Kako da raskinete vezu: Sa Bikom postepeno, sa Rakom pažljivo, sa Škorpijom direktno

Pile, ugasi telefon, navuci roletne i pusti najdraže pjesme. Odboluj kao žena u tisini u samoći bez ikog, a onda nabaci osmijeh, onaj najljepši, nasminkaj se najbolje sto umijes, obuci se da oduzimas dah pa u nove pobjede. Nek ga zaboli sto si drugom postala sve ono sto si njemu bila. Mozda jos i bolja… S muskarcima pile igraj muski, udaraj nisko, tamo gdje najvise boli. U ponos i ego osmijehom direktno.

Pitate se kako da raskinete sa svojim partnerom na najbolji i najmanje bolan način? To ćete najlakše uraditi tako što ćete sa osobom komunicirati onako kako će vas partner najbolje razumeti. A astrologija zna najbolji način.

Odaberite znak:

Ovan

Ovan je inače brz na reakcijama, ali se zato brzo simri. Očekujte eksploziju, bez obzira na to koliko mu nežno saopštite. Saopštite mu kao da se radi o vama, a ne o njemu. Objasnite mu da vam treba više slobode i nikako nemojte da počnete da se viđate sa nekim drugim pre nego što raskinete ili će biti baš nezgodno.

Bik

Bikovi su postojani i ostaće uz vas i u dobru i u zlu. Osim ako nije pod ogromnim pritiskom, Biku neće pasti na pamet raskid. Prilikom raskida očekujte otpor, pa bi zato najbolje bilo da malo pomalo pričate o raskidu sa Bikom, tako da na kraju to počne da deluje kao zajednička odluka.

Blizanci

Blizanci bezbroj puta premeću stvari po mislima kako bi uvideli kako je moguće da nije sve ispalo onako kako su očekivali. Zato birajte reči pažljivo i odgovorite na sva njihova pitanje. Kada razumeju, biće im lakše. Oni će morati nakon raskida da sa nekim ponovo prožive raskid, ali to nije ogoravaranje, nego neka vrsta terapije.

Rak

Rakovi stvaraju jake veze i ne odustaju lako od voljenog bića. Čak i ako niste prava osoba za njega, osetljivom i darežljivom Raku treba vaše priznanje. Ako mu kažete da će „uvek imati posebno mesto u vašem srcu“, to će mu pomoći. Ali ne očekujte da ćete odmah moći da budete prijatelji – dajte mu vremena da preboli.

Lav

Kako biste izbegli da povredite legendarni lavovski ponos, izvedite Lava na večeru. Zahvalite mu zbog svega što je uradio za vas pre nego što mu saopštite da želite da raskinete.
Ako ste se osećali zanemareno, saopštite to pažljivo. „Naše potrebe se jednostavno više ne poklapaju“ savršena je rečenica. Lavu će biti drago što ste očuvali njegovo dostojanstvo.

Djevica

Device se mnogo trude da vas učine srećnim i da reše sve probleme koje imate i nekad ne shvataju da se previše trude. Ako Devica postane previše kritična i počne da svaljuje krivicu na vas, popričajte o tome kako možete postići balans pre nego što raskinete. Ako to nije moguće, objasnite zašto nije moguće. Ako ste Devica: nemojte navoditi dugu listu razloga za raskid, nego ostavite to za sebe.

Vaga

Za znak kome je važno da bude u vezi raskidi deluju kao veliki promašaj. Vaga će ostati u vezi samo zbog imaginarne harmonije sve dok ona vidno ne propadne. Oslonite se na njen smisao za pravdu i recite joj da nije fer ni prema jednom ni prema drugom da nastavite nešto što ne funkcioniše.

Škorpija

Ne mogu svi da podnesu snažnu, strastvenu i ponekad zahtevnu Škorpiju. Ako se ne osećate prijatno, recite to što pre, jer kada se jednom ovaj znak zalepi vas, teško je otresti ga se. Nemojte nikad da ih izdate ili da se polako iskradate od njih. Budite iskreni i otvoreni.

Strijelac

Ako Strelcu omogućite „dug povodac“, on će biti zadovoljan količinom slobode i ostaće u vezi. Ali ako vama treba više intimnosti i posvećenosti nego što oni mogu da vam daju, objasnite im da ste vi nespojivi jedno s drugim. Ali budite spremni za dramu. Možda će sve da pršti, ali brzo će preboleti.

Jarac

Kada Jarac shvati da želite da raskinete, on neće pokazati svoja osećanja, nego će na sve neprovidne načine pokušati da vas zadrži kako biste mu dali još jednu šansu. Kada raskidate, izrazite zahvalnost za sve što ste od njega dobili, čak i ako osećate da to nije dovoljno.

Vodolija

Ako Vodolijama kažete da vam treba više slobode, one će to potpuno razumeti. One nisu toliko dobre u intimnosti i to znaju, pa će vam zato biti dobri prijatelji ako vi to želite. Samo nemojte da pomešate dobru reakciju sa ravnodušnošću.

Ribe

Ribe će večno biti sa vama ako osete da su vam potrebne. Zbog toga treba da postanete samopouzdaniji, a onda da kažete Ribama koliko ih volite i objasnite im da morate da raskinete. Ako vas stave na pijadestal, otkrijte im pravog sebe, ali probajte da ih ne povredite.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.