Kako horoskopski znaci preživljavaju ljubavne rastanke: Ovan bolno preživljava rastanke, ponosni Lav pati dramatično

Nikad nisam razumjela one koji varaju. Rade li to zbog toga jer im u vezi nešto nedostaje ili čisto da potpale vatru? Mislim, ako si sretan u vezi zašto onda tražiti nekog drugog? Po meni to rade samo kukavice, oni hrabri stavljaju karte na stol i učine pravu stvar. Prekid možda boli, ali ne toliko koliko prevare, laži i šutnja…

Svaki od znakova Zodijaka na različite načine doživljava emotivne krahove, nekima je potrebno vreme da prebole i zaborave onog koji ih je povredio i otvoreno će pokazivati svoju patnju, dok će neki na sve načine pokušavati da ponovo pridobiju osobu koja ih je ostavila.

Odaberite znak:

Ovan

Bolno preživljava rastanke, mada se trudi da ostavi utisak neodoljivog srcolomca, ali kad Ovna spopadnu ljubavne muke, nije mu lako u sopstvenoj koži. Iako je vatreni znak, oseća se kao poliven hladnom vodom, ako dođe do rastanka sa partnerom. Pošto veruje da je “u ljubavi i ratu – sve dozvoljeno”, pokušava da pridobije osobu do koje mu je stalo na sve načine i svim sredstvima. Ako mu ne pođe za rukom, okreće se čašici ili prijateljima, rođacima, kolegama.

Bik

Mada deluje opušteno, kao da nema nikakvih problema, pa ni ljubavnih, teško podnosi rastanak sa voljenom osobom, makar i kada neko od njih dvoje mora da otputuje. Ukoliko je rastanak zauvek, emotivni Bik će se zavući u kuću i patiti u tišini, eventualno razgovarati sa najboljim prijateljem koji će ga teško pokrenuti da izađe negde sa društvom. Ako izađe, ostaje do “fajronta”, pokušavajući da utehu nađe u stihovima pesama koje ga podsećaju na partnera.

Blizanci

Iako deluju da sve, pa i ljubavne rastanke, preživljavaju sportski, po principu “nije on/ona jedini na svetu”, Blizancima uopšte nije lako. Navikli su da ih svi vole, zovu, vuku za rukav i mole da ostanu još malo, pa im zaista nije jasno ko bi i zašto mogao da ih ostavi. A kad se to desi, voljenoj osobi će slati SMS-poruke, zvaće je telefonom i spuštati slušalicu, pisati mejlove, sačekivati je ispred kuće ili posla i razgovarati sa svima koji su u kontaktu sa njom.

Rak

On jako teško preživljava rastanke, čak i privremena razdvajanja od voljene osobe, pa u očaju, lako skreće sa pravog puta. Odaje se piću i hrani, luta od kafane do kafane, i često se bez ikakve mere i ukusa predaje zagrljajima osoba koje su ispod njegovog nivoa. Ne mari Rak ni šta, ni ko o njemu priča; samo mašta o danu kada će ponovo ugledati ljubav svog života Sve ostalo mu je totalno nevažno, pa čak i saveti porodice.

Lav

Ponosni Lav pati dramatično, otvoreno i svi oko njega moraju da znaju da je Lav emotivno ranjen. I svi pate zajedno sa njim. Kako njemu teško padaju rastanci, da ponekad ne može da shvati da li je to, zbog njegove povređene sujete ili slomljenog srca. A možda je i jedno i drugo, razmišlja Lav, pokušavajući da shvati partnera kojeg je do juče “kovao u zvezde”, a danas mu zadaje takav bol da počinje da razume riku lavova u džungli.

Djevica

Izbirljiva, ali trpeljiva Devica teško biva ostavljena, ali ako ipak dođe do toga, učiniće sve da sazna razlog. Grickaće svoju omiljenu crnu čokoladu, uzdisati i smišljati poruke koje će slati voljenoj osobi. Kad poželi da ostavi partnera, udesiće tako da ispadne kao da je ona (Devica), ostavljena, jer čemu komplikovati život, kad je ionako dovoljno zakomplikovan i bez ljubavnih patnji.

Vaga

Uzdržana i sujetna Vaga, kao rođena glumica, neće nikome, pa ni voljenoj osobi, pružiti to zadovoljstvo da gleda njenu patnju i njen “srušen svet”, ako je ostavljena i mora nekako da preživi ljubavni rastanak. Smeškaće se pred drugima i praviti se kao da je ona ostavila partnera, a ne on nju, dok će kod kuće “satirati” slatkiše, plakati i buditi se na jastuku koji još miriše na parfem osobe koju Vaga voli do bola.

Škorpija

Ona pati kao nijedan drugi znak, kad je zaljubljena i kad je ostavljena, pogotovo od osobe koju iskreno voli, da oseća gotovo fizički bol, ako dođe do rastanka. Ne zna koga bi pre zvala, ne zna sa kim bi pre pričala tako tužna, jer su za Škorpiju najteže muke ljubavne. A tek rastanci, ima li nečeg goreg i nepodnošljivijeg od njih? Nijedan prijatelj, nijedna kafana, kao ni jedno ili bezbroj pića ne može tu da joj pomogne, jer Škorpija najteže podnosi rastanke.

Strijelac

Kako bi hedonista Strelac preboleo ljubavni rastanak, ako ne bi negde pobegao od surove stvarnosti, zbog koje pati? Na put, svakako, ali ako nije u mogućnosti, uputiće se u omiljeni restoran ili provozati po gradu, a usput će svratiti u videoteku po film koji je želeo da gleda sa voljenom osobom, ali sve se tako iskomplikovalo. I on je sada sam, ali zar onda ne bi bilo pametnije da razmišlja o nekom novom sastanku, a ne o tom groznom rastanku?

Jarac

Praktičnom, ali osetljivom Jarcu nije jasno ko bi bio toliko lud da njega ostavi, kad nema toga što on ne bi uradio za osobu koju voli. Ako ga partner ostavi, Jarac misli da sa njim nešto nije u redu i odmotava film unazad, ne bi li pronašao nešto što njegovom emotivnom partneru nije odgovaralo. U mislima se vraća starim ljubavima i pothranjuje sećanja i čežnju za njima. Sve je nekad bilo bolje, romantičnije, iskrenije i uzvišenije, naročito u ljubavi, teši se Jarac, sam u svom bolu.

Vodolija

Kako živi, tako i pati – zbrda zdola, iz krajnosti u krajnost, ostavljena posle ljubavnog rastanka, Vodolija trči od kafića do kafića, od prijatelja do prijatelja ne shvatajući da ju je partner i ostavio zato što nikad nije bio načisto sa njenim namerama, planovima, obećanjima i – osećanjima. Sve ono što bi trebalo da objasni voljenoj osobi, “sluđena” Vodolija pokušava da objasni poznaniku, prijatelju ili kolegi kojeg je odvukao u prvi kafić da mu se izjada. Irak, “prevrnuće nebo i zemlju” da osobu koju voli ubedi da joj se vrati, makar čučala na njenom pragu.

Ribe

Ribe su rođene za patnju, saosećanje i bol koje podnose tako filmski kao da su se rodile sa njim, A možda i jesu, jer tuga u njihovom pogledu veća je od svih reči, jadanja i suza koje ostaju neizlivene, jer Ribe sve umeju da odboluju u samoći. I tako, u sopstvenom samosažaljenju, neshvaćene i odbačene od partnera, Ribe se u svojoj emotivnoj konfuziji prisećaju nekih drugih ljubavnih rastanaka, zbog kojih su mislile da će svet stati. A, eto, ipak nije i još se sve okreće oko ljubavi.

Izvor: zena.blic.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.