Vaga će osvojiti svakog muškarca pri prvom susretu, žena Ribe cijelo vrijeme sanja o ljubavi

Žene vole pažnju, znate. I uglavnom su to sitnice za koje vi mislite da su nebitne. Baš te takve.

Vaga će osvojiti svakog muškarca pri prvom susretu, žena Ribe cijelo vrijeme sanja o ljubavi.

Odaberite znak:

Ovan

Žena Ovan spada u red najvatrenijih znakova. Njen libido je žestok, jak, što dolazi do izražaja već u prvom kontaktu gdje ostavlja utisak osobe koja zna šta hoće. Nedvosmisleno zove na seks ako joj je do toga, kada joj nije – umije grubo da odbije! Muškarci je obožavaju jer je otvorena, vatrena i dinamična, ali joj ne vjeruju jer je često okružena muškim svijetom.

Bik

Sve što radi, radi bar duplo temeljnije od vas. Uz nju ne postoje propusti i nepredviđena razočarenja. Prepustite joj svoj novac i budite sigurni da ste ga oročili u banci koja će vam ga bar dvostruko uvećati. Umorni ste i boli vas glava? – prepustite se njenim rukama koje će vam pokazati tajne opuštajuće masaže. I nikad, nikad nemojte sumnjati da će vas napustiti kad je teško.To je žena koja bi vas kilometrima nosila ranjene kroz pustinju, nepokolebljivo kao kamila. Sve što od vas traži su česti pokloni, a to je zaista sitnica obzirom na to šta sve ima da ponudi zauzvrat.

Blizanci

Žena Blizanci je zabavna, društvena, magična i provokativna. Ne zazire od upoznavanja novih ljudi i nije uobražena, ali nema puno interesa za duge ljubavne veze. Nepredvidljiva je i svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo može zamijeniti distanciranom i arogantnom. Od potencijalnog partnera zahtijeva mentalnu kompatibilnost da bi bila zainteresovana jer ova dama ne dozvoljava igru s njenim tijelom nekome ko nije sposoban da je izazove intelektualno.

Rak

Žena rođena u znaku Raka je mnogo jača nego što izgleda, pa samim tim i sigurnija u sebe. U seksu uopšte nije onakva kakvom se čini, krhka i nesigurna, već naprotiv, uzima uzde u svoje ruke od samog praga spavaće sobe. Izraženih je oblina i ponosna na svoju ženstvenost. Od muškarca očekuje mnogo maženja, izjava ljubavi i potpunu posvećenost. Kao i muškarac Rak i ona može biti opsesivno ljubomorna.

Lav

Kraljica džungle i kraljica zodijaka, Lavica to mora svima da pokaže i dokaže. Jede isključivo jastoge i kavijar, ujutru umjesto bijele kafe konzumira po mogućnosti šampanjac, a haljina mora ne samo da bude nekog čuvenog kreatora, nego i najskuplja u cijeloj kolekciji. Prepoznaćete je čak i ako je ne poznajete po tome što je okićena zlatom, pravim ili lažnim, kao Tutankamon.

Djevica

Djevica je analitična, precizna, marljiva, metodična, praktična, preopširna, plemenita, požrtvovana, spretna. Djevica voli da bude o svemu obavještena, ili ide u potpunu suprotnost i povlači se u sebe. Nervira je primitivizam bilo koje vrste, indiskrecija i tračarenje. Od Djevice nećete nikada čuti nešto neumjesno. Ona dobro zna kako da se postavi u određenom momentu.

Vaga

Žena Vaga će sigurno osvojiti svakog muškarca već pri prvom susretu. Njeno lijepo lice nemoguće je ne primjetiti, a svojim zanosnim hodom i prijatnim glasom privući će pažnju okoline. Svjesno ili ne, ona zavodi sve oko sebe… i uživa u tome. Glavni adut je prefinjenost u ponašanju koja se ne gubi ni u intimi.

Škorpija

Ona nije žena, već čarobnica koja vas je omađijala od prvog trenutka. Znajte da vas već nakon prvog susreta poznaje bolje nego što vi znate sami sebe. Da bi vas usrećila, popeće vas na pijedestal, da bi vas očeličila – baciće vas u najdublja iskušenja… Ali jedno je sigurno, nikada više nećete biti običan čovjek, već junak poput Ahila ili Hektora, spreman i život da založi za samo jedan njen osmijeh. Ako je za utjehu, i ona bi svoj život dala za vas. Nastavite da dokazujete da ste toga vrijedni. Prođite hrabro sa njom kroz sva iskušenja i nikada, nikada je nemojte izdati. Naučićete šta je prava posvećenost i strast, tako što ćete strastveno voljeti njeno srce, tijelo i duh. Uz nju ćete saznati šta je strast odanosti. Sve što traži od vas je da joj dozvolite da vam vjeruje.

Strijelac

Ovo je nekonvencionalna žena koja životu prilazi kao posebnoj svetkovini! Smatra sebe ravnom muškarcima, ali kako ispod ovog vatrenog temperamenta leži romantična duša, cio život spremna je da čeka onoga koji će je zadiviti svojim kvalitetima. Dok se ne pojavi, pristaje čak i na kompromitujuće veze, avanture, održava “stand by” šeme. Žena Strijelac je impulsivna i ima moderne poglede na seksualnost. Ona posjeduje sposobnost da ostane u prijateljskim odnosima sa nekadašnjim ljubavnicima. Rijetko se nađe jako uvrijeđena kada izgubi seksualnog partnera, jer jednostavno ubijedi sebe da će u njen život brzo došetati nova ljubav.

Jarac

Žena Jarac teži da privuče slabije muškarce. Nije lako shvatiti ovu damu jer ona često i brzo mijenja raspoloženje i ponašanje. Ona je tip žene koja se plaši zaljubljivanja u pogrešnu osobu. Kada se napokon desi da nađe onog pravog, ona postaje odani partner sa jakim emocijama.

Vodolija

Najnekonvencionalniji znak koji ima stalnu potrebu za transformacijom. Vodolija ne prati modu nego anticipira modne trendove. Talentovana je za genijalnu improvizaciju. Njen stil je futuristički i revolucionaran. I u doslovnom i u prenosnom smislu. Srešćete je lako u majicama s likom Če Gevare i političkim porukama. Obožava bižuteriju i šminka se tako da ponekad imate problema da je prepoznate.

Ribe

Stidljiva žena Ribe cijelo vrijeme sanja o ljubavi i to je tačka gdje njeni problemi počinju. Svijet fantazije u kojem ova dama živi, često je navede da se zaljubi u totalno pogrešnu i neadekvatnu osobu. Sklona je sanjarenju da će se svaki muškarac sa kojim započne romansu, pretvoriti u princa odmah pri prvom poljupcu; i da će je odvesti iz ovog “običnog” života svakodnevnice. Pošto većina muškaraca nije sposobna za takve akcije, ona je često razočarana i nesrećna, i posle kratkog vremena neodlučnosti, teži da “otpliva” u drugom pravcu…

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.