Savršen ženski orgazam: Rakovi najčešće glume, a kod Ovna mora sve da bude brzo!

Zaslužuješ nekog ko će te voleti svakim otkucajem svog srca, nekog ko će uvek biti tu za tebe, i ko će voleti svaki deo tebe…

Ženama Jarčevima treba uporan partner koji je spreman da učini sve da ih dovede do orgazma, dok žene Bikovi orgazam mogu da dožive samo sa partnerom u koga imaju mnogo poverenja. I svi ostali znaci zodijaka imaju neke svoje specifičnosti kada se radi o orgazmu.

Odaberite znak:

Ovan

Kod žena Ovnova sve mora da bude brzo. Mali zastoj u trenutnom zanosu i ona će izgubiti interesovanje. Ako joj je partner aktivan i ako ne odugovlači, može veoma brzo da doživi orgazam. Ipak, Ovnovima se proporučuje da na seks gledaju kao na igru za dvoje, a ne kao na trku. Seks treba doživeti kao nešto lepo. Orgazam je za žene ovog znaka veoma bitan. Loš seks će je udaljiti od partnera.

Bik

Pripadnice ovog znaka se lako uzbuđuju, ali to ne pokazuju. Nisu sklone avanturama i seksualni partner im mora biti neko poseban. Tu nastaje problem, jer im je potrebno mnogo da se uhodaju i istraže, tačnije – potrebna im je duga veza. Prisan odnos sa partnerom je u isto vreme i uslov za doživljavanje orgazma. Kada su sigurne u sebe i kada žele seks, a pri tom im je i partner u kondiciji i može da izdrži duže, sigurno će doživeti orgazam. Njihov orgazam je praćen uvijanjem tela i tihim uzdasima. Nakon seksa su srećne i pokazuju zahvalnost. Ako ne dožive orgazam, ne zameraju partneru zbog toga.

Blizanci

Kako da postignete orgazam kada se tokom seksa smejete, skakućete, pričate viceve i šalite se? To ipak ne znači da ne uživate u seksu – naprotiv. Da bi žene iz ovog znaka doživele orgazam, potrebno je mnogo rada, napora, treba naći pravu pozu, umiriti ih i skrenuti im misli sa svega drugog. Ove žene nemaju mnogo orgazama, ali to njima i nije mnogo važno. Važno im je da im je lepo, da im je partner maštovit i da im je udobno. Kada dožive orgazam umeju i da puste suzu nesveno i veoma su tihe. Ako seks nije bio dobar, neće zameriti svom partneru.

Rak

Kada seks ne bi doživljavale kao dužnost, pripadice ovog znaka lako bi doživele orgazam. One se previše posvećuju partneru da bi se usredsredile na sebe. Njihova telesna građa je skoro idealna za orgazam, grudi su im osetljive, a i sve ostalo, pa bi sam dodir mogao mnogo toga da uradi. Ipak, one ne mogu da se upuste u seks tek tako, a tokom njega ne mogu da se opuste. Potpuno se prilagođavaju partneru i rade sve što misle da on voli. Među ovim ženama je najviše onih koje glume orgazam.

Lav

Orgazam Lavice je pun strasti, znoja, uzdisaja, pa je seks sa Lavicama najbolje imati u dobro zatvorenoj prostoriji ili daleko od ljudi. Lavice se sasvim prepuštaju seksualnom užitku, veoma su samouverene, znaju šta žele i šta partner treba da im radi. A isto tako znaju i šta želi njihov partner. Ako ne dožive orgazam, nisu nezadovoljne, neće prigovarati partneru, ali će se možda šaliti sa njim i tako oterati preterano osetljive muškarce.

Djevica

Device se prave da su nevinašca i da ih seks ne zanima, a uzbuđuju se na svaku bezobraznu reč. Partner koji nije vičan “prljavoj priči” neće ih zadovoljiti i dovesti do orgazma. Devici za orgazam treba snažan, pomalo grub partner uz kojeg će biti potpuno potčinjena. Njima treba dosta predigre, ali kada se zagreju, ne mogu se zaustaviti. Kada se uzbude, umeju da navedu partnera da im radi baš ono što će ih dovesti do orgazma. Njihov orgazam je intenzivan, prilikom njega se jako znoje i zabacuju glavu, ali ne ispuštaju zvuke. Partneru teško opraštaju loš seks, iako o tome ne razgovaraju, ali procenjuju situaciju. U prostoru koji nije savršeno čist, neće se upustiti u seks.

Vaga

Ove žene kao da su stvorene za ograzam – doživljavaju ga lako uz sređenog i nežnog muškarca. Umeju potpuno da se prepuste seksu i ne smeta im ni mesto ni vreme. Najvažnije im je da je sveže i puno mirisa, bolje se osećaju i više se trude na otvorenom, nego u zatvorenom. Žele da budu zadovoljene, ali žele da im i partner bude zadovoljan. Njihovi orgazmi su jaki, previjaju se i stežu partnera, ispuštaju uzdahe, potpuno se predaju osećaju i skoro nikad ne glume. Način na koji one doživljavaju orgazam stimuliše i partnera, pa često dolazi i do zajedničkih, istovremenih orgazama. Partneru opraštaju greške, ali se osećaju krivima ako partner nije zadovoljan.

Škorpija

Žena Škorpija ne pušta partnera dok ne doživi orgazam. Za nju ne postoje prepreke i ne misli na to da li njen partner može da izdrži njen tempo. Ona može da doživi i po nekoliko orgazama za redom. Potreban joj je veoma izdržljiv partner. Veoma lako se uzbudi i lako se upušta u seks, a u seksu joj je orgazam uvek najvažniji. Ako nema orgazma, seks smatra promašenim. Pošto nema dlake na jeziku, partneru će jasno reći kada nije zadovoljna. Ko ju je jednom zadovoljio, možda će biti njen partner, a ko nije, može da je zaboravi. Ona ne prašta.

Strijelac

Kod žene Strelca, seks je kombinacija igre, egzibicionizam i glume. Ona voli da pokazuje svoje golo telo, pa joj je svaka voajerska i egzibicionistička situacija pomalo zanimljiva. Može vrlo brzo da se uzbudi, a partner mora da prati znake koje mu šalje da bi je doveo do orgazma. Lako se prepušta u seksu. Partneru šalje sitne signale i ostavlja mu da se dalje snalazi sam. Kada se nađe u pozi koja joj mnogo prija, ne menja je dok ne doživi orgazam. Njen orgazam može biti i tih i veoma bučan. Ako je partner ne zadovolji, neće mu mnogo zamerati, nego će se nadati da će sledećeg puta biti bolje. Ako ne bude bolje, počeće ozbiljno da razmišlja o promeni.

Jarac

Ove žene teško doživljavaju orgazam. Njihov partner mora da bude veoma uporan, a samo u jednoj pozi, i to pod određenim uslovima, mogu doživeti orgazam. To je poza u kojoj ona leži na stomaku, a on stomakom na njenim leđima. Žene rođene u ovom znaku lako se uzbude, brzo požele seks i seksu se prepuštaju lako, ali im za orgazam treba puno. Ali, pošto su racionalne, one veoma rano shvate taj svoj problem, pa ne zameraju partneru. Ako i pate zbog toga, to nikom ne govore. Ipak, uporan partner i ovu ženu može dopvesti do orgazma. Ako doživi orgazam, onda je to nešto što ne može da sakrije: uvija se, savija glavi, mrda kukovima, a na partnera skoro i da zaboravlja. Ali ne očekujte da će se to sledećeg puta ponoviti.

Vodolija

Kod žena rođenih u ovom znaku sve je moguće. Ona se može lako uzbuditi, a opet, u potpuno istoj situaciji, može da ostane hladna. Može se mnogo uzbuditi na dodir, jer ima jako osetljivu kožu, a sa druge strane, može joj biti dosadna i najzanimljivija predigra. Njen partner nikad  ne zna o čemu ona razmišlja. Ipak, sa partnerom koji je spreman dugo da je miluje, može da dođe do vrhunca. Kada doživi orgazam, brzo se oporavlja, odmah se oblači i lako se vraća na uobičajen razgovor. Zato ponekad ostavlja utisak kao da joj sav taj silni trud njenog partnera nije važan. Ali to nije tačno – sam orgazam kod nje prilično je jak dokaz da je partner onaj pravi.

Ribe

Ribe su veoma osetljive i osećajne. Njima je najvažnija ljubav, pa ako osete da ih partner voli, to je ponekad dovoljno za doživljavanje vrhunca. Potpuno se prepuštaju seksu, zaboravljaju na sve i uživaju. Noć i rano jutro najviše im odgovaraju za seks. Lepo im je i pored mora, uopšte u prirodi. A ako imaju poverenja u partnera, svaka situacija im odgovara. Poverenje im je veoma važno, žele da ih partner vodi i vole grublji seks sa malo reči i mnogo ljubljenja. Vole vezivanje, glumljenje silovanja i slično. Orgazam im je pun uvijanja i grčenja mišića, zabacuju glavu, trzaju se, stežu partnera, ali ne ispuštaju previše zvukova. Neopisivo su srećne nakon orgazma i mogle bi satima da se maze.

Izvor: zena.blic.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.