Hladni, proračunati i lukavi: Tko je najveći manipulator u horoskopu?

Muškarci se plaše i groze nadasve lijepih žena koje su uz to i inteligentne; sa njima se jednostavno ne može manipulirati jer su savršeno svjesne da u svakom momentu mogu da nađu bilo koga boljeg.

Iako svaki znak u horoskopu ima mane i osobine zbog kojih ih ne volimo i teško s njima izlazimo na kraj, ipak imamo pobjednika!

Možda ste slušali kako su Škorpioni najopasniji  ili da su Blizanci dvolični, a Lavovi opterećeni svojim egom, ali ovaj horoskopski znak je najnepodnošljiviji.

U pitanju su Djevice.

Hladni, lukavi, proračunati manipulatori koji će učiniti da mislite da ste im najvažnija osoba na svijetu, a onda će se okrenuti od vas i izdati vas na najgori mogući način. I u glavi i u srcu imaju računalo, stalno kalkuliraju mislima i emocijama. Ako se ne uklapate u ono što im je cilj, držat će vas kraj sebe neko vrijeme dok vas ne iskoriste, a onda odbaciti i okrenuti se prilikama koje više obećavaju.

Perfidni lažljivci i sitničari, zvocava zanovijetala, kritičari svega što postoji, oni se ne svađaju i ne podižu ton, već vas cinizmom tuku točno tamo gdje vas boli, jer su vas, naravno, prije toga izanalizirali i proučili.

Opsjednuti svojim zdravljem, vječito vuku bar tucet raznoraznih lijekova, što iz apoteke, što po receptu koji su pročitali u novinama. Prave se fini dok ne dođe do krevetskih akcija, a onda se pretvaraju u razbludnike koji poznaju sve moguće i nemoguće tehnike, za koje vi do tada niste ni čuli. Naravno, poslije seksa se peru kao sumanuti  jer su radili nešto prljavo, pa im je sada potrebna dezinfekcija. Ako ih želite otjerati od sebe, tucite ih po njihovim kompleksima, jer su u suštini užasno nesigurni.

Izvor: cosmopolitan.hr

Save

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.