Nedeljni horoskop | Od 24. do 30. oktobra 2016.

Pravog muškarca, s kojim ćete trajati, nećete prepoznati po izgledu, po diplomi, po inteligenciji. Onog pravog prepoznaćete po načinu kako vas drži za ruku, kako vas ljubi, kako vas grli – ni prečvrsto da ostanete bez daha, a ni prelabavo da nestanete bez traga. Pravi vas drži taman onako kao treba, da znate čiji ste.

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Iako će sedmica pred vama biti vrlo živa, nemojte se izgovarati da nemate vremena za dobar i kvalitetan obrok. Ovo vam je sada neophodno, jer ćete se dosta energetski trošiti i potrebno je da nadoknadite snage svog organizma. Ne preskačite obroke.

Ljubav

Ako ste slobodni sada vam nečije prisustvo ili novo poznanstvo može izmaknuti tlo pod nogama. U vašem okruženju se pojavljuje osoba koja vas neodoljivo privlači I sigurno je da ćete pokušavati da ugovorite sastanak ili susret sa njom. Za one koji su “mladi I ludi” I željni neobaveznih kontakata – izlasci sa prijateljima I društvene mreže vam I ove sedmice nude jake mogućnosti za dobar provod I avanturu. U emotivnim vezama je jedan dobar I ljubavlju ispunjen period. Neki od vas sada mogu razmišljati I o velikim planovima – prinovama, početku zajedničkog života. Tokom ovog perioda naglašene su mogućnosti za veridbe I venčanja. Drugi deo sedmice donosi nešto napetiju energiju, ali ćete vi I partner uspevati da kontrolišete situacije između vas dvoje.

Posao

Poslovne prilike su tokom ove nedelje vrlo podsticajne I svakako očekujte nove šanse I mogućnosti za napredovanje. Stoji da ćete vi lično biti nešto napetiji I nervozniji, ali sada je ova jaka energija dobrodošla, jer će vam omogućiti da sve situacije I eventualne probleme rešite očas posla, u hodu. Ovnovi sada mogu napredovati, mogu promeniti poslovne pozicije, a nekima od vas će se otvoriti I velike šanse koje se vezuju za inostranstvo. Potrudite se da kolegijalne odnose održavate skladnima. Mogućnosti za dogovore I nove saradničke odnose. Odličan period za nezaposlene.

Novac

Nagomilane novčane probleme I zaostatke sada možete rešiti mnogo lakše nego do sada. Prilivi su jači nego inače, a neki od vas mogu očekivati I povećanje nadoknade za rad. Dobar period I za investiranje.

Zdravlje

U drugom delu sedmice naglašen je stress, a tada je moguć I jači pad imuniteta. Delujte preventivno – više odmora, više sna, zdravi I izbalansirani obroci.

Bik

Ako ste čitali ili slušali o principima Hrono ishrane, verovatno ste do sada zaključili da bi vam tako nešto pomoglo I omogućilo vam da se zdravije I kvalitetnije hranite. Da na pričamo I o drugim blagodetima, kao što je smanjenje broja kilograma u pitanju. Pa, vreme je da probate.

Ljubav

Ako ste od onih slobodnih Bikova koji još uvek nisu uspeli da zaborave emotivnu prošlost, ove sedmice vam se otvaraju prve realne šanse da obnovite kontakt sa bivšim partnerom. Ne samo da će do pokretanja komunikacije doći, već vas dvoje možete odlučiti da ipak date još jednu šansu vašem odnosu. Neka ovaj put bude uspešniji nego prošli! Ako nemate takvih ljubavnih muka, ni vi nećete ostati bez ostvarenja. Slobodnima stoji jedno značajno poznanstvo, velika strast I ljubavno zadovoljstvo. Moguće je da je osoba sa kojom ulazite u odnos starija od vas ili da živi u drugom mestu, državi. Ipak, kažu da ljubav pobeđuje sve….pa izvolite, proverite ovu konstataciju…..U emotivnim vezama pravi je momenat da se vi I partner ozbiljnije posvetite svojoj vezi. Sve se može rešiti I ispraviti lakše nego što mislite.

Posao

Prelazak Merkura, koji vlada vašim poljem posla I novca u znak Škorpije, u potpunosti će promeniti situacije u poslovnom segmentu. Doduše, I vi na drugačiji način sada reagujete I razmišljate, pa nije ni čudo što ćete imati “njuha” da otkrijete šta je ono pravo za vas, I vaši potezi će se tokom ovog perioda pokazati kao odlični I više nego isplativi. Nekima od vas sledi unapređenje ili potpuno zaslužena promena pozicije. Saradnje generalno u porastu, ali će naročito biti podržano sve ono vezano za inostranstvo. U suštini, sve ono što započnete u ovoj nedelji ima velike predispozicije za trajnost I stabilnost.

Novac

Nećete biti nezadovoljni finansijskom situacijom. Uspevate da regulišete obaveze na vreme, a I troškovi idu ka smanjenju. Neki od vas se mogu nadati I prilivima od dodatnih poslova. Sve u svemu – solidno.

Zdravlje

Blaži problemi sa imunitetom mogu se javiti naročito u drugom delu nedelje. Nije vreme za dizanje uzbune, ovo je samo trenutni pad energije.

Blizanci

Naglašeno je vaše polje zdravlja tokom ovog perioda, pa je pravi trenutak da poradite na svom smanjenom imunitetu I podignete odbrambene snage svog organizma. Nije vreme za vas da se bacate na bilo kakve dijete I stroge režime ishrane – potrebna vam je uravnotežena I raznovrsna hrana.

Ljubav

Kod slobodnih Blizanaca imamo dvojaku situaciju. Novih dešavanja svakako neće biti tokom ovog perioda, pa će se neki od vas okrenuti samo radu na sebi I druženju sa prijateljima, dok će drugi biti spremni da daju još jednu šansu nekom od bivših emotivnih partnera. Nije problem, sada možete obnoviti kontakt, čak I ući u neku priču, jedino što je važno jeste da zapitate sami sebe da li to pokrećete zato što zaista želite ili zato što trenutno nema ničeg novog na vidiku, pa ste usamljeni I neispunjeni? Ako ste u vezi ili braku, bilo bi dobro da kontrolišete svoju posesivnost I ljubomoru, jer ćete na taj način samo narušavati odnos, koji je u ovom periodu korektan. Nema razloga za takvo ponašanje. Voljena osoba je okupirana svojim problemima, nemojte joj još I vi “skakati po glavi”.

Posao

Kod vas je tokom ove sedmice naglašeno polje poslovnih obaveza, odgovornosti, svakodnevice. U ovom polju će krajem nedelje biti I mlad Mesec, što će pred Blizancima otvoriti jedno novo razdoblje kada će postojati veća posvećenost onome što radite, ali I povoljne prilike za napredovanje I proširenje poslovanja. U ovom periodu ste spremniji za komunikaciju I pregovore, voljni da prevaziđete neke okolnosti koje su vas do sada kočile. Situacije lagano kreću na bolje, što će se osetiti odmah – postoje prilike za nove poslovne saradnje, a I nezaposlenima je ovo dobar momenat za pokretanje.

Novac

Ove sedmice stoje neke lepe mogućnosti u igrama na sreću, pa bi vredelo da se okušate I probate. Generalno – prilivi su učestaliji, ali još uvek niste izašli iz opterećenosti dugovanjima.

Zdravlje

Pravi je momenat da više pažnje posvetite svom zdravlju, naročito imunitetu. Takođe, dobar momenat je da promenite nešto u načinu ishrane ili da se odreknete loših navika.

Rak

I Rakovima se savetuje da u ovom periodu promene način ishrane. Mogli biste da uradite test intolerancije I izbacite one namirnice za koje vidite da ne deluju pozitivno na vaš organizam. Generalno – mogućnost anemije, pa uzimajte više cvekle, paradajza, spanaća.

Ljubav

Slobodnim Rakovima lepe vesti – u vašem polju ljubavi krajem ove sedmice je mlad Mesec, što će vam svakako doneti mogućnosti za nove ljubavne početke u ovom periodu. Takođe, možete očekivati više poziva za izlaske, druženja, za neke zabavne aktivnosti u svom životu. Generalno – u ovoj nedelji može doći do zanimljivog poznanstva sa nekim ko možda ne živi blizu vas ili sa kim imate razliku u godinama. Velika privlačnost I intenzitet se mogu probuditi između vas dvoje. U emotivnim I bračnim relacijama je dobar momenat da I vi I partner stavite zajedništvo I vaš odnos na prvo mesto. Sada možete prevazići neke nesuglasice I rešiti pitanja koja su vas u prethodnom periodu opterećivala. Polje doma je sada pod izuzetno dobrim aspektima I bračni parovi lakše mogu doći do kompromisa.

Posao

Odlične predispozicije stoje Rakovima ove sedmice u poslovnom segmentu. Jako podržano polje poslovne svakodnevice I odgovornosti prema obavezama, pa ćete svojski prionuti da rešite neke zaostatke iz prethodnog perioda. Odnos sa kolegama će se znatnije popraviti. Oni koji rade sa inostranstvom, sada mogu očekivati veće proširenje saradnje ili izuzetne prilike preko poslovnih partnera. Generalno – Rakovi sada mogu dobiti zasluženu nagradu za svoj trud. Nekima od vas stoje unapređenja, ili makar najava jačanja poslovnih pozicija. Dobro za nezaposlene – pokrenite se.

Novac

U finansijskom segmentu osetićete veliko olakšanje. Sa većim obavezama ste pri kraju, a ako vam zafali izvesna suma novca da zatvorite neki kredit ili dugovanje, lako ćete moći da je namaknete.

Zdravlje

Iako se kod starijih pripadnika znaka sada mogu javiti hronične tegobe, sledi vam relativno lako rešavanje. Generalno – dosta bolji zdravstveni period po vas.

Lav

Tokom ove sedmice opet ćete upasti u začarani krug proslava, druženja u svom domu, poslovnih ručkova I večera. Koliko god želeli da kontrolišete svoj apetit, povremeno nećete moći da “iskulirate”. Nije problem što ste pri apetitu, već to što se trenutno ne bavite nikakvom fizičkom aktivnošću.

Ljubav

U vašem polju ljubavi tokom ove sdmice dolazi do konjukcije Venere I Saturna. Šta da vam kažem, dragi moji Lavovi – dve mogućnosti postoje za ovaj aspekt – prva je da još uvek niste prevazišli neku prošlu emotivnu priču I da sada može doći do obnove odnosa….a druga da dolazi do pokretanja odnosa koji ima malo…pa…karmičku konotaciju. Sad, za takve priče nikada ne znate kako će se završiti, ali jedno je sigurno – možete se za vrlo kratko vreme vinuti u ljubavne visine mnogo jače nego ikada do sada. U vaše polje doma I porodice ušetalo je Sunce, vladar vašeg znaka, zajedno sa Merkurom, planetom koja vlada komunikacijom. Šta da vam kažem osim da je vreme da sa bračnim partnerom sednete I popričate. Vreme je da se odnosi poprave I poljuljano poverenje ponovo uspostavi. U dužim emotivnim vezama sve funkcioniše dobro – vreme vam je da počnete da mislite I na neke ozbiljnije korake…

Posao

Od samog početka sedmice osetićete veliki priliv energije, veliku želju za pokretom, za isticanjem sebe u prvi plan. Ambicioznost će se probuditi u svojoj punoj snazi I sada je pravi trenutak da napravite neke značajnije promene I korake u poslovnom segmentu. Ovo je jedna odlična nedelja, kada možete ne samo stabilizovati svoje pozicije, već I napraviti veliki iskorak napred. Nekima od vas slede unapređenja ili makar najave velikih pozitivnih promena po vas. Otvorene su vam I saradnje sa inostranstvom, poslovna putovanja I dogovori. Dobar period I za nezaposlene I pravi trenutak da se aktiviraju.

Novac

Možete na kratko biti opterećeni troškovima koji se vezuju za kuću ili za privatan posao. Ipak, novčani prilivi su sada stabilni I ne biste trebali da imate problema oko rešavanja ovih situacija.

Zdravlje

Jako naglašeno polje Škorpije uvek naglašava potrebu da više pažnje obratite na mokraćne kanale, prostate, generalno – urogenitalni trakt.

Devica

Devicama idu neke značajnije proslave u domu. Takođe, vi ćete često biti pozivani na društvena okupljanja, pa nije ni čudo što ćete u ovoj sedmici vrlo rado uživati u dobrom zalogaju, koji je još slađi kada ste okruženi nekim dragim I pozitivnim ljudima.

Ljubav

Poznanstva preko poslovnih okolnosti, ali I kontakti u najbližoj okolini, komšiluku, na kraćem putovanju ili u šetnji gradom – sve ovo su mesta koja sada Devicama daju mogućnosti da upoznaju neku zanimljivu osobu koja će ih privući svojim entuzijazmom I duhovitiošću, ali I realnim I ozbiljnim pogledima na život. Odavno vi tražite baš nekog takvog – osobu sa kojom možete da podelite sve, a koja u isto vreme deli vaš način razmišljanja. Neke zaista ozbiljne veze mogu započeti tokom ovog perioda. Kod nekih od vas to će biti osoba sa kojom imate razliku u godinama ili koja nije iz vašeg mesta rođenja. U emotivnim vezama I brakovima konačno ste vi I partner uspeli da dođete do suštine problema koji vas je okupirao u prethodnom periodu. Sada znate šta vam je činiti – potrebno je da zajednički prionete na posao I rešite ga.

Posao

U ovoj nedelji Device mogu otpočeti sa poslovnom saradnjom koja će biti jako isplativa I koja obećava na duži rok stabilnost I sigurnost. Vaš poslovni napredak je vidljiv već neko izvesno vreme, a sada će ovo dodatno biti potvrđeno podrškom od stane saradnika I autoriteta. Neke sitnije nesuglasice postoje u kolegijalnom okruženju, ali sa time vrlo uspešno izlazite na kraj. Saradnje su dosta korektne I jedino što će vam smetati jeste velika okupiranost po pitanju dogovora, komunikacije, kontakata sa drugima. Potrudite se da u svakom trenutku budete fokusirani I skoncentrisani na posao.

Novac

Ne samo da u finansijskom segmentu sada ide osetno poboljšanje, već Device mogu ostvariti I neke vrlo isplative saradnje I dogovore. Ako ste razmišljali o investiranju – sada je pravi trenutak za tako nešto.

Zdravlje

Stabilnost po pitanju imuniteta se polako uspostavlja, ali još uvek morate delovati preventivno I čuvati svoje zdravlje. Kod starijih pripadnika znaka mogućnost za urinarne infekcije.

Vaga

U ovoj nedelji bi bilo dobro da u potpunosti sebi uskratite slatkiše I da se okrenete hrani koja će vam podići imunitet, ali I poboljšati krvnu sliku. Od mesa – junetina I riba, a povrće je neophodno u većim količinama I to naročito paradajz, cvekla, bundeva, spanać, karfiol.

Ljubav

Vi kad rešite da se zaljubite, ali onako stvarno, obično iskomplikujete sebi život. Pa šta da vam kažem – otprilike vas takva situacija čeka I sada. Novo poznanstvo sa osobom koja ne mora biti iz vašeg mesta rođenja, sa kojom čak možete imati I razliku u godinama. Ako kažem da ćete se dopasti jedno drugom, to je slabo. Prosto rečeno – odlepićete. Oboje. Pošto su počeci emotivnih odnosa u ovoj nedelji jako podržani planetarnim aspektima, računajte da će ova priča biti dugo, dugo u vašem životu. Takođe, računajte na to da je komplikovana….pa sad, neka vam je sa srećom! U dužim emotivnim vezama slabo razumevanje. Vi u klin,partner u ploču. Gledajte da ovo sređujete što pre. U bračnim zajednicama vrlo dobra atmosfera, spremnost na kompromis I obostrani trud da se veza unapredi I poboljša.

Posao

Emotivni život je nekima divan, neki drugi se nerviraju zbog njega….ali svim pripadnicima ovog znaka jedno je isto – poslovni segment funkcioniše odlično! Ne samo da ste se vi na potpuno drugačiji način postavili prema svojim obavezama, već imate I odlične predloge I inicijativu, spremni ste da se svojski potrudite….i zato nije ni čudo što automatski dobijate podršku od saradnika I autoriteta. Ne samo to – mnoge od vas u ovoj nedelji očekuje unapređenje ili poslovna ponuda kojoj neće moći da kažu “ne”. Oni koji rade sa strancima su u još boljoj poziciji. Generalno – novi putevi se otvaraju pred vama!

Novac

Stoji da još uvek imate neke sitnije novčane obaveze iz prethodnog perioda. Sa tim biste trebali da već u prvoj polovini nedelje I završite. Finansijski segment je sada stabilan, dobri prilivi I zadovoljstvo.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka mogu osetiti neke hronične tegobe, naročito ako se one vezuju za kičmu, noge ili krvne sudove. Kod mlađe generacije – odlično, ali delujte preventivno što se imuniteta tiče.

Škorpija

S jedne strane – imate dobar apetit u ovom periodu. S druge – imate premalo vremena da istinski uživate u dobrom zalogaju I ugodite sebi. U suštini,najverovatniji scenario za ovu nedelju je da ćete verovatno tek u večernjim satima uspevati da ljudski sednete I jedete. I sami znate da je to oproban recept za loše varenje, nemirne snove….i višak kilograma….sad vi vidite šta ćete dalje.

Ljubav

Slobodne Škorpije su čekale, čekale… i svojski se načekale. E, drage moje vreme je da I vi malo živnete I okusite ljubavne čari. Doduše, tu imamo jedan problemčić – iz nekog razloga, itekako je moguće da odnosi koje u ovoj nedelji pokrenete budu tajne prirode. Zašto? E to je već pitanje…..neke prepreke ovde očigledno postoje…ili vi jednostavno još uvek niste spremni da svi znaju za vaše emocije. Šta god da je od ovoga, jedna stvar je bitna – velike emocije, veliki intenzitet strasti, još malo pa ljubavna opsesija…pa šta čovek može više da poželi?? U emotivnim vezama I brakovima već nije toliko lepa situacija. Možda partner I pokušava da balansira vaš odnos, ali vi ste u ovoj nedelji u potpunosti nespremni da se prilagodite. Kod vas postoji velika želja za “presecanjem”, za definisanjem, raščišćavanjem, u suštini – za oslobođenjem. Jedino što mogu da vam preporučim jeste da razmislite dva puta pre nego što delate.

Posao

Pazite sada ovako – Sunce I Merkur su u vašem znaku I polju ličnosti. Takođe, krajem nedelje u znaku Škorpije će biti I mlad Mesec. Pa šta vam ovo govori? Naravno, da je vreme da se istaknete, da izbijete u prvi plan, da je konačno došao period da vam se priznaju sve one zasluge I trud iz prethodnog perioda. Zato nemojte biti iznenađeni ogromnim brojem poslovnih ponuda I šansi. Nije ni čudo što će mnogi od vas u ovom periodu napredovati, ali I promeniti posao. Onima koji vas nisu cenili vreme je da kažete pa-pa, I da odete na drugu stranu. Neki od vas čak I put inostranstva. Šta god da odlučite I pokrenete – ne brinite, šanse za uspeh su vam zagarantovane!

Novac

Pametna stvar koju ste u prethodnim godinama naučili je – kada novca ima najviše, tada je vreme da se štedi….ali tada je vreme I da se zatvaraju sva dugovanja. Obzirom da ovaj princip primenjujete, nemate nikakvih razloga za brigu. Čistite stvari jednu po jednu, a prilivi su više nego dobri.

Zdravlje

Znatno bolja situacija u zdravstvenom segmentu. Ipak, u drugom delu nedelje vam stoji stres, pa je potrebno da malo delujete preventivno, da ne bi došlo do pada imuniteta.

Strelac

Neki od vas će se malo ulenjiti, neki će “zaboraviti” da sun a dijeti….a neki će jednostavno biti u tolikoj meri pozivani na proslave, ručkove, večere – da neće moći da odole tome da sednu I počiste sve što se stavi pred njih. Nema veze, bitno je da se vi osećate dobro! A o višku kilograma ćemo misliti kasnije.

Ljubav

Kod slobodnih Stelčeva stoji velika mogućnost obnove kontakta, pa I veze sa bivšim emotivnim partnerom. Takođe, u ovom periodu se možete upustiti u odnos u kome će postojati solidna razlika u godinama. Šta god da je od ova dva, bitno je da su odnosi u koje ulazite podržani I da imaju predispozicije za trajnost. U dužim emotivnim vezama dolazi do nekih zaista ozbiljnih momenata. Da se ne brinete – u pozitivnom smislu. Vreme vam je da se smirite, sredite – pravi je trenutak da sa voljenom osobom otpočnete zajednički život, verite se ili ugovorite sklapanje braka. I u vašim bračnim zajednicama sada sve funkcioniše kako treba. Ako je odnos pretrpeo neke turbulencije u prethodnom periodu, sada mnogo lakše možete srediti situaciju sa partnerom.

Posao

Naglašena je borba u poslovnom segmentu. Neki od vas će se u ovoj nedelji odlučiti za prekide postojećih saradnji I okrenuti se ka novim ljudima I partnerstvima. Iako će vaše odluke drugima delovati kao prenagljene, one su plod dugotrajnog razmišljanja I presabiranja. Generalno – vaši postupci u ovoj nedelji imaju veliku snagu I važnost, jer sve ono što budete uradili ili pokrenuli, pratiće vas dugo vremena. Dobro je što imate sve osnove za pametne odluke koje vas vode u stabilnost. Imate veliku podršku, a svakako razmislite o tome da se više okrenete saradnji sa stranim firmama.

Novac

Novčanim segmentom još uvek niste zadovoljni, jer ste svesni da je on na prilično krhkim temeljima, ali polako “gurate” napred. Očekujte više priliva od dodatnih poslovnih angažmana.

Zdravlje

Starija populacija Strelčeva može se suočiti sa većom aktivacijom hroničnih tegoba. Naročito će osetiti probleme oni koji boluju od kičme. Mlađi pripadnici znaka – više nego dobro.

Jarac

Jednu nedelju ste imali relativno mirna dešavanja….a od početka ove sedmice opet ulazite u začarani krug trčanja, nerviranja, velikog broja aktivnosti. Vi najbolje poznajete sami sebe – u takvim momentima vam nije ni do čega, a kamoli do jela. Tek ćete oko vikenda uspeti da uzmete više vremena za sebe.

Ljubav

Pa dragi moji Jarčevi, koliko god vi možda bežali od neke emotivne prošlosti, svakako je da morate raščistiti neke stvari u ovom segmentu. Tokom ove sedmice vam sledi kontakt od strane bivše ljubavi, na koju vi ni malo niste ravnodušni. I vi I druga strana ćete itekako biti prodrmani dešavanjima prilikom susreta, pa bi bilo dobro da oboje razmislite vredi li dati još jednu šansu ovoj vezi. Razmislite – kažu da je I sarma najbolja kada se podgreva….pa zašto to ne bi važilo I za ljubav? U emotivnim vezama tokom ove sedmice ćete vi I voljena osoba funkcionisati dobro. Komunikacija je odlična, lako se dogovarate, ali lako I ispoljavate nežnost, ljubav I strast jedno prema drugom. U bračnim zajednicama nešto malo problema, ali ništa od ovoga što se bude dešavalo neće ugroziti vaš odnos. Uglavnom dnevna problematika I sitnice.

Posao

Ove nedelje je kod vas jako naglašeno polje podrške od strane drugih, ali I dobrih šansi I protekcije. Obzirom da I vi trenutno imate veliku snagu, da ste angažovani I više nego voljni da izbijete u prvi plan, rekla bih da je pred vama jedan dobar period sa velikim šansama za napredovanje. Šta god da u ovoj nedelji započnete, predodređeno je ne samo za uspeh, već I za dugotrajnost I stabilnost. Nekima od vas stoje I unapređenja ili pak otpočinjanja značajnih saradničkih odnosa. Polje inostranstva je podržano, pa će se neki od vas okrenuti I na tu stranu. Za nezaposlene odličan trenutak za pronalaženje posla!

Novac

Možda će neka dugovanja baš u ovoj nedelji doći na dnevni red I malo vam poremetiti planove I uzdrmati budžet, ali nemate razloga za brigu. Ako ne budete mogli sami ovo da “izgurate” – slobodno potražite pomoć I podršku od strane prijatelja.

Zdravlje

Nepovoljan zdravstveni period još uvek traje. Jake mogućnosti I za aktiviranje hroničnih tegoba, ali I za veće padove imuniteta. Sklonost ka virozama, infekcijama, prehladama.

Vodolija

Vi lepo rešite da ćete na dijetu – pozovu vas na koktel zabavu ili poslovni ručak. Ispraznite svoj frižider I u njemu ostavite samo povrće – dođu vam gosti I donesu gomilu slatkiša. Šta da vam kažem – ne možete pobeći od dobrih zalogaja, naročito od poslastica. Onda barem sedite I uživajte kao čovek.

Ljubav

Slobodne pripadnike ovog znaka drmaju jake strasti I intenzivna osećanja prema jednoj osobi. Vi umete da se uzdržite (kada baš morate) ali trenutno više ne želite da sputavate sebe I spremni ste da ovoj osobi priznate šta osećate. Moguće je da postoji neka prepreka da bi se odnos ostvario lako (razlika u godinama, udaljenost, to što je druga strana zauzeta), ali vi o tome sada ne želite ni da razmišljate. U suštini – ova sedmica će doneti veliki preokret u vašem životu I više je nego izvesno da će se neke priče I pokrenuti….U emotivnim vezama – nestabilnost, nesigurnost, neke stvari I vi I partner “ćutite” ili skrivate jedno od drugog. Potrebno je da što pre reagujete I pokušate da sredite situaciju. U bračnim zajednicama takođe problemi. Ne bežite od njih – vreme je da otvoreno porazgovarate sa partnerom.

Posao

Dokle god u ovom periodu ne delujete ishitreno I dobro razmišljate pre nego što progovorite – ne postoji način da napravite bilo kakav problem ili pogrešku. U suprotnom – možete umanjiti svoje šanse u poslovnom segmentu. Nemojte posle da kažete da niste upozoreni. Generalno – u postojećim poslovnim relacijama prilično stabilno stanje. Ukoliko želite – sada možete I proširiti poslovanje ili se upustiti u dodatne poslovne angažmane. Nekima od vas stoje odlične ponude I šanse, koje vas mogu odvesti ka promeni radnog mesta ili čak put inostranstva I saradnji sa strancima. Za nezaposlene – malo prilika.

Novac

Neka dugovanja su tu I dalje, ali ih rešavate. Mogućnost za veće troškove, pa naučite da na vreme povučete ručnu kočnicu. Što se priliva tiče – oni su dosta stabilni I u porastu.

Zdravlje

Starijim pripadnicima znaka stoje I na dalje hronične tegobe, dok će mlađe Vodolije sada znatnije oporaviti svoj imuni sistem.

Ribe

Što se ishrane tiče, vi ste u ovoj sedmici u potpunosti promenljivi. Pošto vaš apetit uglavnom zavisi od toga kako ste raspoloženi I kako se osećate, jasno vam je zbog čega je sada ova promenljivost naglašena. Manje grickalica I slatkiša, brze hrane – a više povrća I ribe u ishrani.

Ljubav

Slobodnim Ribama će ova sedmica doneti više zanimljivih dešavanja. Nekima od vas će poslovni segment doneti priliku za interesantno poznanstvo, ili makar za dobro raspoloženje kroz komunikaciju sa novim ljudima. Oni koji priželjkuju kontakt sa bivšim emotivnim partnerom, sada su u mogućnosti I da ga ostvare. Šta više – čak stoji prilika I da obnovite emotivni odnos….na koliko dugo, to će već zavisiti od predispozicija u vašim natalnim kartama. U emotivnim vezama došao je trenutak kada ste I vi I partner spremni da vaš odnos dignete na viši nivo. Vreme je da popričate o budućnosti I daljem pravcu vaše veze. U bračnim zajednicama konačno dolazi do neke vrste stabilizacije. Da se razumemo – daleko je ovo od dobrog, ali je makar prvi korak sada polako idite dalje. Dobra sedmica za otvorenije razgovore.

Posao

Da ste zadovoljni situacijama u poslovnom segmentu – niste. Dosta vam je nerviranja I stresa, dosta komplikovanih odnosa sa kolegama, a naročito sa šefovima I autoritetima. Ipak, ova nedelja će vam doneti mnogo mirnije funkcionisanje I rasterećenje koje će biti osetno. Ne samo to – nekima od vas će ipak stići zaslužena nagrada za sav trud I nedaće kroz koje su prošli u prethodnom periodu. Mogućnosti za promenu radnih mesta, za jačanje pozicija, za napredovanje. U kolegijalnom okruženju strasti će se malo smiriti, pa ćete I na dnevnoj bazi biti opušteniji. Vaš stari optimizam se ponovo vraća.

Novac

Prvo pa muško – troškovi, troškovi, troškovi. I oni koje ste očekivali, ali I oni koje niste. Dobro je što su finansijski prilivi ove nedelje jači, pa ćete uspevati da dobro balansirate situaciju.

Zdravlje

Možda još uvek nije kraj nepovoljnog zdravstvenog perioda, ali ste već blizu da iz krize izađete. Ove nedelje ćete se osećati bolje. Možda biste mogli da delujete preventivno, da dignete imunitet I dodatno pomognete svom organizmu.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.