Koliko ste vješt ljubavnik i ko vam odgovara u krevetu: Za Ovnove je seks poput lova, Djevice su vrlo nježni i osjetljivi ljubavnici

Nije greh u tome ako žena odlazi ljubavniku koga voli, već ako se daje onome koga ne voli, pa makar to bio i njen muž.


U krevetu se najteže slažu vatreni i zemljani te zračni i vodeni znakovi Zodijaka. Zemljani znakovi nikad ne preuzimaju inicijativu, dok se vodeni vode emocijama.

Od davnih vremena ljudi su u prirodi raspoznavali četiri osnovna elementa – vatru, zrak, vodu i zemlju. Oni su simbolizirali način na koji pojedinac doživljava svijet, a ovi elementi itekako određuju i seks. Pripadnici vatrenih znakova (Ovan, Lav, Strijelac) izražavaju seksualnost s velikim entuzijazmom. Ako su zainteresirani, to iskazuju izravno i jasno, bez ikakvih odlaganja. Njihovi odnosi su prepuni strasti, no najčešće ne traju dugo. Nakon što zadovolje želje ljudi, vatreni znakovi okreću se novim pustolovinama.

Kod zračnih znakova (Blizanci, Vaga, Vodenjak) najvažnija je dobra komunikacija. Njihova seksualnost je u mnogo čemu uvjetovana umom. Vrlo su znatiželjni i skloni eksperimentiranju s vrlo različitim partnerima. Pripadnici zračnih znakova nisu na glasu po pretjeranoj vjernosti. Vodeni znakovi (Rak, Škorpion, Ribe) potpuno su zaokupljeni emocijama. Da bi osjetili seksualne porive, oni se s partnerom moraju osjećati potpuno sigurno i zaštićeno. Kad s nekim započnu vezu, pripadnici vodenih znakova potpuno se predaju zaboravljajući na bilo kakva ograničenja. Vrlo su vjerni i privrženi.

Zemljane znakove (Bik, Djevica, Jarac) karakterizira postupno predavanje i odlaganje seksualnih odnosa. Oni se prvo žele uvjeriti u iskrenost partnera. Kad uspostave bliski odnos, pripadnici zemljanih znakova postaju izuzetno strastveni i otvoreno izražavaju svoje želje. Pritom nikad ne preuzimaju inicijativu te čekaju da drugi učine prvi korak.

Iako je eksplozivni seks moguć u svim kombinacijama znakova Zodijaka, među onima koji nisu kompatibilni česte su velike razlike u izvedbi i željama. Zato će se najbolje slagati znakovi koji pripadaju istom elementu. Isto tako su dobre seksualne kombinacije moguće i spajanjem srodnih elemenata pa je preporučljivo da se u krevetu zajedno nađu vatreni (Ovan, Lav, Strijelac) i zračni znakovi (Blizanci, Vaga, Vodenjak) te vodeni (Rak, Škorpion, Ribe) i zemljani (Bik, Djevica, Jarac). Puno strasti može biti i između vatrenih i zemljanih znakova te zračnih i vodenih, no ona neće dugo trajati.

Odaberite znak:

Ovan

Za Ovnove je seks poput lova. Usmjereni su na tjelesno izražavanje želja i pritom imaju energije za čitavu noć. U potrazi za potpunim zadovoljstvom ne plaše se eksperimentirati, što od njihovih partnera iziskuje priličnu liberalnost. U seksu Ovnovi vole dominirati, a u vezi osim erotike traže i mentalnu usklađenost. Kod pripadnika ovoga vatrenog znaka sve ide bez ikakve predigre. Uzbuđuje ih dodirivanje kose te ljubljenje po čelu i obrazima.

Bik

U seksu Bikovi su vrlo zahtjevni. Tjelesno su vrlo privlačni, no u prvom kontaktu drže se izuzetno rezervirano. Njima je predigra u pravilu najvažnija, što ponekad može izluđivati njihove nestrpljive partnere. Kad su sami s partnerom, Bikovi izražavaju vrlo snažnu seksualnost koja uistinu ne poznaje ograničenja. Njima seks pruža mogućnost oslobađanja od inače dosadne svakodnevice. Bikove izuzetno uzbuđuje dodirivanje i ljubljenje vrata.

Blizanci

Za Blizance seksualnost spaja um i tijelo, bez ikakvog miješanja onoga što nazivamo dušom. Njihovi partneri trebaju biti vrlo vješti pri ljubljenju i spremni za neprestano eksperimentiranje. Blizanci ne robuju bilo kakvim šablonama. Oni će jednako uživati u brzom seksu na zadnjem sjedištu automobila, baš kao i u cjelovečernjem klasičnom provodu. Što različitije, to bolje. Blizance izuzetno uzbuđuju erotski razgovori te dodirivanje ruku i ramena.

Rak

Seksualno druženje s Rakovima je poput polaganog plesa. Uspijete li pogoditi prave pokrete, možete biti sigurni da ćete doživjeti beskonačni užitak. Rakovi doživljavaju seks prije svega kao emocionalno iskustvo. Nakon što se pokrenu njihove emocije, pretvaraju se u vrlo strastvene i predane ljubavnike. Intuitivno osjećaju što partner želi i jako se trude usrećiti ga. Kod Rakova je izuzetno osjetljivo područje grudi. Uzbuđuju ih i francuski poljupci.

Lav

Seks s Lavovima je prilično divlje iskustvo koje istodobno pruža veliku zabavu. Pripadnici ovoga vatrenog znaka uvijek su spremni za akciju te očekuju isti entuzijazam i od partnera. Vole dominirati, no s veseljem pozdravljaju bilo kakav zanimljivi prijedlog. Uživaju kad se hvali njihova izvedba i pritom daju sve kako bi ispunili očekivanja. Uživaju u zavođenju i predigri. Ako želite uzbuditi Lava, počnite ljubljenjem leđa i nastavite erotskom masažom.

Djevica

Djevice su vrlo osjetljivi i nježni ljubavnici, tako da je za njih važno pružiti zadovoljstvo svojim partnerima. U svojoj duši oni su perfekcionisti koji do najsitnijih detalja nastoje ispuniti svoje seksualne fantazije. Pripadnici ovoga zemljanog znaka lako se nalaze u ulozi onih koji pomažu drugima da dosegnu svoj vrhunac. Sramežljivi su i teško pokazuju svoje skrivene želje. Za njihove partnere dobro je znati da im se erogene zone nalaze u području trbuha.

Vaga

Kao i kod svih zračnih znakova, tako se i kod Vage središte seksualnosti nalazi u glavi. Iako se u javnosti vrlo pristojno ponašaju, seks s njima može biti uistinu divlje iskustvo. Traže uvjerljive i vješte partnere koji će ih sigurno dovesti do vrhunca. Vage obožavaju zavođenje i pritom veliku pozornost posvećuju predigri. Najzadovoljnije su ako zagrljaje prati i puno izgovorenih riječi. Njihove erogene zone nalaze se u području donjeg dijela leđa i stražnjice.

Škorpija

Znak Škorpiona u astrologiji s vremenom je postao sinonim za kvalitetan seks. Njegovi pripadnici nadaleko su poznati po svom hiperaktivnom libidu. U svakoj situaciju spremni su pružati drugima seksualno zadovoljstvo, no istodobno i primati tuđu nježnost. Škorpioni obožavaju osmišljavati posebne koreografije. Kod njih sve jednostavno mora biti iznad prosjeka. Njihove erogene zone nije teško naći jer se nalaze u području seksualnih organa.

Strijelac

Između vatrenih znakova Strijelac je predvodnik kad je riječ o seksualnosti. Za njegove pripadnike seks je prije svega dobra zabava i vrlo strastveno iskustvo koje nema baš nikakve veze s emocijama. Drugim riječima, Strijelci su u svakom trenutku spremni za akciju. Nisu nimalo sramežljivi i nastoje ne robovati nikakvim šablonama. Oni će uvijek smišljati nešto novo. Strijelce najviše uzbuđuju nježni dodiri po bokovima i bedrima.

Jarac

Iako na prvi pogled izgledaju sramežljivo i hladno, Jarčevi spadaju među najstrastvenije i seksualno najaktivnije ljubavnike. Za razliku od mnogih, oni se vrlo lako uzbuđuju i pritom svoju strast prenose na one s kojima su u kontaktu. Jarčevi se potvrđuju kao vrlo stabilni, strastveni i nadasve odani ljubavnici koji vode računa o tome kako zadovoljiti partnera. Neopisivo ih uzbuđuju dodiri i poljupci u području oko koljena.

Vodolija

Za Vodenjake seks nije samo strast i zabava. On je prije svega način kako svoj um povezuju sa srcem. Najsretniji su kad uz vođenje ljubavi mogu s partnerom razmjenjivati razmišljanja. Vodenjaci su znatiželjni, što ih tjera na neprestano eksperimentiranje. Nastoje biti iskreni, a to zahtijevaju i od partnera. Kad su opušteni, njihovoj maštovitosti nema kraja. Veliko uzbuđenje stvara im dodirivanje potkoljenica.

Ribe

Kao i sve ostalo u njihovim životima, za Ribe je seks nerazdvojan od emocija. Pritom su pripadnici ovoga vodenog znaka vrlo senzualni i kreativni ljubavnici. Snažnu maštovitost iskazuju i u krevetu koji postaje mjesto najčudesnijih igara. Ribe jako veseli kad mogu usrećiti partnere i pritom daju sve od sebe. Njihova poslovična sramežljivost jednostavno nestaje kad zakorače u spavaonicu. Erogene zone Riba smještene su u području stopala.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.