Ženska karta strasti: Ponašanje u vezi i odnos prema ljubavi

Žena si. Slobodno komplikuj sve redom.

Jedan od najzanimljivijih segmenata horoskopa, prije zdravlja i utjecaja na poslovnu budućnost, bez sumnje je je onaj koji opisuje ponašanje u vezi i odnos prema ljubavi.

Odaberite znak:

Ovan

Prići joj nije lako, jer ona ne želi biti izabrana i to vrlo otvoreno stavlja do znanja, ona je ta koja bira partnera, koja odlučuje i njena mora biti zadnja. Istina je da voli pozirati, ima svoje kaprice i ponekad postavlja zahtjeve koje ni sama nikad ne bi ispunila. Ipak, omiljena je kod suprotnog spola jer je ona poput magneta koje privlači.

Bik

Pripadnice ovog znaka vrlo su ženstvene. Vole biti mažene i pažene, a najviše padaju na muškarce s kojima se osjećaju voljeno i lijepo. Za žene Bikove klišeji ne postoje te je svako iznenađenje i znak pažnje u njezinim očima veliki plus. One čeznu za stabilnošću i ljubavi i nisu sklone nevjeri, ali to isto očekuju i od partnera. Vole elegantne i šarmantne muškarce sa stilom koji znaju što žele i kako to ostvariti.

Blizanci

Žene Blizanci toliko su živahne i svestrane da jedino što im je važno kod partnera je da uspijeva pratiti njihov tempo. Vole biti zaljubljene i tada su spremne partneru dati baš sve. Iako vole koketirati i uživaju u muškom društvu, kada pronađu pravog partnera žene Blizanci ne razmišljaju o drugim muškarcima niti o nevjeri.

Vrlo im je važno da ih partner razumije, a povjerenje im je jedna od najvažnijih segmenata veze. Željne su znanja, imaju fantastičan smisao za humor i obožavaju ljude i društvo.

Rak

Vrlo osjećajne i intuitivne duše žene Rakove privući će suosjećajni i romantični muškarci. Pripadnice ovog znaka prate česte promjene raspoloženja. Vole stabilnost i privlače ih samosvjesni muškarci. Ovim znakom vlada srce i upravo zbog toga su vrlo oprezne i sporo ulaze u ozbiljne veze.

No kada muškarca jednom puste u svoj svijet postaju odane i vezu smatraju svetinjom. Vezane su uz obitelj te od partnera očekuju isto.

Lav

Gdjegod da se pojave žene Lavovi plijene pažnju. One zrače energijom i toplinom što privlači muškarce, posebno one imućne i moćne. Živahne i pozitivne Lavice obožavaju biti zaljubljene i uživaju kada ih partner obasipa skupim poklonima i iznenađenjima.

U poslu i životu teže za stabilnošću, no u ljubavi su spremne na sve. Dokle god vjeruje u partnerovu ljubav dati će sve, ali već kod prvoh znakova nesigurnosti u partnerovu predanost žene Lavovi spremne su za nove pothvate.

Djevica

Perfekcionistice koje od partnera očekuju da prihvati ovu vrlo izraženu osobinu. Njihova jednako moćna osobina je i osjećajnost. Kada se zaljube žene Djevice svom će partneru pružiti baš sve. One pamte godišnjice i značajne trenutke te vole pripremati mala i slatka iznenađenja.

Vrlo su inteligentne i stoje iza svog mišljenja te ih je teško uvjeriti u suprotno. Vole različite tipove muškaraca, a glavna osobina im je da u ljubav ne ulaze samo srcem već i glavom.

Vaga

Prvi dojam koji žene Vage ostavljaju na muškarcima je besprijekoran izgled koji se pamti. Iako možda na prvu arogantne i, kada su u pitanju muškarci izbirljive, no ove žene imaju toliko bistar um da isto očekuju i od muškarca.

Jednom kada se povežu spremne su partneru ponuditi prekrasnu ljubavnu avanturu. Vole pričati i uživaju u raspravama i u svemu traže ljepotu i kvalitetu. One su romantične idealistice koje će, u potrazi za svojim princem, slomiti i pokoje srce.

Škorpija

Upoznati ženu Škorpiona u potpunosti nije nimalo lak posao. One vole svoj mir i vrlo teško puštaju muškarca u svoj prostor. Iako su ovisne o ljubavi boje se razočaranja i neuspjeha od čega se štite emocionalnim ogradama.

Žene ovog znaka u vezu ulaze polako i sigurno, a kada pronađu pravog partnera vrlo su odane, vjerne, a kada je riječ o intimi vrlo domišljate i strastvene. Partner koji je poštuje i čini sretnom biti će sretan do kraja života, no izdaja je nešto što ovaj znak pretvara u pravog ratnika.

Strijelac

Putnice i avanturistice kojima promjene nisu strane. Imaju ogromne životne apetite koje očekuju i od svog partnera. Inteligentne i snažne, žene Strijelci u štogod dotaknu unose veliku strast, zbog čega ih kod muškarca privlači osobina koju one nemaju – prizemnost i realnost.

Žene Strijelci vole zgodne i fizički privlačne muškarce. Iskrene su osobe koje su, kada pronađu pravu ljubav, spremne za stabilnu, dugu vezu.

Jarac

Odnos ovih žena prema životu je realan. Vole postojanost i cijene samo one ljude koji imaju izvjesnih vrijednosti u skladu sa njenim shvaćanjima. Žene jarce nije lako osvojiti. Kod njih ljubav ne može naići kao grom iz vedra neba.

Ženski Jarci rijetko doživljavaju velike ljubavi i radije će ostati sami nego u površnoj vezi. No kada zavole ili bolje rečeno, kada odluče to priznati to će trajati zauvijek. Kada se odluči da se za nekoga veže, to je za cijeli život.

Vodolija

Iza njihovog ponekad ironičnog stava ipak se krije nesigurnost i nedovoljno samopouzdanje. Žene Vodenjaci vole muškarce koji ih ispunjavaju mentalno i to im je važnije od fizičkog kontakta. Ovaj znak nema fizičkih kriterija kod muškaraca jer ih svaki puta može privući nešto drugo.

Vrlo su zabavne i kreativne i prijateljstvo, kako s partnerom tako i s najbližima, im je na prvom mjestu. Iako su spremne voljeti žene Vodenjaci teško će priznati da su zaljubljene što može dovesti do opasnih trzavica.

Ribe

Plave i velike oči poput oceana stvorene ili da ih ispune suze radosnice obilježje su žena rođene u horoskopskom znaku Ribe. Romantične i osjećajne Ribe vole biti zaljubljene – makar u teoriji. Kako njima vlada Neptun, planet koji upravlja snovima i idealima, više od svega vole biti oborene s nogu. Kako su i sam izrazito maštovite, ženske Ribe žele svaki trenutak učiniti posebnim i čarobnim.

Njihova kreativnost, nježnost i emotivnost čine ih poželjnim partnericama, ali upravo ih te kvalitete mogu odvesti u vlastiti svijet koji nema veze s realnošću. Jednako tako, mogu ih privlačiti nekonvencionalni muškarci te oni s izraženom mračnom stranom.

Izvor: zadovoljna.hr

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.