Kako osvojiti i zadržati muškarca: Ovna izazovima i stalnim aktivnostima, Lava pažnjom i iskrenom podrškom

Jednom mi je otac rekao : Draga kćeri, želim da odrasteš u pametnu ženu, majku i kćerku. Da imaš lep život, da nađeš muškarca s kojim ćeš uživati danima, a ne da plačeš zbog njega noćima, i njegovi hirova. – Kakav on treba biti? -upitala sam oca. – Slušaj kćeri : Neće mi važno ako ne bude igrao golf sa mnom, sve dok se bude igrao sa decom koju ćeš mu roditi i dok sa njima uživa u svim onim divnim i frustrirajućim situacijama koje i ti meni priređuješ. Nije mi važno koliko će imati novaca, sve dok i ono malo što ima bude delio s tobom, a ne lumpovao noćima. Nije mi važno njegovo političko opredeljenje sve dok svakog jutra tebe, i vašu obitelj bude stavljao na pravo mesto u kući i u svom srcu. Nije mi važna boja njegove kože, sve dok sliku vašeg života boji strpljenjem, požrtvovanjem, ljubavlju i nežnošću. Ne zanima me njegova religija ili da li je uopšte religiozan : važno mi je da vrednuje ono sveto, a to je svaki trenutak života i vremena koje bude provodio sa tobom, i vašom decom. Na kraju malena, ako pronađeš takvog muškarca, a ja i on ne budemo imali ništa zajedničko, opet ću ga poštovati jer delimo ono najvažnije, a to jest – tebe!

Da bi saznali kako osvojiti i zadržati izabranika vašeg srca dovoljno je znati njegov horoskopski znak, a nakon toga slijediti ova uputstva…

Odaberite znak:

Ovan

Kako ga osvojiti

Ovnovi vole uzbuđenja, odvažni su i romantični. Zbog toga, svi izazovi i prepreke će samo pomoći i učiniće da se zaljubi mnogo brže. Zainteresujte ga i natjeraj ga da se on udvara tebi. Neka pomisli kako je on tebe smuvao, a ne ti njega. Igraj čvrsto i pusti njega malo da te juri. I nemoj da mu olakšavaš posao. Što je izazov veći, to će mu uspeh će biti draži. Ovnovi uz flert, vole i malo da zadirkuju, pa nemoj da se ljutiš zbog malih provokacija i upadica. Najviše ih privlače devojke koje su samouvjerene i koje su avanturističkog duha. Ukoliko ste kolege i zajedno radite na nekom projektu, to će ti olakšati da ostvariš vezu sa njim. Jednom kad se zaljube, teško se odljubljuju.

Kako ga zadržati

Kada si sa Ovnom u vezi, moraš uvek uvoditi neke novine i vezu uvek držati aktivnom jer Ovnovima mnoge stvari brzo postanu dosadne. Oni neće da slušaju priče koje su već čuli, tako da ćeš uvek morati imati na rezervi neke sveže teme za razgovor. Dobro bi bilo da imate dosta različitih prijatelja i dosta različitih interesovanja.

Bik

Kako ga osvojiti

Bikovima su naročito privlačne devojke sa izraženom, klasičnom elegancijom. Posebno su im privlačne slatke, a uz to ozbiljne i odgovorne devojke. Ono što je kod Bikova zadivljujuće je njihov osećaj za dramu i romantiku. Napravićete pravu stvar ako ih dovedete u neko takvo okruženje gdje to mogu pokazati (na primjer, glumite zajedno u nekoj školskoj predstavi). Bikovi takođe vole da se ponašaju zaštitnički i izigravaju viteza u sjajnom oklopu, tako da od njega uvek traži pomoć, bilo kakvu, i vrata uspeha su ti širom otvorena. Upamti, Bikovi padaju na osjećajne, prefinjene devojke. Zbog toga popravi svoje manire i nipošto nemoj da tračariš u njegovom prisustvu.

Strategija zadrži ga

Bikovi su strastveni. Lojalni su i zauzvrat očekuju isto. Podržavaj njegove snove i planove i pokaži mu da si uvek na njegovoj strani. Stalno ga obasipaj gomilom poljubaca i zagrljaja. I budi dobar slušalac.

Blizanci

Kako ga osvojiti

Blizanci vole da razotkrivaju tajne i zanose se intelektualnom radoznalošću. Zadivi ga sa svojim ludim idejama, fantazijama o vašoj budućnosti i pričaj mu priče o nekim interesantnim ljudima ili čak tračeve iz žute štampe. Oni vole devojke koje mogu stalno da prate nove trendove i da budu izuzetno spontane i zbog toga nemoj da budeš previše sladunjava i predvidljiva. Vole da isprobavaju nove stvari, tako da će neki neobični izlasci da probude veliko interesovanje u njihovim očima. Padaju na pametne devojke koje mogu da razgovaraju o dešavanjima u svetu i literaturi.

Kako ga zadržati

Oni vide sebe kao izuzetne heroje, tako da mu uvek govori kako je hrabar, i brzo će pomisliti kako si njegova srodna duša. Oni imaju ozbiljnu potrebu za nezavisnošću u vezi, tako da mu uvek daj slobodu i budi mu uvek dobar prijatelj.

Rak

Strategija osvoji ga

Rakovi su slatki, dušebrižni i znaju da budu jako otvoreni u ljubavnoj vezi. Od devojaka očekuju da mu stalno budu zahvalni na njeovoj nežnosti i da razumeju njegove duboke potrebe. Atraktivne su mu devojke u koje će imati neograničeno poverenje, i koje će mu dopustiti da se oseća velikim zaštitnikom. Da bi mu osvojila srce, budi ultratomatična. Svaki izlazak ili razgovor sa njim učini specijalnim. Razgovaraj sa njim o stvarima kao što su osećanja, i šta je to važno u životu. Ponekad mu napiši neku ljubavnu posvetu i zadubi se u dubinu njegovih očiju kada ti bude pričao o njegovoj filozofiji života.

Strategija zadrži ga

Rakovi ne vole napadne i agresivne devojke, pa ako u vezi budeš jedan nežan slatkiš biće dobitna kombinacija. Rakovi takođe vole i one male kućne poslove tako da napravljeni kolači ili komplet kuhinjskih noževa za njega mogu da budu izuzetan poklon naročito ako je poklon bez nekog naročitog povoda.

Lav

Strategija osvoji ga

Lavovi su dinamični muškarci. Oni padaju na nasmejane, srećne devojke koje vole nova iskustva. Teško će ti se odupreti ako budeš darežljiva sa svojim vremenom, daješ mu male poklončiće, i naročito od svega prija mu preterano laskanje. Reci tvom laviću kako ima najlepše oči na svetu i ugledaćeš kako mu lice sija od zadovoljstva. Misliće da ga jedino ti razumeš, kao niko nikada pre.

Strategija zadrži ga

Lavovi ostaju zaljubljeni u devojku koja iskreno podržava osobu koja se nalazi u njemu (koja ga nesebično prihvata onakvog kakav je). Moraš uvek da znaš, šta je to njemu važno (sviranje gitare, automobili itd…) i pokaži mu kako se diviš tim stvarima. Lavovi su darežljivi, pa ako mu dopustiš da se stalno brine o tebi, i ako ga hvališ zbog toga, on će biti jako srećan, a sa tim i ti ćeš biti zadovoljna vezom.

Djevica

Strategija osvoji ga

Muškarci device uvek se trude da razumeju i da budu elegantni. Devojke koje imaju dobar ukus što se tiče odeće i potreban osećaj za modu i modne detalje lako će osvojiti njegovo srce. Oni stalno pokušavaju da dostignu mentalnu i fizičku stabilnost i čvrstinu, zato, pokaži mu da si puna samopouzdanja, i psihički izuzetno stabilna i zrela, i počeće da sanjari o tebi. Da bi te devica dečko poštovao kao ženu moraš mu demonstrirati svoj integritet i nezavisnost. Najbrže ćeš mu osvojiti srce ako postaneš “prava dama”.

Strategija zadrži ga

On će ostati sa tobom ako mu daš do znanja kako ti njemu u stvari trebaš. Pitaj ga za savete, i uvek ga obavesti kako ti njegovi saveti pomažu da rešiš razne probleme. To će ga učiniti da se oseća sigurno pored tebe i pravim muškarcem, tako da ćeš u stvari ti trebati njemu.

Vaga

Strategija osvoji ga

Vage vole devojke koje u svakom trenutku znaju da se na pravi način postave u njihovoj vezi, koje su inteligentne, šarmantne i koje će znati da mu ugode u osećanjima. Vole jednostavne devojke sa simpatičnim jednostavnim stilom koje će o svemu moći bez ustručavanja da govore. Ako mu laskaš, i ako mu stvarno ugodiš u njegovim potrebama, on neće prestati da misli o tebi. Što više aktivnosti sa romantičnim predznakom i atmosferom koja sama od sebe popravlja raspoloženje. U stvari vage se lako zaljubljuju…ali je izazov zadržati ih.

Strategija zadrži ga

Moraćeš da mu budeš istinski partner, a ne samo običan privezak. Budi njegov najbolji prijatelj, podržavaj ga u njegovim poduhvatima, i trudi se da uživaš u njegovim pričama. Svoja razmišljanja deli sa njim.

Škorpija

Strategija osvoji ga

Škorpije poput magneta privlače misteriozne devojke. Što te manje poznaje, on će da bude više fasciniran tvojom pojavom. Oni takođe vole da kontrolišu situaciju. Zato uvek mu dopustite da on planira sastanak. Škorpije su izuzetno sumnjičave na sve što dolazi lako, zato igru osvajanja učini malo težom, da bi ga pre osvojila. Muškarci škorpije su takođe očarani devojkama koje znaju dobro da se ljube !!!.

Strategija zadrži ga

Potrebno im je malo duže, nego drugima da se potpuno otvore prema nekome i da se zaljube, ali kada se otvore oni su u potpunosti odani. Nemoj mu pričati laži i učini da se pored tebeoseća u potpunosti sigurno.

Strijelac

Strategija osvoji ga

Strelčevi imaju neverovatnu potrebu za avanturama i uzbuđenjima. Ukoliko osvajanje shvatiš kao zabavnu igru, on će biti očaraniji. A to znači da flertovanje i muvanje bude otkačeno. Od samog početka moraš mu dati do znanja da si spremna sa njim uvek ići u nove avanture. Budi entuzijasta i uvek direktna. Strelčevi vole nasmejane i ambiciozne devojke. U njegovom prisustvu budi uvek brižna i nabijena pozitivnom energijom. I kada ste u diskoteci ili na žurkama, pokaži svoje igračke sposobnosti jer će ti to biti veliki plus kod strelca.

Strategija zadrži ga

Strelčevima treba puno nezavisnosti u ljubavnoj vezi. Ukoliko mu bez ljubomore dozvoliš tu malu slobodu, i uvek budeš spremna kada je on spreman za zabavu i igrice, u njemu ćeš dobiti pravog partnera u uzbuđenjima i ljubavi.

Jarac

Strategija osvoji ga

Jarčevi vole snažne i nezavisne devojke. Ne vole devojke koje uživaju u glamuru i lažnom sjaju. Oni vole devojke sa dobrim ukusom, da su inteligentne i širokog pogleda na svet, i koja zna da ceni istinske vrednosti. Da bi ga osvojila potrebno je da budeš originalna , sa neobičnim putevima.

Strategija zadrži ga

Budi iskrena i od poverenja. Ono što on tebi u poverenju kaže, nemoj da prepričavaš drugima. On takođe od tebe očekuje konstantnu podršku i hrabrenje.

Vodolija

Strategija osvoji ga

Devojke koje znaju da koriste svoj mozak su san svakog muškarca vodolije. Vodoliju ćeš morati stalno da stimulišeš. Oni su malo pasivni. Dobar početak za građenje romantične veze je osnovno druženje, prijateljstvo. A zatim gradi intenzivnu intelektualnu vezu sa njim. Njegova razmišljanja, neka budu i tvoja razmišljanja.

Strategija zadrži ga

Uvek mu moraš dati malo ličnog prostora. Budi sa njim intimna, ali ga nemoj previše gušiti stvarima kao što su da ti tepa, ili stalno ponavlja koliko te voli. Da bi dobila ljubav, moraćeš i da je daješ.

Ribe

Strategija osvoji ga

Ribe muškarci obožavaju vatrene i simpatične curice. Sa dobrim raspoloženjem i pričljivošću imaš velike šanse da ga šarmiraš. Ribe imaju istančan osećaj za hemijsku vezu. Tako ako između vas proradi hemija, nećeš morati ništa da radiš, on će sam da se potrudi da te osvoji. U stalnoj su potrazi za srodnom dušom, tako budi prema njemu ljubazna i nastupaj sa razumevanjem, i uvek budi dobar slušalac onoga što ti bude pričao.

Strategija zadrži ga

Oni su veoma osetljivi, pa izbegavaj kritikovanje, pa čak i ako imaš sasvim drugačije mišljenje od njega to pokaži na neki nežniji način. Duboko su romantični, pa u vašu vezu uvek utkaj i niti romantike…

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.