Šta kaže horoskop: Kako odvesti u krevet Jarca, Lava, Raka…

Taj muškarac je moj. On je to znao i ja sam to znala. Vlasnica sam njegovog kreveta i njegovog srca. Ja sam ta s kojom se budi, ja sam ta koja vodi ljubav s njim kad god poželi… Ja sam ona čiju sliku u novčaniku nosi. S vremena na vrijeme pojavi se neka djevojčica koju niko nije naučio da se tuđe poštuje. Da se tuđe ne dira. Nauče tu lekciju na teži način, nažalost. Ali, neke curice… Često me nasmiju, i još češće podsjete na to šta imam pored sebe… I koga on ima pored sebe, ali on to, opet, najbolje zna..

Pročitajte šta kaže horoskop o tome kako odvesti u krevet svaki od horoskopskih znakova.

Odaberite znak:

Ovan

Ljude rođene u vatrenom znaku Ovna najlakše je osvojiti direktnim pristupom. Ne vole igrice i okolišanja, stoga im pokažite da ste otvoreni i spremni za avanturu. Budite privlačni i istaknite svoje tjelesne atribute. Ovnovi su po prirodi osvajači pa im je potrebno samo malo potaknuti maštu.

Bik

Zavođenje promišljenog Bika iziskuje mnogo vremena i strpljenja. Njima se nikamo ne žuri, stoga ne vole napasne i agresivne osobe. Muškarac pada na lijepe i ženstvene žene, dok ženu privlače uglađeni kavaliri. Put do njihova srca ide kroz želudac pa ćete ih osvojiti ukusno pripremljenom večerom.

Blizanci

Vrckavim Blizancima sviđaju se inteligentne i duhovite osobe s kojima će moći satima o svemu razgovarati. Smijte se njihovim šalama i divite se njihovoj inteligenciji. Pokažite im da znate mnogo o temama koje su im zanimljive pa će vrlo brzo zatražiti vaš broj mobitela.

Rak

Rakovi su nježni i redovito padaju na romantiku, stoga ćete ih najlakše osvojiti stalnim izljevima pažnje i grandioznim gestama. Pokažite im koliko vam je stalo do njih i dajte im na neki način do znanja da su posebni. Rakovi se vole brinuti za druge pa se nemojte bojati pokazati svoju ranjivu stranu.

Lav

Vatreni Lavovi redovito padaju na lijep i atraktivan izgled. Tašti su i žele biti viđeni u najljepšem društvu, stoga se pobrinite da ste stalno dotjerani kad ste u njegovoj blizini. Uživaju kad im se drugi dive, stoga nećete pogriješiti ako im budete dijelili komplimente i obasipali ih poklonima.

Djevica

Povučene Djevice nije lako zavesti jer su oprezne i sumnjičave. Ne vole klasične pokušaje upucavanja i ostaju ravnodušne na izlizane komplimente, no privući će ih pametna i uglađena osoba koja im pristupi kao prijatelj. Želite li osvojiti njezinu pažnju, započnite razgovor o nekoj knjizi ili filmu.

Vaga

Ljupke Vage padaju na privlačan izgled, stoga osoba koja želi privući njihovu pažnju mora biti lijepo dotjerana i ne smije štedjeti na parfemu. Kad vas primijeti, obaspite je komplimentima na račun njezine ljepote. Budite šarmantni, pristojni i odmjereni jer Vaga ne podnosi nametljivce i hvalisavce.

Škorpija

Ako želite osvojiti Škorpionovu pažnju, morate odisati seksepilom i karizmom. Ljudi rođeni u ovom znaku nikad ne padaju samo na izgled jer im je bitnije ono što se ispod njega krije. Voli odvažne ljude koji znaju što žele, stoga ga gledajte ravno u oči. Zagolicajte mu maštu i nemojte odmah otkrivati sve adute.

Strijelac

Društveni Strijelac uvijek je raspoložen za flert i zavođenje, stoga mu slobodno priđite i otvoreno pokažite svoje namjere. Oduševit će ga vaš direktan pristup pa će vas poželjeti pobliže upoznati. Budite duhoviti, šarmantni, vedri i otvoreni za nova iskustva. Ništa mu nije privlačnije od osobe koja zna uživati u životu.

Jarac

Suzdržane Jarce nije lako zavesti jer su uvijek na oprezu i ne vole gubiti kontrolu. Ipak, teško ostanu ravnodušni na čari inteligentne osobe koja im imponira snažnom osobnošću. Vole ljude koji drže do sebe i uživaju ugled u društvu pa ga osvojite pričama o svom uspješnom poslu i velikim ambicijama.

Vodolija

Vodenjaci vole ljude koji se ne uklapaju u nikakve okvire. Zamijetit će osobu s originalnim stilom odijevanja, neobičnom frizurom ili piercingom. Ako ga želite zavesti, najbolji je otvoreni pristup. Priđite mu i pozovite ga na piće, a tijekom razgovora dajte mu do znanja da ste širokih svjetonazora i otvoreni za nova iskustva.

Ribe

Nježne i osjetljive Ribe žude za pažnjom pa ćete ih lako zavesti nekom romantičnom gestom i ljubavnim izjavama. Kažite im da nikad prije niste s nekim bili tako duboko povezani. Date li im do znanja da ste suosjećajni i uvijek na strani slabijih i nemoćnih, osvojit ćete Ribino srce.

 

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.