Dnevni horoskop za 11.9.2014.

“Danas smo stariji nego što smo ikad bili i mlađi nego što ćemo ikada biti.”

Dnevni horoskop za 11. septembar 2014.

Odaberite znak:

Ovan

Vi ste se već isključili iz svakodnevnih dešavanja i preusmjerili tok svojih misli na one koje bi doprinijele vašem što boljem odmoru od svega što vas u zadnje vrijeme pritišće. Nije loše vrijeme da se bacite na osvajanje nečije naklonosti. S obzirom na Veneru u vašoj petoj kući , mogli biste imati uspijeha u ljubavi.

Bik

Ne idite ni na kakav put danas, jer retrogradan Merkur u vašoj šestoj kući ukazuje na mogućnost niza neprijatnosti u vidu gubljenja dokumenata , kašnjenja i sl. Da se ne biste izlagali bespotrebnom nerviranju, bolje je da odgodite sve vrste puteva i pregovora na neko vrijeme i da obratite posebnu pažnju na čuvanje važne dokumetacije.

Blizanci

Retrogradan Merkur najviše pogađa vas i Djevice, s obzirom na to da je on vaš zajednički vladar. Trenutno obitava u vašoj petoj kući, kući ljubavi, pa pazite da ne izgubite glavu zbog nekog s kim ste u prošlosti davno rasksrstili. Ne savjetuje vam se ni bespotrebno trošenje, kao ni rad sa papirima od važnosti.

Rak

Vi ste danas izloženi dvostrukom uticaju, s jedne strane vašeg vladara Mjeseca koji vam je naglasio intuiciju i pojačao emocije i s druge strane Merkura, koji sa svojm hodom u nazad može da dovede do povećanja zbunjenosti i krajnje nesređenosti vaših misli. Ipak, njegov uticaj na vas nije toliko strašan, pa se opustite.

Lav

Očekujte neugodnosti danas. Neko bi vas mogao ogovarati kod vama bitnih ljudi i što je još gore ubijediti ih u istinitost tih po vas nepovoljnih priča. Nije baš sjajan period za bilo kakavu poslovnu aktivnost, ali kad je o ljubavi riječ stvari stoje drugačije. Posvetite se uljepšavanju , ukoliko ste slobodni i uživajte u zadivljenim pogledima.

Djevica

Retrogradan Merkur kod vas uvijek izazove konfuziju. Uspori vas, donese vam zbrku i ukratko rečeno potpuno vas dezorganizuje. Da se ne biste bespotrebno furstrirali, pažnju obratite na novčane transakcije, jer vam Merkurova pozicija trenutno obećava neugodnosti na tom planu. Ukoliko vam nešto zavisi od prijatelja pomirite se sa kašnjenjem.

Vaga

Na poslovnom planu ćete uvidjeti da nešto što ste mislili da je već gotovo nije ni blizu okončanja. Nemojte da se iznenadite kad se stari problemi ponovo vrate i iznesu na sto. Na vama je da stoički sve izdržite , jer vam u ovom slučaju ništa drugo i ne preostaje. Ipak, manja doza nervoze, kad je o poslu riječ, danas je neminovna.

Škorpija

Ukoliko ste student, sad je vrijeme da prionete na knjigu i obnovite gradivo. Ne zavaravajte se da će vam to s lakoćom poći za rukom. Merkur u vašoj dvanaestoj kući, zasigurno će vas usporavati. Očekujte manjak koncentrancije i nemogućnost da sve obavite u predviđenom roku. Ipak, to nije razlog da odustanete.

Strijelac

Ni danas niste u najidelanije raspoloženju. Ukoliko ste juče bili loše volje, sada ste još gore. Nije vrijeme da se predajete crnim mislima, pogotovo ne vi koji ste po prirodi optimista i osoba koja gotovo uvijek stvari zna da sagleda iz ljepšeg ugla. Sad tu svoju sposobnost primijenite i na sebi. Naprosto pogledajte sve iz onog ljepšeg ugla.

Jarac

Sa partnerom ste i dalje u idiličnom raspoloženju. Ljubav je nešto što vas danas pokreće, pa bi vas moglo pokrenuti i na nekakve razgovore sa partnerom koje ste jednom započeli, ali niste završili. Da li će njihov ishod biti pozitivan ili ne zavisi samo od čvrstine vaše veze, ali trenutno su vam zvijezde naklonjene.

Vodolija

Očekujte da će vas danas obaveze zatrpati, ali vam neće biti baš lako da se izborite sa njima. Činiće vam se da je sve pošlo nizbrdo, jer kako god vi iznađete rješenje za jedan problem iskrsnuće drugi i pomrsiti vam račune. Ne uzbuđujte se. Shvatite da je ovo jedan od onih dana kad stvari nisu na svom mjestu i opustite se.

Ribe

Vi biste danas mogli da se zaljubite ili da se vratite staroj ljubavi. Nekakav susret te vrste vam zasigurno predstoji. Nastojte da prvo rasčistite stvari u postojećem , prije nego se upustite u novi odnos. Za one koji su u stabilnoj vezi danas postoji mogućnst rasprave sa partnerom , ali i slatkog pomirenja.