Ko osvaja šarmom, a ko duhovitošću?

A onda, onako slučajno nađeš osobu koja te nasmijava i dok si tužan. Shvatiš da opet možeš voljeti. Možda čak i više nego ranije.

Dok jedni osvajaju izgledom, a drugi intelektom, ima i onih koji duhovitošću skupljaju poene kod suprotnog pola. Mnogi opet tvrde da oni najuporniji najbolje prolaze. Pozicija ljubavnih planeta, Venere, Marsa, Neptuna i simbola emocija, Meseca, pokazuju kako šarmirate ali i kako reagujete na udvaranje suprotnog pola.

Odaberite znak:

Ovan

On – Kada vidite zgodnu “žensku”, jednostavno ne možete da odolite svojim nagonima! Nametljivi ste, uporni i drski, u tome se i krije snaga vašeg šarma, pa za vas nema neosvojivih tvrđava.

Ona – Vaša atraktivna pojava, lepa kosa, sređeni nokti upadljivih boja, pravi su izazov za jači pol. Ako je on šarmantan, duhovit i velikodušan, nećete se dugo dvoumiti da li da mu padnete u naručje.

Bik

On – Važite za jednog od najvećih zavodnika u zodijaku, pa s lakoćom osvajate nežniji pol. Želja za uživanjem u svemu što je lepo, često vas dovodi u situacije da ne možete da odolite ženskom šarmu.

Ona – Toliko ste čulni i senzualni, da vam je teško da se odbranite od udvarača. Glavni aduti su vam oči i kosa, kao i ženski atributi koje umete da istaknete seksi vešom i haljinama koje prate liniju tela.

Blizanci

On – Snaga vašeg intelekta, humor i radoznao duh, vaši su najjači aduti, zbog čega ste rado viđeni u svakom, a naročito ženskom društvu. Plenite spontanošću i pričljivošću, a vaša snalažljivost imponuje nežnijem polu.

Ona – Vi ste večita devojčica Zodijaka, veseli, vedri i elokventni, pa lako pronalazite put do muških srca. Vaša gracioznost i zavodljivost dolaze do izražaja, i kada ste u pocepanim farmerkama i u miniću.

Rak

On – Zračite dečačkim šarmom i budite najtoplije emocije kod žena, bilo da se radi o devojkama ili damama u zrelijim godinama. Umete da se podvučete pod kožu onoj koja vam se dopada, često i ne znajući da je ona već odavno odabrala vas.

Ona – Vaša ženstvenost uvek izbija u prvi plan, zbog čega vam nije teško da osvojite koga god poželite. Obično birate uspešne, zgodne i situirane muškarce, tek da se zna kakva ste “opasnica”.

Lav

On – Šarmantni ste, velikodušni, atraktivni, veliki kavaljer, tako da žene uživaju u vašem društvu. Privlače vas one nedostupne, oko kojih se treba potruditi, ali vi ne žalite ni truda ni para. I najčešće uspevate!

Ona – Volite da uvek budete u centru pažnje, i da vam se muškarci dive na svakom koraku. Gusta kosa, pogled koji mnogo govori a malo toga otkriva, svetlucavi nakit i odeća u trendu, vaši su glavni aduti u igri zavođenja.

Devica

On – Vaša mladolika pojava, elokventnost, intelektualni šarm, najviše dolaze do izražaja među koleginicima na poslu koje vas često gutaju pogledom, pitanje je samo koliko vi to primećujete.

Ona – Pomalo ste stidljivi i ustežete se da pokažete da vam je stalo do nekoga, ali, baš to često “pali” muškarce, naročito one uporne. Vitka građa, prirodan izgled i diskretna šminka, vaši su glavni aduti.

Vaga

On – Od kada znate za sebe, s lakoćom šarmirate ženski svet u svojoj okolini. Nonšalantno, polako, osvajate lepim manirima, i sitnom pažnjom, a posebno pogledom kojim joj poručujete da je ona za vas jedina.

Ona – Vaša ljupkost i razoružavajući osmeh, deluju na suprotni pol kao afrodizijak. Kada u muškim očima primetite obožavanje i želju, povlačite se korak unazad, što oni često shvataju kao igru zavođenja.

Škorpija

On – Bije vas glas najvećeg zodijačkog zavodnika, i to s pravom. Držanjem, stavom, a naročito pogledom punim požude, često i ovlaš dodirom, umete da zagolicate žensku maštu do usijanja.

Ona – Bilo da ste sređeni ili ne, vi uvek zračite seksepilom. Tajanstvenost je vaše najjače oružje, jer možete da zavedete koga god hoćete, samo ako to želite.

Strelac

On – Avanturistički duh i u 80-im, ali i atraktivan izgled, sportska građa, naročito dok ste mlađi, vaš su zavodnički arsenal. Što ste stariji, “meta” su vam sve mlađe partnerke.

Ona – Muškarci na vama obično prvo primete noge i dobro oblikovanu zadnjicu u tesnim farmerkama ili mini suknji. A onda, moraju da primete i vašu spontanu, veselu prirodu i vedar duh.

Jarac

On – Vi ste kao vulkan ispod pepela, koji samo čeka da neka “prava” izazove buru strasti u vama. S godinama dobijate na šarmu, pa ste kao staro vino zbog čega malo koja dama može da vam odoli.

Ona – Vaša potreba za nežnošću i romantikom, često ostaje skrivena ispod vaše uzdržane pojave kojom one najupornije “mamite” da vam se približe. Lepa kosa i vitka, često sitnija građa, vaši su glavni aduti.

Vodolija

On – Vaš stil je ležeran i nonšalantan, tako da ona koja vam se dopada često nije ni svesna da ste odabrali baš nju. Plus u njenim očima su vam i poznavanje modernih tehnologija ili manuelna spretnost ili muzički ukus itd.

Ona – Iako mnogi misle da ste lak plen, često se grdno prevare. Vaš prijateljski stav i atraktivna pojava, ne znače da on ne mora da se potrudi. Često padate na intelekt i dobru “žvaku”, pa s vama treba umeti.

Ribe

On – Naglašen dečački šarm i prividna zbunjenost deluju kao magnet na suprotni pol, pa retko koja žena može da vam odoli. A tek kada prepozna onu romantičnu, senzualnu stranu vaše prirode…

Ona – Vaša ženstvenost je iskonska a vi često vrlo privlačni, sa raskošnom, prelepom kosom i izražajnim očima. Vaš seksi imidž umete da naglasite visokim potpeticama, crvenim ružem i atraktivnim bojama laka na noktima.

Autor: Marina Jungić Milošević

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.