Godišnji horoskop za 2014. godinu

Pročitajte šta vam horoskop predviđa za 2014. godinu.

Ovan

Ako ste mislili da će 2014. godina biti dosadna, razmislite ponovo. I opet. I opet! Jer, ovo će biti godina u kojoj ćete raditi puno procjena.

Za neke ljude, posebno Ovnove, to bi moglo dovesti do pretjerane obuzetosti samim sobom. Zbog svega što se događa, pogotovo zbog Jarca u Mjesecu krajem januara, bićete jako obuzeti sobom i introspektivni.

Drugi to možda neće vidjeti tako. U junu će uticaj Raka pomoći da se vaša pažnja preusmjeri prema ljudima koje volite: porodici, prijateljima, pa čak i poznanicima.

Želite svoj dom pretvoriti u utočište, a u avgustu Sunce u Lavu i Mjesec u Ovnu donose odlučnost da popravite stvari. To će pomoći i vama i onima koji su vam bliski!

Posao

Sa puno entuzijazma ulazite u ovu godinu. Većini pripadnika ovog sazvežđa je najvažnije da dođu da bitnih poslovnih ostvarenja, da napreduju, dobiju zaposlenje…

Januar mnogo toga obećava, ako uspijete da se prilagodite realnim okolnostima, a pri tome ništa ne radite iz inata. Do prve nedjelje marta, zvijezde su vam izuzetno naklonjene na poslovnom planu.

Privatnici bi do početka maja, mogli ponovo stati na svoje noge i krenuti putem uspjeha. U istom periodu inostranstvo bi vam donijelo najbolja rješenja.

U februaru, junu i oktobru, budite oprezni ako ste u situaciji da donosite bitne odluke ili potpišete važan ugovor. Ljeto će biti prilično mirno, da bi od oktobra pa do kraja godine mogli napraviti veliki preokret u svojoj karijeri. Nešto što ste odavno željeli.

Ljubav

Januar će obilježiti susrete sa dragim osobama iz prošlosti. Zatim su tu stare simpatije, ali i bivši partneri. Ovo je pravo vrijeme za pomirenja i obnovu veze. Nisu u igri samo veze koje ste u skorijoj prošlosti raskinuli, već i one gde ste bili razdvojeni i više od godinu dana. Data vam je sjajna prilika da uspješno obnovite kontakt. Ako uspijete u narednih mjesec dana da uspostavite sklad, pomirenje je definitivno. Do maja bi lako moglo doći do planiranja zajedničkog života. Nažalost, neki će sagledati da to ipak nije ono što žele. I to je u nekom smislu dobro, jer će staru ljubav konačno ostaviti u prošlosti.

Nove ljubavi se pokreću preko posla kojim se bavite, da bi u februaru prijatelji odigrali glavnu ulogu na ljubavnom planu. U martu ćete zablistati. U vama se budi pozitivna energija i sve vas vuče ka izlascima u želji da upoznate osobu koja će vam odgovarati. Po običaju ćete biti vrlo brzi, u momentu prepoznajete ko vam prija a ko ne. Vi birate i pokrećete dešavanja. April bi mogao biti napet za duge veze, izbjegavajte sukobe.

Maj opet donosi poletnu energiju, koja vas vodi u ljubav sa stabilnom osobom. Juni je promjenljiv, moguće su duple veze. Od sredine jula, pokreće se značajan period za ljubav i ljubavna ostvarenja, koja će vam donijeti važne ljubavi pa i budućeg bračnog partnera. Uticaj vas podržava i narednih godinu dana. U tom periodu vas prati ljubavna sreća. Novembar je vrijeme za obnovu veza i pomirenje. Srečne ljubavi kreću u decembru i to sa osobama iz inostranstva. Ovo je godina koju ćete pamtiti po lijepim ljubavnim dešavanjima.

Zdravlje

Do jula vam je omogućeno da svoje fizičko i psihičko zdravlje dovedete u sjajnu formu. Još ako imate problema sa kilažom, krenite na dijetu od početka januara. Januar bi vam mogao donijeti probleme sa zglobovima i kičmom. U februaru ste skloni alergijama i virusima. Dok mart zahtijeva kontrolu vida. U maju ćete se odlično osjećati.

Tokom ljeta vodite računa o ishrani i šta unosite u organizam. Moguće su stomačne tegobe. Septembar je prilično stabilan. Dok vam je u novembru osjetljiva bešika. Decembar će biti sjajan. Ove godine ćete se uglavnom dobro osjećati. Samo su vam navedene slabe tačke, na koje bi trebali obratiti više pažnje u određenim periodima.

Bik

Na početku godine ćete zauzeti stav prave dive i poručiti svima da želite da vas ostave na miru. Imate puno na pameti, i iako ćete tu i tamo naići na podršku okoline, bićete izgubljeni u svojim mislima. Ovo će vjerovatno kulminirati u preuzimanje akcije.

Na žalost, u vrijeme kada ste više fokusirani na sebe i svoje probleme, nikako se nećete moći uskladiti s drugima što će dovesti do povremenih frustracija. Na sreću, to neće dugo trajati.

Pomrčina Sunca 28. i 29. aprila društveni i privatni život uvodi u ugodan i ustaljen ritam. Ljeto obećava više harmonije i stalne rutine koja će vam omogućiti da ostanete usredotočeni na važne zadatke i poslove, ali i da se u slobodno vrijeme zabavite. Sve u svemu, držite se vrlo dobro!

Posao

Ova godina će obilježiti bitne promjene na poslovnom planu. Na jedan drugačiji način sagledavate svoju karijeru i spremni ste na sve vidove kompromisa, koji bi vam omogućili ostvarenje bitnih poslovnih planova.

Do avgusta ćete praviti razno razne eksperimente, mijenjati ideje, poslove i poslovne partnere. Od marta do kraja maja, mogli bi da se aktivirate i kroz neke poslovne aktivnosti, koje su vam u prošlim vremenima donosile dobru zaradu. Tu je omogućena i obnova kontakta sa starim saradnicima, gdje bi započeli saradnju.

Odlučnost i upornost će vas pratiti tokom novembra. Da bi decembar donio mnogo više radosti kroz uspjeh koji postižete. Ova godina vam je naklonjena za dobitak zaposlenja, sve vrste promjena, kao i partnerske poslovne odnose.

Ljubav

Januar je mjesec, kada bi trebali da donesete važne zaključke i odluke u vezi bivših ljubavi. Biće vam omogućeno da ponovo ostvarite kontakt, koji će vam donijeti konačne odgovore. Da li je to ljubav koja bi vas mogla usrećiti ili se definitivno udaljavate od partnera. Obostrana spremnost na promjene ponašanja, trajno bi mogla da vas spoji. Interesantne su i ljubavi sa osobama koje žive u inostranstvu ili često putuju.

Tokom ove godine imaćete tri perioda kada bi zbog nesporazuma, tuđih komentara, pogrešnog tumačenja postupaka partnera, mogli doći do sukoba i ozbiljnog udaljavanja. To će se dešavati tokom februara, juna i oktobra. Uz malo pažnje i strpljenja sprečavate rastanak sa voljenom osobom. Uticaji su kraktotrajni, tako da ubrzo dolazite do prave istine.

Ljubavi koje se pokreću preko prijatelja, biće interesantne u martu. Dok april nosi priču o bitnim tajnim ljubavima, kao i ljubavima sa osobama koje žive daleko preko mora. April i maj su kao stvoreni za novi početak.

Ljubavi na moru ili negde u blizini vode, okarakterisaće juli i avgust. Snažne ljubavne priče su one koje kreću u avgustu. Septembar omogućava lijepe priče preko posla kojim se bavite. Izlazak na elitna mjesta pokreće ljubav sa odmjerenom i prijatnom osobom u oktobru.

Strastvene veze, očekujte u novembru. Ali tada bi moglo doći i do ljubomore koja bi nepovoljno uticala na sve emotivne odnose. Većina pripadnika ovog sazvežđa, kraj godine će dočekati srećno zaljubljeni. Ekspanzija ljubavne sreće vas očekuje u decembru.

Zdravlje

Do kraja jula bi trebali mnogo više pažnje da posvetite svom zdravlju. Sve ono što osjećate da vas negdje muči, trebali bi da prekontrolišete. Ne brinite se. Ovo nisu nikakvi signali koji bi mogli donijeti većih zdravstvenih problema, već je jednostavno došlo vrijeme da se više brinete o svom zdravlju i da značajno poboljšate stanje vašeg organizma, vratite energiju koju ste nekada imali.

Sve sportske aktivnosti su takođe preporučljive, što više boravka na otvorenom prostoru i u prirodi, izuzetno će vam prijati. I svoju liniju dovedite u red, ako niste zadovoljni.

U avgustu vam je osjetljiv stomak. Septembar i oktobar vam vraćaju jaku energiju i stabilnost. Do kraja godine radite na imunitetu.

Blizanci

Zbog svojih ciljeva ćete imati osjećaj da ste sami protiv svih. Imaćete lični finansijski cilj koji će za vas cijele godine predstavljati situaciju na život ili smrt. Suočićete se s nizom planetarnih uticaja koji će vam pomoći da izmjerite svoj napredak i na taj način vam dati konkretan osjećaj da idete naprijed.

Počevši s Mjesecom u Ovnu nasuprot Marsu u Vagi, 7. januara osjećaćete napetost kod održavanja ravnoteže između ličnog života i postizanja davno željenih ciljeva. Tu će vam veću podršku pružiti porodica nego prijatelji. S vremena na vrijeme će se pojaviti manji nesporazumi s članovima porodice, ali ćete ih lako prevladati.

Poenta je da će vaš trud dati rezultate, a to vam niko ne može prebaciti. Godina je dobra za postizanje ličnih ciljeva, pod uslovom da ne dozvolite autsajderima da vam usade osjećaj krivice. Pravi prijatelji će shvatiti vaše potrebe!

Posao

Blizanci su još uvijek maksimalno okrenuti ka novcu i sticanju materijalnih dobara. Sama pomisao na dobru zaradu ih gura nevjerovatnom brzinom. Pronalaze sve moguće načine za zaradu i ne odustaju. Trebali bi već da imate neki novac na štednji.

Do kraja jula ste odlično podržani na astrološkom polju finansija, zato ne gubite vrijeme. Od vaših aktivnosti zavisi i visina zarade.

Od jula pa do kraja godine, spremniji ste na sve vidove poznanstava, preko kojih dolazite do dobrih informacija i ideja. Tu su i službena putovanja. Sa mnogima ćete poboljšati odnose.

Mart i novembar će vam biti izuzetno uspješni na poslovnom planu. Ovo je godina vaših velikih poslovnih ostvarenja, ako budete dovoljno strpljivi i uporni u svemu što radite.

Ljubav

Ovo će biti vrlo interesantna godina na ljubavnom planu. Očekuju vas velike promjene, do avgusta. Biće tu novih ljubavi koje kreću neplanirano, kroz neobavezne susrete… da bi kroz vrijeme baš u toj osobi prepoznali partnera kakvog u stvari i želite. Sve veze koje krenu bez sputavanja i ograničenja, imaju veliku šansu da opstanu i donesu vam najljepša ostvarenja. Svi oni koji u vama probude osjećaj ljepote, kako spoljašnje tako i unutrašnje, su kao stvoreni za vas. Ne rasipajte svoju energiju za one koji su neusmjereni u životu i koji nemaju ništa kvalitetno iza sebe.

Od marta do juna će biti aktuelna pomirenja. U tom periodu se u vaš život vraćaju osobe iz bliske i daleke prošlosti. Omogućavaju se pomirenja sa skorašnjim partnerom, ali i onim koji vam je nekada davno mnogo značio. Tu su i prijatelji iz prošlosti koji ponovo ulaze u vaš život. Baš preko njih bi mogli doći do nove ljubavne priče. Pomirenja će biti aktuelna i tokom januara.

Februar donosi ljubav osobama koje su izašle iz duge veze ili braka. Moglo bi se raditi o partneru sa kojim postoji razlika u godinama.

Putovanja, naročito kod rođaka ili prijatelja, u martu omogućavaju novi ljubavni početak. April pokreće ljubav preko poslovnih aktivnosti.

U maju su interesantne ljubavi sa prijateljima ili preko njih. Dok bi u julu lako mogli ući u duplu vezu.

Od avgusta ulazite u sjajan period koji će vas podržavati i narednih godinu dana. Tada ćete imati više kontakta, poznanstava i putovanja. Na takav način najlakše pokrećete ljubavne veze. Jesen i zimu ćete dugo pamtiti po lijepim dešavanjima u emotivnom životu.

Zdravlje

Ove godine je bitno da ne rasipate svoju energiju na nevažna dešavanja u vašem životu. Trebali bi sebi naći dovoljno vremena za odmor i san. Ako u tome ne uspijete, čitavu godinu bi konstantno osjećali zamor. Automatski bi to nepovoljno uticalo na vaše raspoloženje i organizam.

Budite savjesniji prema sebi i potrebama svoga tijela, kako bi se mnogo bolje osjećali i uspješnije funkcionisali na svim poljima života.

Od sredine jula pa do kraja godine, bićete mudriji i odmjereniji u svemu. Do takve promjene dolazi uglavnom poslije godišnjeg odmora, koji bi vam izuzetno prijao.

Budite vrlo odgovorni ako vas uhvati prehlada, virus… i to u periodu od marta do juna. Odležite do konačnog oporavka i redovno koristite terepuju.

Rak

Snovi, ideje i lične veze će biti od izuzetne važnosti početkom godine. Imate puno ideja, a vaši prijatelji mogu biti od velike pomoći u njihovoj realizaciji. Neke od tih ideja se mogu činiti vrlo moćne, dok se druge mogu činiti pomalo neobične, ali nijednu od njih ne bi trebalo zanemariti. Jupiter je u vašem znaku na početku godine i odobrava sve vaše zamisli.

Uz takvu mentalnu stimulaciju, čini se da napokon punite baterije, pa čak i kada Jupiter 16. jula napusti vaš znak. Možda ćete se neko vrijeme osjećati pomalo napušteno i nećete željeti razgovarati, ali okolina će imati povjerenja u vašu intuiciju, čak i u najvećim krizama! Glavu gore i ne dajte da vam išta stane na put.

Posao

Prva polovina godine vam je izuzetno naklonjena na svim poljima života, pa i po pitanju vašeg poslovnog uspjeha. Tada lakše dolazite do zaposlenja, napredovanja, dobrih promjena, prelaska u drugu i bolju firmu…. Ipak i vi morate biti preduzimljiviji kako bi ostvarenja bila veća.

Ovo je pravo vrijeme za sveopšti boljitak u vašem životu. U dobrom ste periodu i za novac. Da bi od avgusta više sreće imali preko novca partnera, kao i kroz nasljedstvo, uzimanje pozajmica i kredita za konkretne stvari.

Januar vam donosi sjajnu ideju ili neobičan susret koji će vam pokrenuti interesovanja za nešto novo, što bi mogli realizovati sve do kraja godine.

Ova godina vam je naklonjena i za pokretanje privatnog biznisa. Samo budite strpljivi i prvenstveno sve dobro isplanirajte pa tek onda krenite u realizaciju.

Ljubav

Kako vam neće nedostajati optimizma i unutrašnjeg sklada do avgusta, tako ćete biti pozitivno pokrenuti i na ljubavnom planu. Na jedan neposredan način prilazite svim udvaranjima. A ona koja vam baš i ne prijaju, znaćete kako da ih izbjegnete.

Bićete omiljeni u svakom društvu, a udvaranja će biti na pretek. U sjajnom ste periodu za ljubav, kada bi trebali da birate bolje od boljeg. Međutim čitavu godinu primate uticaje, koji vas upozoravaju da morate biti odgovorni u emotivnim odnosima, kako bi ih i zadržali. Svaka neodgovornost, površnost, nedostatak razumijevanja prema voljenoj osobi, ubrzo će vam donijeti probleme, kao i rastanak. Ako dođe do razdvajanja u vezi ili braku, daće vam se prilika da poboljšate odnose. Pod uslovom da ne ponavaljate stare greške. Do pomirenja bi moglo doći od marta pa sve do avgusta.

Od početka godine pa do kraja jula, sasvim vam je ostvarivo da uđete u zajednički život sa voljenom osobom. S tim da bi kasnije došlo do zvaničnog vjenčanja. Ukoliko ovakve planove koče neka objektivna dešavanja u vašem životu ili životu partnera, od marta do juna nalazite adekvatna rješenja problema.

U julu bi lako mogli ući u duplu vezu. Dok avgust obećava romantičnog partnera, naročito akto tada idete na more. Svakako su interesantne veze u blizini vode. Septembar vam omogućava ljubav sa jednim dominantnim sportistom ili uniformisanom osobom. Od oktobra pa do kraja godine, bitne ljubavi se pokreću sa osobom iz inostranstva, ali i preko posla kojim se bavite… na službenom putu.

Zdravlje

Ono što bi moglo da vam zadaje ozbiljnije probleme tokom cijele godine, je vaš apetit. Ukoliko odgovornije ne pristupite ovom problemu, možete očekivati samo još veće i neprijatnije gojenje.

Pod hitno nađite sebi najprihvatljiviji način, kako bi se izborili sa kilažom. Svakako, fizičke aktivnosti bi sigurno mnogo toga olakšale. Ovo je za vas ozbiljan problem. Inače se nalazite u dobrom periodu za svoje zdravlje.

Mnogo bolje ćete se osjećati nego prethodnih godina. Ako se i pokrenu neke tegobe, lako ćete se izboriti sa njima.

Postoji mogućnost lakše povrede u domu, pa budite oprezni pri radu i kretanju kroz kuću.

Od avgusta pa do kraja godine, biće vam potrebna bolja organizacija svakodnevnice, kako ne bi došlo do velikog zamora.

Lav

Ako imate želju za neobičnim avanturama, onda će ovo biti vaša godina! Uran je ove godine uglavnom u Ovnu, a tokom cijele godine stvara zanimljive i skladne aspekte s planetima u vašem znaku i znaku Strijelca.

Zbog toga ćete biti suočeni sa zanimljivim i novim izazovima koji od vas mogu zahtijevati da stalno budete u stanju pripravnosti. Prijatelji će vam dolaziti sa zanimljivim zagonetkama koje ćete s lakoćom riješiti. Članovi porodice će vas tražiti savjet koji će im pomoći da se izvuku iz krize.

Ako ovo zvuči zastrašujuće, biće vam drago znati da je vaša unutrašnja snaga i izdržljivost na visini zadatka. Takođe, vaša mentalna oštrina je u mogućnosti nositi se s manjim naporima. Zbog toga ćete se osjećati pomalo kao superheroj, ali čak i ako imate svoje granice. Ako znate kada se povući i odvojiti vrijeme za sebe, kroz 2014. ćete ploviti s lakoćom!

Posao

Od početka godine ste u velikim pripremama za bolju budućnost. I sami osjećate da je došlo vrijeme da mnoge stvari u svom životu, pa i svoju karijeru usmjerite ka višim ciljevima. Od sredine jula ulazite u jedan fantastičan period, koji će vam omogućiti svu sreću koju zaslužujete. Sve zavisi od vas samih, koliko ćete do tada biti spremni za prihvatanje odgovornosti života. Uticaj će vam trajati narednih godinu dana i označava jedan veliki preokret na bolje. Od januara bi trebalo da se fokusirate na svoju karijeru, šta želite, u kom pravcu bi željeli da idete, ali u svom ispravnom stilu. Ova godina vam donosi i dobra ostvarenja kroz inostranstvo. Ako ste planirali odlazak, kako bi tamo živjeli i radili, posvetite se tome i ostvarenje je pred vama. I kontakti sa strancima, obećavaju dobar nastavak poslovne priče.

Ljubav

Od početka godine su aktuelne tajne ljubavi. To bi mogle biti i ljubavi sa osobama koje stanuju negde daleko od vas. Ali ovdje je i priča o velikoj tajnoj ljubavi, da li prema partneru koji vam djeluje potpuno drugačije i daleko od vas ili je to neka stara ljubav koju nikako ne možete da zaboravite. Budite strpljivi, pošto će doći do nekih bitnih promjena, od jula ove godine. Tajne ljubavi bi mogle postati javne i to na obostrano zadovoljstvo. Dok tajne simpatije i stare ljubavi, imaju šansu da se ostvare do maja mjeseca. Od početka godine pa do marta, ljubav vas očekuje preko poslovnih aktivnosti, ali i u situacijama gdje pomažete drugim ljudima kojima je potrebna vaša pomoć. U martu se iznenada pokreću priče i planovi o zajedničkom životu sa partnerom. Dok će april biti naklonjen za osobe koje su izašle iz duge veze ili braka. Svakako će doći do buđenja prijatnih emocija. Imaćete više mogućnosti, a na vama je da birate. Jedna romantična duša bi mogla da vas baš zavede i ostvari davnašnje sne. U maju se pokreću priče, koje vas navode o razmišljanu za ulazak u drugi brak. Ali isto tako, ako ste slobodni, svoju ljubav ćete naći na putovanju, ili se u vašem životu pojavljuje osoba koja dolazi iz inostranstva. Juni obećava mnogo izlazaka, provoda i ljubavi. Sve vas to u nastavku priče vodi i ka duplim vezama. Da bi juli donio nevjerovatno lijepu romantičnu priču, sa osobom koja će znati da vam uzvrati ljubav na adekvatan način.. Ovakva veza bi u vaš žviot donijela veliki preporod. U avgustu i septembru, ste potpuno u svom elementu i svjesno birate, mijenjate partnera… eksperimentišete sa velikim zadovoljstvom. U oktobru vas očekuje mnogo više novih poznanstava, koja bi u novembru donijela ljubav. Decembar svakako obećava ljubavnu radost.

Zdravlje

Posvetite se duhovnom životu, napravićete pravi izbor. Meditacija bi vam i te kako prijala. Od početka godine ste u periodu koji vam kroz duhovnost i meditaciju omogućava da duboko uđete u sebe i konačno nađete duhovni mir, svoj život živite na svoj način ali kvalitetno. Da bi od sredine jula pa do kraja godine, konkretno živjeli svoju mudrost. Prva polovina godine je odlična za duhovno zdravlje, a druga za fizičko. Već od jula bi morali povesti računa o svojoj ishrani, kako ne bi došlo do neželjenog gojenja. Od marta pa do jula, mogli bi značajno oporaviti svoj organizam, ako ste spremni da mijenjate loše navike. Ova godina vam omogućava pravi preporod i vraćanje najpozitivnije energije koju nosite u sebi.

Djevica

Ove godine vas dva vatrena znaka, Ovan i Lav potiču i tjeraju da ono najbolje stavite u prvi plan.

Prijatelj ili poznanik će biti pozitivno iznenađen količinom korisnih informacija koju posjedujete. U početku ćete to odbaciti jer ćete imati toliko toga na pameti da jedva može misliti o sebi! Ali na kraju, to bi mogao biti kanal za novu mrežu prijatelja ili poznanika koji će vam otvoriti potpuno novi svijet! To je jedna od onih situacija kada će vam se stostruko isplatiti biti ono što jeste.

Uz vaš osobni napredak, vrijeme je budete više otvoreni i iskreni u komunikaciji s drugima. S Uranom u Ovnu ćete svoje prijatelje gledati na u drugačijem i pozitivnijem svjetlu!

Posao

Sve ono što vam nikako ne ide na poslovnom planu, pokušajte da mijenjate. Da li svoj pristup cijeloj situaciji ili je vrijeme da razmišljate o promjeni radnog mjesta. Do maja vam je omogućeno da uz podršku bliskih prijatelja, koji su u nečemu uspješni, nađete nova rješenja. Možda da aktivirate neke poslove koje ste radili u prošlosti, a u njima ste se u potpunosti pronašli. Do sredine godine, interesantni su planovi koji se odnose na inostranstvo. Ako se pronalazite u ovoj priči, ne odustajte, opet su prijatelji ti koji će vam omogućiti odlazak. Ovo je godina promjena, kada bi trebali da se opredijelite za poslove u kojima uživate i sa lakoćom dajete svoj maksimum. Poslije godišnjeg odmora, otvaraju vam se nova vrata sreće. Dolazite do mnogih odgovora i sigurnim koracima idete ka većim realizacijama.

Ljubav

Januar kreće burno. Čitavo nebo se skupilo u vašem astrološkom polju ljubavi. Ako i dalje nije došlo do pomirenja sa voljenom osobom, ne brinite. I ovakva dešavanja su i te kako pokrenuta. Do kraja mjeseca, ali i jedan dio februara, omogućiće vam kontakt i pomirenje. U vašem životu se pojavljuje uticajna ili zauzeta osoba, gdje bi u nekom smislu pronašli oslonac kakav vam je trenutno potreban. Poznanstvo sa mladolikom osobom, možda i mlađom, kroz druženje prelazi u emotivnu vezu. Markantna, crna osoba bi u vama mogla probuditi jake emocije. U ovom slučaju, prepustite inicijativu partneru. Februar donosi ljubav preko posla. Dok bi u martu pokrenuli nova druženja, izlaske na mjesta pored vode i tu negdje, osvojiće vas romantična duša. Od marta pa do jula, moguća su pomirenja sa partnerom sa kojim ste se odavno rastali. Ovo je inače period u kome vam se vraća prošlosti u svakom smislu. Preko komšija, prijatelja iz prošlosti, ne samo da ćete obnoviti druženje, već i preko njih upoznati budućeg partnera. Maj je naklonjen za one koji su izašli iz duge veze ili braka. Ljetnje ljubavne priče se pokreću već od jula. I ljeto će biti vrlo burno, a na vama je da birate. Juli i avgust vam omogućavaju poznanstvo sa budućim bračnim partnerom. Moguća je prelijepa ljubav sa strancem ili se ljubav pokreće u inostranstvu. Na većim skupovima, slavljima… tokom septembra, doći ćete u kontakt sa osobom iz javnosti, sa nekim ko je vrlo popularan, bar u vašem okruženju. Novembar omogućava strastvene veze, dok će vas u decembru privući isključivo vesele osobe. Ove godine ćete biti vrlo oprezni i izbirljivi.

Zdravlje

Ukoliko uspijete da svoj život usmjerite ka stvarima i dešavanjima koje volite i koje vas opuštaju, do februara ćete otkloniti sve vidove nesigurnosti ili strahova. Februar i mart su vam donose veliki oporavak i preokret na bolje i to u duhovnom smislu. Ove godine ćete biti odgovorniji prema sebi u svakom smislu, a naročito kada je u pitanju vaše zdravlje. Pravo je vrijeme da promijenite loše navike. U aprilu vam je osjetljiva tačka glava, a u maju grlo. Ljeto će vam izuzetno prijati. Prati vas dobro raspoloženje i zdravlje. Više vremena ćete provoditi napolju, što će vam izuzetno prijati. Septembar i oktobar su mjeseci kada bi trebali da se okrenete sportskim aktivnostima. Više pažnje posvećujete svom izgledu u novembru i decembru.

Vaga

Poput prekrasne i zamršene paukove mreže osjećaćete se povezani s drugim ljudima putem različitih oblika komunikacije.

21. januara Mjesec ulazi u Vagu i stvara trojstvo sa Suncem koje vam pomaže da poboljšate svoje komunikacione vještine. Ljudi koji su prethodnih godina možda gledali mimo vas sada gledaju ravno u vas i pronalaze divljenja vrijedno ljudsko biće.

S jedne strane, to će povećati mrežu ljudi s kojima ste povezani. S druge strane, ljudi koji trebaju vaše vještine će češće dolaziti k vama. Iako svima želite pomoći, ako će to ozbiljno ometati vaš život, moraćete naučiti povremeno reći ne.

Najbolji dio je da vaša tjelesna izdržljivost jača prema kraju godine, pogotovo 24. septembra kada Sunce susreće Mjesec u Vagi . Taj nivo izdržljivosti će vam itekako dobro doći, jer ćete neko vrijeme imati puno posla.

Posao

Ova godina vam donosi pokretačku snagu, ali na jedan smiren i strpljiv način. Glavna tema interesovanja će vam biti novac i svi vidovi trajnih materijalnih dobara. Ta odlučnost ka sticanju je pokrenuta konkretnim ciljevima, da li kupujete kuću, stan, ulažete u budućnost ili želite da sve što možete ostavite na štednju. Prva polovina godine vam je izuzetno naklonjena za napredovanje u karijeri, prelazak u drugu i bolju firmu, dobitak dugo željenog posla, ako niste zaposleni. Ali tu je i mogućnost odlaska u inostranstvo, gdje idete posla radi. Dok druga polovina godine donosi prve povoljne rezultate, svega onoga na čemu ste radili u prethodnom periodu. Tada dolazite i do novih poznanstava sa uticajnim osobama, kao i sa strancima. Ova godina govori o poslovnom uspjehu kao i sticanju značajnije finansijske stabilnosti.

Ljubav

U braku, vezi, pa i pri izboru novog partnera, neophodno je da više vjerujete u sebe. Radite na svom samopouzdanju, ako želite da vam ova godina donese lijepa ljubavna ostvarenja. Naročito bi bračni partneri morali imati više sluha za suprotnu stranu i nađu prilagodljiva rješenja za sve ono što kvari njihov odnos. Dobro bi bilo, kada bi uspjeli smirenost i pozitivnu pokretačku snagu koju imate u pogledu vaše karijere i novčanih ostvarenja, da na neki način prenesete i u emotivne odnose. Od vaše odlučnosti i želje za promjenama u odnosima, tokom januara i dobrim dijelom februara, mogli bi vratiti harmoniju u vaše odnose, ali i ostvariti uspješno pomirenje sa već bivšim partnerom. Partner vam neće lako povjerovati, zato ne odustajte i idite ka svom cilju dokazujući se. Novi početak je pred vama i to sa osobom sa kojom postoji razlika u godinama, a već ste je jednom odbili. U februaru bi lako mogli ući u vezu sa zauzetom osobom, koja se bavi neobičnim zanimanjem ili je sama po sebi neuobičajena. Drugom polovinom februara i tokom marta, je pravo vrijeme za novi početak. Sve vam lakše ide nego inače. U aprilu će biti aktuelne ljubavi preko posla, da bi maj omogućio mnogim pripadnicima ovog sazviježđa da uđu u brak, ili tako nešto planiraju. Juli i avgust će obilježiti izuzetno srećne ljubavi. A samo ljeto vam nudi više druženja, kao i ljubavi. Septembar i oktobar će takođe biti vrlo uspješni. S tim da ćete najbolji kontakt ostvariti sa stabilnim i tradicionalnim partnerom. U novembru će biti mnogo ljubomore, ali i naglih ulazaka u strastvenu vezu. U decembru će mnogi uživati u skladnoj ljubavi. Nešto novo i lijepo dolazi preko inostranstva.

Zdravlje

Glavni zadatak ove godine je da radite na svom samopouzdanju, da vjerujete u sebe i eliminišete bilo koji oblik ‘straha’, nesigurnosti… što bi moglo povremeno da se probudi u vama. Ovo je ključna stvar za uspješno funkcionisanje i dobro zdravlje. Takođe vam se preporučuje da vodite računa o svojoj ishrani. Post bi na vas blagotvorno djelovao. Svakako i zdrava ishrana. Okrenite se zdravom načinu života i zdravlje će vas služiti mnogo bolje nego prethodnih godina. Mart bi vam mogao donijeti prehladu. Dok su tokom ljeta moguće reakcije na koži. Jesen ukazuje na osetljive sinuse. Uglavnom će vas pratiti dobro zdravlje.

Škorpija

Svemir će iscrtati put kojim ćete otkriti svoje unutrašnje ja prijateljima i porodici, ali ćete tražiti nešto zauzvrat! Od 10. do 12. februara Mjesec je u Raku a Saturn u Škorpiji, što znači da će se problemi u domu riješiti pomoću vaše lične mudrosti.

Odnosi s prijateljima, poznanicima i susjedima mogu biti nervirajući i uzbudljivi. No, ne brinite! Uzećete samo ono što je dobro.

Važna stvar koju morate zapamtiti je ta da će vam svaki djelić informacija koje u ovoj godini čujete biti od koristi. Držite oči i uši otvorene!

Posao

Tokom cijele godine u vašem sazviježđu će i dalje boraviti Saturn. Sve ono što ste spoznali u prethodnoj godini i radili na tome strpljivo i odgovorno, u ovoj godini će vam biti mnogo lakše. Ne plašite se Saturna, ako se ponašate u njegovoj simbolici. Prva polovina godine vam je naklonjena za sva pitanja koja se odnose na inostranstvo, obrazovanje i zakon. Duhovna spoznaja, gdje ćete duboko zaroniti u sebe i promijeniti mnoge stavove i očekivanja. U velikoj ste pripremi za više ciljeve i uspješniji život, kao i karijeru. Sreća će vam se u potpunosti pružiti od sredine jula. Uticaj će vas podržavati i narednih godinu dana. Ovo je vrijeme koje smo dugo čekali, a donosi velike promjene, koje nas guraju ka uspjehu, ali i inostranstvu. Iz sebe izvucite najbolju energiju i kraj godine ćete dočekati zadovoljno i uspješno.

Ljubav

Ovu godinu ćete pamtiti po romantičnim ljubavima, ljubavima iz snova. Mnogi od vas, razmišljaće i o ulasku u drugi brak. Ljubavi sa osobama koje dolaze iz inostranstva, često putuju ili žive u inostranstvu, takođe obećavaju lijepa ostvarenja. Ako ste već u takvoj vezi, do maja bi mogli ovaj odnos dovesti do savršenstva. Naravno, da bi u tome uspjeli, neophodno je da budete pozitivni i mudri u odnosu sa partnerom… da prevaziđete ličnu potrebu za dominacijom, sputavanjem… tu je bitan problem i ljubomora. U januaru će vas mučiti prošlost. Sve dok to ne riješite nećete lako prihvatiti nova udvaranja. Ako u tom periodu dođe do uspješnog pomirenja, nadajte se dobrom nastavku priče. Samo ne ponavljajte stare greške. Ulazak u novo društvo pozitivno će djelovati na vas u februaru. U martu će mnogi od vas razmišljati o zajedničkom životu, a mnogi će ga i započeti. Druga polovina marta i april će vas uzdići emotivno. Biće više udvaranja, izlazaka i novih ljubavi. Neočekivan i brz ulazak u vezu, koja će na vas djelovati stimulativno, obilježiće maj. Poboljšanje odnosa u braku ili vezi, očekujte u julu. Moguća su i vjenčanja. Juli će biti vrlo buran. Moguće su i duple veze. Ljubavi na godišnjem odmoru ili u inostranstvu, pokreću se u avgustu. Dok septembar najavljuje stabilne veze preko posla kojim se bavite. Oktobar uglavnom donosi tajne veze, bez obzira da li ste zauzeti ili ne. Velika ostvarenja vas očekuju u novembru, a pravi preporod i sreću osjetićete u decembru. Do bitnih pomirenja moglo bi doći od juna do novembra.

Zdravlje

Ovo je odlična godina za duhovni razvoj. Dolaženje do spoznaje šta bi trebali da mijenjamo u svom životu, kako bi bili uspješniji i zadovoljniji. Da naučimo da na strpljiv i mudar način posmatramo na život i sva dešavanja. Ako u tome uspijete, doživjećete pravi preporod. U toku ovih promjena, do jula bi mogli imati nemirne snove, pa i nesanicu. Veliku energiju ćete osjećati u drugoj polovini godine. Tada ćete biti spremni za velike poduhvate u svakom smislu. Više ćete obraćati pažnju na svoje zdravlje, korigovati način ishrane, težiti ka skladnom životu. Duhovni mir koji postignete, povoljno će uticati i na vaše fizičko zdravlje.

Strijelac

Mars u Vagi i Uran u Ovnu uravnoteženje smireni učinak Jarca. Mjesec ulazi u Ovna gotovo odmah (6. januara) i omogućuva vam da se brzo i efikasno posvetite poslovnim obavezama.

Za neke lične ciljeve ćete trebati malo više vremena, ali put do njihova rješavanja vodi preko pitanja za koja ste već izgubili nadu da će na njih biti odgovoreno.

Nivo energije može malo pasti u tokom ljeta, ali i dalje je imate dovoljno. Dobra vijest je da ćete s dolaskom jeseni biti vrlo energični. Jupiter će takođe biti u Lavu od 16. jula pa nadalje i daće vam jako dobar poticaj.

Sve dolazi na svoje 1. decembra kada vam Sunce, Mjesec i Merkur daju miran um kako bi mogli obraditi sve informacije koje ste dobili tokom cijele godine. Ako ste postavili neko veliko pitanje dobićete odgovor prije kraja godine.

Posao

Do jula ćete se uspješno boriti sa svim preprekama i problemima, neprijateljima… Ovaj period vam donosi bolju finansijsku situaciju. Mnogi bi mogli doći do nasljedstva, dobrih pozajmica. Ako imate partnera, od njega bi mogli imati finansijsku podršku, kao i skupocjene poklone. Drugi dio godine vam donosi najbolja rješenja preko bilo kog kontakta sa inostranstvom i strancima. Tada vam je omogućen i odlazak u inostranstvo. Svakako da ćete imati dobra putovanja. Plan o životu i radu u inostranstvu je sasvim realan i ostvariv. Do marta bi mogli doći do zaposlenja. Po ovom pitanju je aktuelan juni i septembar. U oktobru su prijatelji ti koji vam daju podršku na poslovnom planu. Dok bi u decembru mogli da zablistate.

Ljubav

Ovu godinu započinjete veselo, sa puno optimizma i lijepih očekivanja. Ne vara vas intuicija, budite sigurni. U vašem životu je najvažnija ta unutrašnja radost koju prirodno nosite u sebi. Do marta ćete biti vrlo aktivni u druženjima, izlascima, koja mogu biti i na sasvim nova mjesta zabave, drugačija od onih na koje ste navikli. Svi vidovi proslava i većih skupova će biti i te kako interesantni za vas. U ovom periodu, lako bi mogli doći u kontakt sa osobama iz prošlosti. Ako se radi o bivšoj ljubavi, moglo bi doći i do obnove veze. Bićete na pravom testu i doći do konačnih odgovora, da li i dalje želite ovaj kontakt. Imaćete još prilika za pomirenje sa starim ljubavima, ali i onim koju su tek raskinute. Za ovakva dešavanja vam je naklonjen period od marta do juna. U aprilu ćete željeti još više provoda i to u društvu uspješnih osoba. Da li će vas osvojiti neka poznata ličnost, neko ko je svakako upečatljiv, a možda i zauzet… Maj će biti poseban za vas. Tada Venera ulazi u vaše astrološko polje ljubavi i svakako donosi veća i lakša ostvarenja na ljubavnom planu. Djelovaćete primamljivo na suprotni pol, a udvaranja će biti i na pretek. U junu bi se ipak mogli okrenuti ka stabilnim partnerima, koji su odmjereniji i znaju baš da uživaju. Znajući vašu jaku pokretačku energiju, ovaj osjećaj vas neće dugo držati. Već u julu ćete biti spremni na ljubavne avanture i lake promjene partnera. Mnogi bi mogli ući u duplu vezu. Avgust ćete pamtiti po romantičnim vezama na moru ili u blizini vode. Veze koje se nastave, lako bi vas mogle odvesti u zajednički život. Septembar i oktobar vam donose jaka osjećanja i sve veću vezanost za partnera. Veliko ljubavno zadovoljstvo donosi decembar.

Zdravlje

U januaru i februaru bi morali obratiti pažnju na apetit. Vrlo brzo bi mogli doći u situaciju u kojoj ne bi mogli obući gotovo novu garderobu. U martu ste skloni alergijskim reakcijama. Dok vam je u aprilu osjetljiva glava i organi glave. Maj je odličan za dijetu. Ljeto će vam izuzetno prijati i tada ne bi trebali imati bilo kakvih većih zdravstvenih problema. Pratiće vas dobro raspoloženje i zdravlje. U septembru bi mogli osjećati stomačne tegobe. Ako imate problema sa zubima, ne izbjegavajte odlazak kod zubara. Osjetljiva vam je koža u oktobru. Jaku pokretačku energiju ćete osjećati u novembru. Decembar vam je i te kako naklonjen. Prijale bi vam sportske aktivnosti.

Jarac

Godina započinje s pet planeta u znaku Jarca -Sunce, Mjesec , Merkur, Venera i Pluton. To upućuje na zaključak da će biti vrlo zauzeti, ali to se ne primjenjuje samo na vaš posao.

S Jupiterom u Raku, veći dio godine možete se naći u poslu oko održavanja kuće. A to ne znači samo održavanje fizičkog prebivališta. To takođe znači očuvanje porodice i veza s članovima porodice. Rad će često biti ugodan i neće vam biti nimalo naporan. Kasnije u godini, sredinom jula, kada je Jupiter u Lavu trud i rad će dati rezultate.

Možda će vas ti rezultati iznenaditi, ali su u isto vrijeme vrijedni truda. Vidjetćete napredak u međuljudskim odnosima, statusu i emocionalnoj ravnoteži.

Ali zašto stati kad su stvari sve bolje i bolje? Kada je Mars u Strijelcu a Jupiter u Lavu 8. oktobra, čak vas ni retrogradni Merkur ne može usporiti!

Posao

Od samog početka ova godina kreće vrlo burno. Svi kontakti koje ćete ostvariti do marta i te kako bi povoljno uticali na vašu karijeru. S tim da u februaru dobro morate da razmislite prije nego što donesete važne poslovne odluke. Tokom ove godine, imaćete još dva perioda u kojima bi trebali biti oprezni pri odlukama i potpisivanju bitnih ugovora. To će se dešavati u junu i oktobru. Juli i oktobar vam omogućavaju promjenu radnog mjesta ili dobitak zaposlenja. S tim da sve ono što vam se omogućava u oktobru, morate sačekati da bi realizovali. Tada vam se ne preporučuje da ishitreno donosite odluke, sačekajte ipak novembar. U novembru ćete imati sjajnu podršku od dvije uspješne osobe, koje će vam pružiti podršku za sve ono što u tom periodu budete rješavali do kraja godine.

Ljubav

U ovu godinu ulazite sa Venerom u vašem sazviježđu. Ona će tu boraviti u januaru, februaru i do prve nedjelje marta. U januaru će biti aktuelna prošlost u svakom smislu. Da li ćete konačno staviti tačku na staru ljubav ili doći do konačnog pomirenja, zavisi samo od vas i vaših želja. Sasvim je omogućeno da stara ljubav odlazi u zaborav, jer se u vašem životu pojavljuje osoba iz prošlosti koja bi vam donijela emotivni mir i zadovoljstvo. Značajne ljubavi kreću u februaru, kada bi mogli naići na partnera sa kojim ste kompatibilni. Do avgusta su pokrenuti uticaji, koji će mnoge pripadnike ovog sazviježđa voditi u zajednički život. Ukoliko uspješno obnovite staru vezu, već od maja do avgusta dolazi do braka. U martu su ostvarive veze sa prijateljima ili preko njih. Putovanja u aprilu, kao i novo društvo u koje ulazite, omogućava jednu izuzetno romantičnu vezu. Sportista ili uniformisana osoba bi vas naglo pokrenula u maju. Tada bi lako mogli doći do ushićenja, koje bi vas brzo prošlo. Ako bi se veza ipak nastavila i naredni mjesec, sa puno optimizma nastavljate ovu ljubavnu priču. Veze koje su u bilo kom smislu neskladne, mogle bi doći do potpune stabilizacije u junu. U tome uspijevate, ukoliko promijenite svoj način komunikacije sa partnerom. Da obraćate više pažnje na poruke koje vam on šalje. U suprotnom bi se lako mogli zainteresovati za nekog drugog. Ipak ne žurite sa odlukom, mogli bi ubrzo zažaliti. Do novembra ste u jednom srećnom periodu, koji vam donosi više udvaranja, novih ljubavi, ali i skladnih odnosa u vezi ili braku. Ljubavi sa osobama iz inostranstva, kao i tajne veze biće naglašene u decembru.

Zdravlje

Početkom godine bi vam mogao biti pojačan apetit. I te kako ste skloni gojenju tokom januara, februara i marta. Pored toga ste skloniji svim vidovima zadovoljstva i uživanja. Budite odmjereniji kako ne bi došlo do prevelikog zamora. U svemu bi trebali imati više mjere. Virusima ćete biti skloni u februaru, junu i oktobru. Od avgusta pa do kraja godine, omogućen vam je odličan oporavak, ukoliko imate bilo kakvih zdravstvenih problema. Ako ih već ne bude bilo, radite na imunitetu. Ovo je godina kada će te biti odgovorniji prema svom organizmu, naročito od proljeća pa do kraja godine. Tada ste u odličnom periodu za ostavljanje loših navika i to definitivno.

Vodolija

Možda ne vjerujete da imate sve odgovore, ali ove godine ćete imati prave odgovore u pravo vrijeme. Ako ćete tražiti savjet, možda nećete biti potpuno zadovoljni s onim što ćete čuti.

Sunce je u vašem znaku 11. februara. Saturn je u Škorpiji, dok je Mjesec u Raku, a Venera u znaku Jarca. Kao rezultat toga, naći ćete opravdanje za svoje postupke. Možda ćete morati biti oprezni u onome što činite početkom godine, ali nećete biti srećni ako ćete se klanjati željama ljudi oko sebe.

Kako godina napreduje, dobićete više ohrabrenja za nekonvencionalna rješenja koje pružate. Vaši prijatelji mogu biti zaprepašteni kada shvate da funkcionišu savjeti koje ste im dali. Ako postoji nešto što želite učiniti a ne uklapa se u konvencionalne načine razmišljanja, nemojte to odbaciti.

Kada Saturn ostavi tajnovitu Škorpiju i uđe u znak Strijelca 23. decembra, vaša intuicija bi se na kraju mogla debelo isplatiti, više nego što očekujete.

Posao

Najljepše vam je postavljeno polje poslovnih aktivnosti. U ovu godinu ulazite sa sjajnim mogućnostima. Ukoliko radite na većim poslovnim promjenama koje ste već započeli, osmislili, sreća vas prati do maja. Takođe, ukoliko tražite posao, svaki susret sa bitnom osobom iz prošlosti mogao bi vam omogućiti vraćanje na posao koji želite ili konačno doći do zaposlenja. Kako god bilo, na vama je da se maksimalno angažujete do avgusta. Do promjena i zaposlenja lakše dolazite preko firmi koje se bave obrazovanjem, zakonom ili imaju kontakt sa strancima, strane firme… I novembar bi mogao donijeti dobra rješenja i lijepe promjene. Ako ste u radnom odnosu, a još niste dobili trajno rješenje, očekujte ga najkasnije u novembru.

Ljubav

Januar najviše ukazuje na tajne veze i veze sa partnerima koji ne žive u vašem mjestu boravka. Ako uđete u tajnu vezu početkom godine, a vi i partner niste zauzeti, već u februaru će vaša ljubav biti javna. Ipak januar i februar donose bitna ljubavna ostvarenja. Trenutnog partnera ćete sasvim drugačije doživljavati, sve više i više ćete se vezivati na jedan drugačiji način. Tokom godine ćete imati tri perioda koji vam omogućavaju pomirenja i vraćanja starih ljubavi. Uticaj se pokreće u februaru, junu i oktobru. U tom periodu bi lako moglo doći do tuđih uplitanja u vašu stalnu vezu ili brak. Ne vjerujte svemu što čujete, istina će brzo izaći na vidjelo. Mart je i te kako naklonjen za ljubav. Tu su nove veze sa osobama koje su u svakom smislu posebne i drugačije. April omogućava romantične veze i veze sa osobama koje se bave nekim svojim talentima. Pokretačka energija će vas pratiti u maju, kada nećete odustajati od svog cilja, određene osobe. U junu budete pažljivi ako ste u duploj ili tajnoj vezi. Juli je pravi mjesec za ljubavna ostvarenja. Tada ćete pred sobom imati veće mogućnosti za ulazak u novu vezu. Mogli bi doći i u situacija da birate između dvije osobe. Od avgusta vam se pokreće jedan sjajan period koji će vas pratiti i narednih godinu dana. U tom periodu upoznajete svog budućeg bračnog partnera ili ulazite u brak. Septembar je više naklonjen za one koji su izašli iz duge veze ili braka. Ljubav sa partnerom iz inostranstva mogao bi se pokrenuti u oktobru. Na samom početku bi moglo doći do otežane komunikacije i dogovora, kako bi sve krenulo uspješno od novembra. Decembar pokreće romanitčne priče na poslu ili preko posla kojim se bavite.

Zdravlje

Do avgusta ste odlično podržani na astrloškom polju zdravlja. Ukoliko ste već imali nekih zdravstvenih problema, doći će do konačnog oporavka. Ipak vam se do maja preporučuju kontrole kod ljekara, kako bi svoje zdravlje doveli do dugotrajnije stabilnosti, vitalnosti… Međutim cijele ova godine je prisutan jedan uticaj, koji nagovještava da bi moglo doći do izvjesnih strahova i slabosti psihe. Sve je na vama. Radite na svom samopouzdanju, vjerujte više u sebe… kako bi ove nepovoljne uticaje najudobnije prevazišli. Kako budete mislili, tako ćete se i osjećati. A sa druge strane ste snažno podržani na polju zdravlja, tako da bi trebali optimistički da gledate na sve ono što se dešava oko vas. Uz malo truda, uspjećete u ovome. Ne dozvolite da vama ovlada negativna energija.

Ribe

Ponekad kada ljudi kažu pravu stvar osobi koja plače, često na taj način tješe i sebe. 31. januara Merkur u Ribama predstavlja vremenski period u kojem imate puno toga za ponuditi drugima.

Kada Merkur 12. februara dođe u Vodoliju, prijatelj bi vam mogao vratiti istom mjerom i pomoći vam na neki način. Iskoristite to. Jedno dobro djelo uvijek zaslužuje još jedno, jedno za vas i još jedno koje bi vam moglo koristiti ostatak godine!

Jedna stvar koju treba zapamtiti je da trebate pripaziti na svoju ćud. Neki ljudi možda pokušavaju iskoristiti vašu dobru narav. S Marsom i Saturnom u Škorpiji tokom avgusta, pripazite da vas neko ne pokušava iskoristiti. Udaljite se od te osobe čak i ako se radi o prijatelju ili nekome do koga vam je stalo.

Posao

Od početka godine bi trebali da se pokrenete i razmišljate šta bi vas usrećilo na poslovnom planu i na koji način bi to uspješno obavili. Posao u kome se najbolje pronalazite, koji bi voljeli da radite, bi u vama pokrenuo sposobnosti za koje niste ni bili svjesni da posjedujete. Sve ono što ukazuje na ljepotu, talente i zadovoljstvo, sasvim vam je ostvarivo do sredine godine. Čak i odlazak u inostranstvo, bi mogao donijeti interesantna rješenja za vas. Već u drugoj polovini godine, pozitivno vam se pokreće astrološko polje posla. Uticaj će vas podržavati i narednih godinu dana. Ovo je vrijeme velikih ostvarenja i poslovnog uspjeha. Lakše se dolazi i do zaposlenja, ali i u ovom periodu inostranstvo bi moglo donijeti velike pozitivne promene.

Ljubav

Ovu godinu započinjete sa Jupiterom u vašem astrološkom polju ljubavi. Samim tim, ova godina će biti posebna i doneti mnoga i lijepa ljubavna ostvarenja. Ovaj uticaj vas podržava do avgusta. Tada vam se omogućava da upoznate svog budućeg bračnog partnera. Lakše nego inače dolazite u kontakte sa suprotnim polom. Na svoj način će biti srećne i posebne veze sa partnerom iz inostranstva, ili ljubav kreće na putovanjima. Lako bi moglo doći i do trudnoće. Pa ako tako nešto ne planirate, preporučljiva vam je zaštita. Od početka godine pa do maja, promijenićete neka mjerila u ljubavnom životu. Više ste okrenuti ka veselim partnerima, koji znaju da prime emocije, ali i adekvatno ih uzvrate. U ovom periodu dolazite i do konačnih odgovora u vezi bivše ljubavi. Sa malo truda i promjena u vašem odnosu, mogli bi uspostaviti harmoničnu ljubav. Sasvim je omogućeno da se voljena osoba vraća iz inostranstva, a vaša ljubav nastavlja. Ljubavni san će vam biti maksimalno ostvaren, ako budete znali da izaberete adekvatnog partnera za sebe. Preko prijatelja i novog društva, lako se pokreću nove veze. Biće tu različitih dešavanja. Brzog ulaska u vezu koja će vas osvojiti, ali još brže i razočarati. Tajne ljubavi su tu, značajno aktivirane. Neke tajne veze imaju velike mogućnosti. Pokreću se priče o ulasku u zajednički život. Dok će i trudnoća ubrzati neka vjenčanja. Mart, juli i avgust, govore o početku važnih veza za vas. Septembar donosi ljubav na poslu. Drugi dio godine, uglavnom ukazuje na lijepe ljubavne priče, koje se pokreću kroz pružanje pomoći osobama kojima je to potrebno, ali i preko posla kojim se bavite. Ovu godinu ćete i te kako pamtiti po lijepim ostvarenjima.

Zdravlje

U ovu godinu ulazite sa jakom željom da uživate u svim ovozemaljskim čarima. Sve je to u skladu sa vama, samo imajte mjere. Svako pretjerivanje, naročito u porocima, donijeće potpunu promjenu u vašem životu i to vrtoglavom brzinom. Zato u momentima uživanja i lagodnog žviota idite samo do granice do koje možete da vladate sobom i situacijom. Druga polovina godine vam je inače naklonjenija za zdravlje. Do kraja godine vam je omogućeno da svoj život i zdravlje dovedete u željeni red. Tada vam je omogućeno da sve zdravstvene tegobe koje vam već traju, regulišete i dođete do oporavka. Cijele godine bi trebali izuzetno dobro da se osjećate, ako budete u svemu imali mjere.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.