Muškarci i njihov odnos prema ljubavi i seksu: Ovan vrlo sklon ženama, Blizanci protivnici dugih veza

Bogat čovek ima novac. Najbogatiji čovek ima ženu koja ga ne da nikome.

Pročitajte kakav odnos prema ljubavi i seksu imaju muški pripadnici svakog od 12 znakova Zodijaka.

Odaberite znak:

Ovan

Vrlo je sklon ženama, ali može biti i sam. On je idealist u ljubavi i od žene očekuje čudo – da bude istovremeno i dijete i žena, i slobodna i ovisna, odana i uvijek spremna da mu pruži punu pažnju. Sposoban je za najveće strasti i za tiransku ljubomoru. Voli velikim žarom i spreman se je žrtvovati za voljenu osobu. Posao često pretpostavlja emocijama. U seksu je vrlo strastven i prohtjevan. Neki su Ovnovi vrlo sebični i seks doživljavaju isključivo kao zadovoljenje fiziološke potrebe – naravno svoje. To ih može dovesti do toga da su skloni ljubavnim avanturama bez potrebe da se vežu u čvrstu vezu. U braku će se ipak ponašati zaštitnički i bit će sposobni da se žrtvuju za obitelj. Ovan je ponosan otac koji će svojoj djeci osigurati mjesto pod suncem. Neće ih previše maziti, ali će ih jako voljeti. Nitko nije toliko nesretan kao Ovan, ako djeca ne ispune njegova očekivanja. Podsjetite ga da je djeci potrebna nezavisnost isto toliko koliko i njemu.

Bik

Muškarac Bik se zna žrtvovati za voljenu osobu. Iako nije pretjerano romantičan, zna voljeti i biti nježan i vjeran. Bitno mu je imovno stanje njegove izabranice. Jedan je od najboljih ljubavnika cijelog Zodijaka. Imponira mu inferiornija partnerica. Vrlo je temperamentan, ali nije prevrtljiv i lakouman. Vrlo je posesivan i traži potpunu odanost, predanost i iskrenost – sve ono što i sam daje. Postaje ljubomoran zbog najmanje sitnice. Idealan je partner ženi koju voli, pun je pažnje, strpljenja, brižnosti. Osigurava njenu materijalnu sigurnost i udovoljava njenim željama. Strastven je i umiljat, a ipak realan i pravi muškarac. Poznat je kao veliki zavodnik, ali u braku se sve mijenja. Tada postaje vrlo vjeran. Ukoliko i prevari partnericu u pitanju su kratke i beznačajne avanture.
Poneki Bikovi bježe u asketizam, bojeći se svog nekontroliranog nagona. Mogu postati ovisni o strastima, što ih duboko razdire (dvojnost seksa i morala).

Blizanci

Protivnik je dužih veza. Mnogi se žene više puta. Cesto se priklanjaju partnerici kao sestri ili majci, da bi riješio mnogobrojne probleme. Ne odriče se apsolutne osobne slobode. Cesto sklapa dogovorni brak. Prema emocijama je sumnjičav i ironičan. Nije vjeran. U erotskom je životu sebičan. Ako sretne partnericu koja će poboljšati njegov društveni ili financijski položaj neće oklijevati napustiti staru vezu. Često je zaljubljen – njemu je potrebna ljubav – ali mnogo češće je zaljubljen u dvije osobe odjednom. Nikad se ne predaje do kraja u stvarima osjećaja.

Rak

Muškarac Rak je pažljiv i ljubazan partner, ali nije lako s njim dijeliti život. Hoće li veza biti sretna.velikim dijelom ovisi o partnerici. Odgovaraju mu konzervativnije žene. Unatoč svojoj blagosti, ovaj muškarac očekuje da u svemu vodi glavnu riječ i da se udovoljava njegovim zahtjevima. Divlje strasti su kod ovog muškarca prava rijetkost. Vrlo je puten, ali od ljubavi ne traži u prvom redu tjelesno zadovoljstvo. Više čezne za razumijevanjem, toplinom, zaštitom. Ovaj muškarac namjerno traži majčinski tip žene ili zrelije uravnoteženije partnerice pune razumijevanja. Sklon je brzom zaljubljivanju i idealiziranju, te stoga i razočarenju u vezi. Uvijek ponavlja iste greške kad je ljubav u pitanju. Inicijativu u seksu uglavnom prepušta partnerici. Ljubomoran je, gunđalo, ali zna praštati i prilagoditi se skoro svakom tipu žene. Voli ljubavne predigre. U braku je obično vjeran.

Lav

Muškarac Lav je romantičan, vrlo strastven i seksualno vrlo aktivan muškarac. U ljubavi, obitelji i prijateljstvu on voli dominirati. Za svoje veze on traži osobu sa sličnim osobinama. Ljubavi pridaje velik značaj. Poznat je kao velik osvajač suprotnog spola. Najbolji način da vas zapazi jest vaše bezgranično divljenje prema njemu. Osim toga, morate uvijek biti dotjerani i privlačni. Jedan Lav neće dozvoliti da ga viđaju s partnerom koji nije u svemu najbolji – poslije njega, naravno! Kad se veže uz neku osobu obično je vjeran. Traži poštovanje i ne trpi kritike i sumnjičavost. Vrlo je odan obitelji – to je za njega i pitanje statusa. Kao otac, tipičan je primjer patrijahalne glave obitelji. Strog je, uvijek vodi glavnu riječ. Mekog je srca i velikodušan prema svojima kad sve ide kako treba. Jako voli svoju djecu, ali od njih traži poštovanje i poslušnost. On je svojoj ženi u svakom trenutku moralna podrška i zaštita, ali želi da mu ona uvijek bude pomalo potčinjena. Inicijativa mora uvijek biti njegova. Muškarac Lav se voli zabavljati, slobodno lutati, ulaziti u razne avanture. Kod njega je ljubomora više stvar ponosa, nego neka jako izražena strast. On zna partneru okrenuti leđa ako je uvrijeđen, ili je brzo zaboraviti. Poneki su Lavovi skloni nastranostima ili egzibicionizmu.

Djevica

Muškarac Djevica nije veliki pobornik trajnih i ozakonjenih veza. Prilično je stidljiv i nepretan u svom pristupu ženama. Nije pretjerano strastven ni dominantan ljubavnik. On gaji veliko nepovjerenje prema ljubavi i osjećajima. Teško da će u jednoj ženi pronaći sve kvalitete koje će ovog tako zahtjevnog muškarca navesti da se veže bez ostatka. On je ovisan o svom radu i potrebna mu je samoća pa ga to čini pomalo teškim za zajednički život. On je uvijek u traženju savršenstva, pa će i partnerica morati odgovarati njegovim visokim kriterijima. Odgovaraju mu jake, maštovite i dinamične žene. Kad jednom izabere, vjeran je, odan i ne napušta svoju partnericu. Jednog muškarca Djevicu razvod bi koštao suviše živaca i novaca. Njegov razum upravlja i njegovim ljubavnim životom i često je smetnja u seksualnim odnosima s partnericom. On često inzistira na perfekciji samog seksualnog čine ne vodeći računa o trenutačnim osjećajima druge strane. On se uglavnom rado žrtvuje za voljenu osobu. Nije pretjerano ljubomoran. Brine se za usavršavanje djece, ali i prema njima ima intelektualni pristup.

Vaga

Muške Vage traže partnericu – prijateljicu. Ljubavnički odnos ih zanima u prvim godinama veze. Skloni su flertu i sklapanju sentimentalnih veza. Cesto su skloni precijeniti svoje vrline na račun tuđih nedostataka, što ih čini teškim u ljubavi. Muškarac Vaga je već od djetinjstva vrlo osjećajan i zainteresiran za suprotni spol. U zrelijim godinama dosiže vrhunac svoje seksualne aktivnosti i ostaje potentan do kasnijih godina. Esteta je u izboru partnerice. Emotivan je i dobar ljubavnik. Vrlo je maštovit u seksu, dovodeći ga povremeno do vrhunske umjetnosti. Za to treba strastvenu partnericu. Ne voli razvode, pribjegava im jedino u krajnjem slučaju. Loš utjecaj Venere može stvoriti nastrane tipove (žigolo itd.). Ako je horoskopski dobro aspektiran, muškarac Vaga je u Zodijaku seksualno najuskladeniji.

Škorpija

Muškarac Škorpion obuzet spolnom požudom može zapasti u ljubavno ludilo. Takva tjelesna strast može ga brzo proći pa se istovremeno raspada i veza. Ljubomoran, posesivan i prepotentan, Škorpion će dobro preispitati i provjeriti ponašanje svog partnera. Tek kad se uvjeri da su mu osjećaji uzvraćeni može se predati osobi koju je izabrao. U protivnom postaje opasan i osvetoljubiv. Škorpion odmah bira. Nepogrešivi osjećaji simpatije ili antipatije izbiju odmah pri prvom susretu i uvijek se pokažu točni. U ljubavi je uvijek strastven, u seksu vrlo zahtjevan. Osjećaji mu ekstremno skaču ili padaju u odnosu na istu osobu. Ako nađe pravu partnericu vjeran je i u dobru i u zlu. Nikad mu nemojte povrijediti dostojanstvo. Ukoliko to učinite, protiv vas će okrenuti sav svoj sadizam i svoju agresivnost. Muškarac Škorpion bi morao naučiti cijeniti tuđe osjećaje i potrebe pa bi tada njegova ljubavna veza bila vrednija i manje dramatična.

Strijelac

Muškarac Strijelac je ljubavnik, ali nije pogodan za skromna supruga. Dolazi i odlazi kako mu se prohtije. Često se ženi radi društvenog ugleda. Svoju partnericu obasipa pažnjom i nježnostima, ali ne dozvoljava da mu se u bilo čemu suprotstavlja. Strijelac treba tolerantnu ženu, punu razumijevanja. Očinske obveze muškarac Strijelac ispunjava vrlo savjesno. Uzoran je otac i suprug. Treba partnericu koja ga slijedi u maštovitosti seksualnog života. Za njega je ipak najhitnija duhovna povezanost i uzajamno povjerenje medu partnerima. Pridodamo li tome i dobru erotsku vezu, dobit ćemo savršenog i vjernog supruga. U protivnom, Strijelac će u životu imati više brakova i djece.

Jarac

Muškarca Jarca smatraju najsolidnijim mužem u cijelom Zodijaku, koji ne zna ni za avanture ni za razvod. On je i uzoran otac. 1 u braku on slijedi svoje ambicije. Veže se uz osobu koja će poboljšati zajednički društveni i profesionalni status. Njegova konvencionalna priroda i osjećaj dostojanstva neće mu dopustiti razvod braka, čak i kada u tajnosti potraži zadovoljstva negdje izvan svoje bračne zajednice. On će opskrbiti svoju obitelj, ali će supruzi prepustiti bavljenje djecom, jer preokupiran poslom za to nema vremena. Voli biti dominantan u odnosu. Odmjeren i hladan, nema baš puno smisla za romantiku. Grozi se svađa, ljubomornih prizora i nevjere. Ako se u njemu razbudi ljubav, on će voljeti zauvijek i ništa ge neće u tome pokolebati.

Vodolija

Muškarac Vodenjak mnogo je bolji prijatelj nego ljubavnik. On zna ovladati ženinim osjećajima i potrebama na način da joj postane nezamjenjiv. U dubini duše zna biti ljubomoran i posesivan, iako prema van pokazuje potpunu toleranciju. On voli mijenjati žene, ali kad je u vezi, on je vjeran, bez obzira koliko veza trajala. Kao suprug je pažljiv, nježan i požrtvovan. Ima smisla za dom i obitelj. Dobar je otac i prijatelj svojoj djeci. Kao ljubavnik je analitičan, nezasitan i neumoran – često u svrhu eksperimenta. Tolerira nevjeru i sklon je oprostiti ako se radilo samo o tjelesnom zanosu. Cijeni duhovni sklad s partnerom, te obostrano razumijevanje i slobodu.

Ribe

Muškarac Riba vrlo je šarmantan, privlačan, zavodnički tip. Pri tom je pažljiv i nježan. Voli tajanstvene i zagonetne žene, jake osobe, koje će ga pomalo “držati na uzdi”. Nije baš pretjerano vjeran, ali može ostati i samo s jednim partnerom. Kao ljubavnik je vrlo strastven i maštovit. Kao suprug je vrlo nježan i romantičan i voli svoju obitelj i dom. Ipak je ponekad težak zbog svojih depresivnih stanja. U braku s njim nećete postati prebogati i slavni, ali ćete za uzvrat dobiti trenutke prave i istinske sreće.

Izvor: zenskikutak.hr

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.