiskom ili jače glavobolje.

Vodolija

Ljubav: U prvom delu meseca više će vam na pameti biti posao I finansijska situacija, pa nećete imati baš mnogo vremena I posvećenosti prema voljenoj osobi. Dolaziće do povremenih čarki, ali će se one uglavnom završavati isto tako naglo kao što su I započele. Tokom drugog dela marta, vi I partner već funkcionišete mnogo bolje – nekako ste na istim talasnim dužinama, lako se uklapate, lako dogovarate I ovo za vas dvoje baš može biti jedan lep I životnim zadovoljstvima ispunjen period. Čak se I strasti mogu obnoviti I biti kao na početku vašeg odnosa, što će se naročito primetiti u poslednjoj dekadi meseca. Ako ste slobodni – pred vama je još jedan mesec kada ćete moći da birate na koju ćete stranu, jer će minimum dve osobe biti u vašoj blizini. Sam početak meseca donosi prvu šansu, onda tokom druge dekade možete obnoviti jedan emotivni kontakt, I imate još jednu ljubavnu priliku tokom treće dekade marta. U prevodu – kako god se okrenuli – nekako na ljubav nalećete, samo u različitim oblicima! Vi izaberite šta vam srcu drago…

Posao: Venera ide retrogradno kroz vaše polje komunikacije, dogovora, kraćih putovanja tokom celog meseca marta, pa je izvesno da ćete u ovim segmentima morati više da uložite sebe I potrudite se da sve obavite na vreme, kvalitetno kao I do sada. Izvesno je da ćete neke situacije morati da ponavljate, da se vraćate na ono što niste dovršili, ali generalno – čak I uz ove teškoće, bićete prilično zadovoljni saldom na kraju meseca. U drugom delu marta očekujte promenljiv tempo dešavanja. Čas ćete biti u punoj brzini, čas ćete silom prilika morati da stajete I da zaobilazite prepreke koje će se pojavljivati. U finansijskom segmentu dosta solidna situacija, ali poslednja dekada marta može doneti neočekivane, veće troškove.

Zdravlje: U potpunosti ste se probudili I nemate nameru da sada stanete. Vrlo je pohvalno što su mnogi od vas okrenuti nekom zdravijem režimu ishrane, što ste u pokretu I što se trudite da zdravstvenu situaciju držite pod kontrolom. Generalno gledano – ne biste trebali da imate bilo kakvih većih problema tokom ovog perioda.

Ribe

Ljubav: U prvom delu meseca kod vas je naročito naglašena emotivnost I potreba da vaše emotivne relacije budu stabilne I da se u njima osećate sigurno, zaštićeno, voljeno. Partner će se, na svoj način, truditi da vam izađe u susret I pruži vam svu pažnju koju zaslužujete. Koliko ćete vi biti zadovoljni, to je već druga stvar, ali nećete moći da poreknete da se sve između vas dvoje odvija prilično korektno. U drugom delu meseca voljena osoba je više okrenuta sebi, što vam I neće naročito prijati. Druga strana će doduše, pokazivati I dalje pažnju, ali to će biti daleko od onoga što je vama potrebno, što može povremeno dovoditi do rasprava, naročito tokom treće dekade marta. Konkretno u tom periodu, nemojte baš “terati mak na konac”, jer to može dovesti do prilično burnih svađa. Ukoliko ste slobodni, ni vas ne može “zaobići” uticaj retrogradne Venere, pa očekujte od druge dekade marta ozbiljniji kontakt sa bivšim emotivnim partnerom. Ako pretenzija prema prošlosti nemate I želite nešto potpuno novo, onda obratite pažnju na poslovni segment – odatle vam ide jedna dosta zanimljiva emotivna priča…

Posao: Naglašeno polje ličnosti tokom prvog dela meseca ide vam u prilog, pa se potrudite da u tom periodu uradite sve ono što je u vašoj moći, jer možete izbiti u prvi plan. Polje posla je prikazano kao dosta aktivno, što govori da će Ribe uspeti da se u ovom mesecu izbore za neke pozicije ili projekte koje dugo priželjkuju. Pošto se Venera vraća unazad kroz vaše polje posla I novca, naročito na ovo drugo obratite pažnju – vodite računa kada su investicije u pitanju, a pripremite se da može doći I do odlaganja kada je naplata potraživanja u pitanju. Računajte na nešto lošije odnose sa saradnicima tokom treće dekade meseca.

Zdravlje: Za divno čudo – pratiće vas dosta dobra zdravstvena situacija tokom celog meseca. Ono na šta biste trebali da obratite pažnju jeste ishrana, I počnite da razmišljate o promenama u životnim navikama – usvojite one koje su dobre po vas, a nekih se konačno odrecite za sva vremena.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.