Astro vodič: Sa kim treba da se volite, a sa kim da se družite

Mrzim ograničenja. Manjak ljubavi, nedostatak mašte, odsustvo vjernosti, prazne riječi, zavlačenja, bespotrebne i dvosmislene izjave. Daj mi sve. Daću ti sve. Inače, odbij.

Sa nekim znacima se odlično slažete, ali samo kao prijatelji. Sa nekim znacima ne možete da budete prijatelji nego samo partneri.

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav: Najveći ljubavni izazov naći ćete u Strelcu, bićete očarani njegovim širokim pogledima na svet. Svideće vam se pogled u budućnost bez zagledanja u prošlost.

Druženje: Najuspešnija druženja očekuju vas sa Ribama. Napokon će neko razumeti vaše najdublje intimne dileme.

Posao: Najbolji poslovni saradnik biće vam Jarac. Vi ste fantastični u lansiranju projekata, ali treba vam neko ko će ih upornim radom dovesti do kraja.

Bik

Ljubav: Najboljeg partnera naći ćete u Devici. Njena sklonost ka analizi i zreli pristup životu delovaće na vas smirujuće. Oboje ćete tražiti mir nakon puno ratova.

Druženje: Kada se zaželite kvalitetnih zabava s dobrom muzikom, sa Lavom je savršeno. Preko njega možete da upoznate i buduće poslovne saradnike.

Posao: Najbolji poslovni saradnik biće vam Vodolija.

Blizanci

Ljubav: Vaš najdraži partner svakako je Vaga koja će sa dovoljno diplomatije pregrmeti sve vaše nedoumice i umeti da ih zapakuje kao lako donesene odluke.

Druženje: Najuzbudljivije žurke posetićete sa Škorpijama. One su prava ekipa za noćna lutanja kada vam dosade emotivne dileme i prenatrpani poslovni raspored.

Posao: Najbolji poslovni saradnik biće vam Strelac.

Rak

Ljubav: Vaš najbolji partner je Jarac, on je dovoljno stabilan i uporan da stekne vaše poverenje. Cenićete njegove emotivne i porodične vrednosti.

Druženje: Najopušteniji ste u društvu Bikova.

Posao: Najbolji saradnik za vas je Škorpija.

Lav

Ljubav: Najbolji partner biće vam Vodolija, kojoj nikada neće biti teško da sasluša vaše intelektualne i duhovne sapunice. Kome treba seks kada možete da razgovarate do ranih jutarnjih sati?

Druženje: Vaš najbolji prijatelj biće Ovan kome ne morate puno da objašnjavate kako se osećate. Ponekad su šoping, kafa i prećutno razumevanje najbolja prijateljska podrška.

Posao: Vaš najbolji poslovni saradnik je Vaga.

Djevica

Ljubav: Najbolji partner biće vam Bik kome će odgovarati vaša energija realnog optimiste. Uprkos čestim izlascima, najzanimljivije stvari između vas dešavaće se daleko od radoznalih pogleda.

Druženje: Najbolja pratnja na turneji kroz žurke i nova poznanstva biće Rak.

Posao: Najbolje saradnike naći ćete u znaku Riba.

Vaga

Ljubav: Najbolji partner biće vam Ovan koji je spreman da zajedno sa vama krene u izazovnu misiju savladavanja prepreka. Vi ćete ublažiti njegove oštre ivice, a on će u vama probuditi strast za još jednom emotivnom avanturom.

Druženje: Trenutke zabave, ali i ozbiljnih razgovora najkvalitetnije ćete podeliti sa Blizancima.

Posao: Najbolji poslovni partner biće vam Vodolija koja će znati da ceni vašu predanost timu i zajedno s vama kreativno razvija nove, čak i revolucionarne ideje.

Škorpija

Ljubav: Ljubav ćete najlakše pronaći kod Riba koje osećaju vaša raspoloženja i želje pre nego što ih izgovorite. Kombinacija prilagodljivosti i romantike smiriće burno more vašeg karaktera.

Druženje: Najbolji prijatelj biće vam Škorpija jer jedino drugi pripadnik vašeg znaka može zaista da zna kako se sada osećate.

Posao: Najbolji poslovni partner vam je Bik.

Strijelac

Ljubav: Najbolji partner biće vam Lav koji će umeti da ceni vašu pažnju i hrabrost. Najšarmantniji ste kada se borite za ljubav svim sredstvima,.

Druženje: Najboljeg saradnika za hedonističke avanture naći ćete u Ribama. Dobro ćete se razumeti u potrazi za istinom koja vodi kroz kulinarske izlete i fina vina.

Posao: Vaši najbolji poslovni saradnici su Blizanci.

Jarac

Ljubav: Najboljeg partnera naći ćete u znaku Raka. On nikad ne prestaje da pokazuje emocije kada ima zahvalnu publiku.

Druženje: U društvu Device držaćete se zajedničkih interesa. Pronaći osobu koja jednako predano obožava svoj hobi, pa to je u rangu pronalaska srodne duše!

Posao: Najboljeg saradnika uvek ćete pronaći u Škorpiji.

Vodolija

Ljubav: Najlepše ljubavne trenutke provešćete sa Strelcem. Putnici slobodnog duha imaju dovoljno strasti da i vas povedu na uzbudljivo emotivno putovanje. Naučiće vas važnosti poverenja.

Druženje: Vaš društveni život bio bi nemoguć bez Lava, pogotovo onog koji nikad ne spava. Zajedno ćete proći kroz mnoga različita društva i od svakog iskoristiti ono najbolje.

Posao: Najboljeg saradnika imate u Ovnu, samo ako ste spremni da pratite njegov tempo.

Ribe

Ljubav: Uzbudljivi dani i noći čekaju vas sa Rakom koji ne može da prestane da gleda u vaše oči, hipnotisan bliskošću koju oseća u vašoj blizini. Budite dama, a ne skitnica.

Druženje: Serija žurki o kojima će se još dugo pričati počinje i završava se sa Strelcima. Našli ste sebi ravnog i nećete stati sa zabavom dok jedno od vas ne padne pod sto.

Posao: Dobrog saradnika uvek možete naći u Lavu.

Izvor: zena.blic.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.