Vodič za muškarce: Prije nego je odvedete u krevet, pročitajte ovaj horoskop

Zaljubljeni muškarac prati te do kraja svijeta, čeka te pod kišom, telefonira ti deset puta dnevno. Zaljubljeni muškarac te obasipa pažnjom, ponosno te pokazuje cijelom svijetu, želi voditi ljubav s tobom danju i noću… Federica Bosco, Ljubav nije za mene

Prije nego je odvedete u krevet, pročitajte ovaj horoskop.

Odaberite znak:

Ovan

Kada to ‘oće, drska Ovca ćete direktno provocirati, a ti je gledaj ravno u oči, pa je, kada popusti, na najgrublji način zgrabi i baci na krevet ili pod, ali u krevetu nemoj više biti grub. Tada se trebaš skoncentrirati, jer je nestrpljiva da što prije završi s time. Seks mora biti pun vatre, eksplozije i strasti, ali nemoj pretjerivati, ne voli egzibicioniste i eksperimente. I dok se ti prenemažeš u krevetu, ona se već ustala i obukla – kod nje nema repeta. Ona ima ‘najkraći fitilj’ i najbrže se oblači.

Bik

Eeee, Kravici moraš prići na sasvim drugačiji način – nježno, mazno i strpljivo, sa zanosnim pogledom, strpljenje ćeš naplatiti poslije. Moraš je pripremiti jer kod nje nema ništa na brzaka – red se mora znati jer voli predigru i zavođenje. Ali nemoj se čuditi ako sve to ipak ne završi seksom – problem je u tebi jer brkaš neke pojmove. A da bi sve sigurno završilo seksom, moraš odabrati večer i večeru, i naravno – najintimniju atmosferu s ugodnom glazbom, i najbolje da tu večer budete sami. Budući da ideš kod nje, a ne ona kod tebe, moraš doći s buketom cvijeća, nekim znakom pažnje, bocom skupocjenog vina. A uloženi trud će se isplatiti. Poslije seksa ostat će još dugo s tobom u krevetu, i budi spreman na nastavak dokazivanja – pa i riječima ako treba.

Blizanci

A s Blizančicom možeš voditi ljubav telefonom, u autu, pa čak i dok pričaš. Ona je toliko znatiželjna, da ako tu zakažeš, stvarno si nizašto. Kod nje ne pali ‘perje’, za nju moraš imati priču. Ali zapamti: bit će s tobom dok si joj zanimljiv. Ako sad misliš da ćeš lako s njom, varaš se – moraš je prvo psihički zavesti, i naravno, uzbuditi je, probuditi znatiželju. Ljubav je čudo! Ako si došao do tuda, ako ti dopušta da dođeš do riječi, brzo prijeđi na golicave i erotske priče, ili igre riječi ukoliko se nećka, ili nije upalilo, ili ukoliko je intelektualka. Moraš je nadmudriti. Ej, a kada joj se oči zasjaje, moraš je gledati ravno u oči (Blizančica ima zanimljive oči) i reći joj ćeš joj raditi. E, tu smo. Ona je znatiželjna da vidi kako ćeš to izvesti, ali nemoj se iznenaditi ako vidiš da sama sebe nadražuje. To je njena predigra, a tada pristupi bez ikakvog plana, na brz seks s nogu – to je najbolje. Ali, samo da znaš: kako je došla, tako će brzo i otići, kao da se ništa nije dogodilo – ona je zadovoljila svoju radoznalost, dok se ti… I ne pokušavaj ponoviti. Što si napravio, napravio si. Zdravo! Jedino ako si ostavio vrlo dobar dojam.

Rak

Račice su cool, vole glumatati i praviti se da su nevješte i jadne, ali traže čvrste dokaze ljubavi. Tu se javlja problem jer ti nisi došao zbog ljubavi, već zbog seksa, a to ti je razlika, suštinska razlika – nadam se da se razumijemo? Ne možeš je uzbuditi ako ne osjeti da je dio tebe i moraš biti jako pažljiv i osjećajan, a pogotovo moraš paziti što pričaš jer je jako osjetljiva. Moraš paziti da ne posumnja da si jebivjetar – ti si njen i točka. Nakon što zadobiješ njezino povjerenje, nakon nekoliko dana i pokušaja, počinješ je zagrijavati za sebe. Nego što, kod nje nema ništa na brzaka. Seks ne smije biti na javnom mjestu, mora postojati intimna atmosfera i sigurnost. Znaš, ona voli mirise, i najviše – u kadi…

Lav

Lavica ćete najviše namučiti. Napravit ćeš budalu od sebe, a na kraju ćeš biti razočaran. Kod njih vrijedi pravilo da si ti tu zbog nje, a ne ona zbog tebe, iako je u biti ona došla, ali začas okrene situaciju u svoju korist i na svoju stranu. A kada ti se odluči dati, ona će uzeti tebe, čak i na najodvratniji način, pa ćeš jedva čekati da sve završi. A sve mora početi laskanjem, kao, ona je najbolja riba i nisi u životu vidio takvu ženu. Ona će te, puna sebe, pogledati, ali pazi, od glave do pete, jer najviše voli znati koliko imaš para, kakav ti je status, a tek potom možeš prići s komplimentima. Voli ona i priču, ali samo o sebi i to onu u najljepšem svjetlu. O seksu da ni ne govorim, jer ćeš se uvjeriti i sam – toliko buke nizašto.

Djevica

A joj! Za Djevicu ti treba puno strpljenja jer se teško opušta – to kod nje nije razvijeno. Sva je ukočena, moraš je naučiti kako se opustiti. Ali moraš paziti, nemoj joj dopustiti da počne pospremati kuću, jer će se vratiti sljedeće godine, a tvoji snovi će postati – pusti! Kod nje do ‘toga’ dolazi kada sazri, a kako zri, pojma nemam, zato ih izbjegavam, nemam vremena baviti se učiteljskim zanatom. A s druge strane, nemoj da ti padne na pamet da je neokupan dodirneš. I pazi da ne započneš neku priču – pitat ćeš se zašto si došao. Nekako, ja mislim, ali nisam baš najsigurniji, da je s njom najbolje voditi ljubav ujutro. Ali, samo da znaš, možeš očekivati histerične ispade, odguravanja, odbacivanja i majstorski razlog da te izbjegne. I uglavnom kada to radi, ona to radi iz osjećaja dužnosti. E sad, ne petljaj previše ako ne misliš nešto ozbiljno – nije fer. Ako ti se daje, čini to iz nekog razloga, pa to ne zloupotrebljavaj.

Vaga

A mala gnjavatorica Vagica voli udvaranje, finoću, mirise i lijepo rublje. Ako je to netko s kim trebaš ostati duže vremensko razdoblje, to ćeš morati raditi svaki put – ako ti je stalo do nje. Seks će odraditi sasvim dobro, ali nikako ne smiješ biti grub ni ljigav. Neće tražiti neku dublju vezu jer ona voli sebe, ona je zaljubljena u sebe i voli izazivati, koketirati, ali nije napadna – ogledalo je izgleda izmislila neka slična njoj. Da, lijepa je.

Škorpija

Kada su erotika i seks u pitanju, ovdje si ‘pukao’. Ako nisi spreman dati sve od sebe, pa i dušu, bježi od Škorpionke. To ti je onaj tip s kojim ćeš se posvađati, možda i potući, plakati, a potom leći u krevet i u njemu umrijeti od probuđenih strasti. U krevetu, pak, inicijativu prepusti njoj jer si ionako došao umrijeti. Uzbuđuju je dramatične situacije, a ukoliko si mekušac, nemaš šanse. Nemaš ti njoj što pričati jer ukoliko te želi, ona te je već i uzela. Imam dojam da ima neku magičnu moć, da joj se ne možeš oduprijeti, zato budi pažljiv u što se upuštaš, rek'o sam ti. A u nekim najpovoljnijim okolnostima, pazi da ne skončaš u njenom strastvenom zagrljaju.

Strijelac

Voli animalni, divlji seks, rizik i nemoguće situacije. Znaš, netko je to dobro rekao, ona je onaj tip žene koju špiljski čovjek vuče za kosu i odvlači u pećinu. Kod nje prolazi sve ono što je kod drugih žena nezamislivo. Njen repertoar je veći od tvog, i odmah ti mogu reći da se ne zanosiš, da ćeš proći iz prve. S njom možeš otvoreno pričati o seksu, i ako hoće, reći će: ‘Hajde!’ Ma, pristat će i u parku, na javnom mjestu, u autobusu, liftu. Kod kuće to možeš učiniti dok kuha ili kad se nagne da nešto dohvati ili gleda kroz prozor – odostraga. Super su!

Jarac

Koza je blokirana, i gledaj kako ćeš je oženiti – ako si ozbiljan. Ako se otvori, dat će ti dušu, i to za cijeli život. Tvoje je da je ohrabriš, potrudiš se i dokažeš kao nikome. A zauzvrat ćeš imati nekoga na koga se uvijek možeš osloniti u životu. Ona će ti biti stup obitelji. Ali budući da si jebivjetar, budi dostojan imena čovjeka ili ne prilazi.

Vodolija

Voli neobične načine prilaženja – što je neobičnije imaš više šanse za prolazak. Pazi, kod nje nema zezanja, ona ćete prihvatiti i bez nekog razloga, ali i u inat mužu. Kod nje nema dubine emocija, sve je na intelektualnoj bazi, pa joj moraš reći točno što i kako hoćeš. Pogotovo ovo posljednje jer voli neobične poze.

Ribe

Što god rekao Ribici, ona ćete prihvatiti. Najbolje ćete razumjeti, pa čak i bez potrebe za objašnjavanjem ili ispričavanjem. Ali zato nemoj griješiti dušu i vrijeđati je. To je osoba koja se ne smije vrijeđati, a kamoli maltretirati. Voli predigru, lijepu atmosferu, a potrebno je i malo mašte – pa nekada moraš biti i fin, a to je upravo sada!

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.