Jupiter u znaku Vage posle 12 godina: Šta vam donosi Jupiter u horoskopskoj kući ljubavi

U životu postoje tri zlatna pravila. Ni u kom slučaju nemoj čekati one što te uporno zavlače. Očekivati od onih što konstantno odgađaju. Voljeti one kojima si vječno rezervna uloga. Budi glavna. Budi smisao. Budi sreća. Ili idi, nemoj biti ništa.

Jupiter, planeta inostranstva, novca, ugleda i putovanja, 9. septembra, posle 12 godina ulazi u Vagu, znak partnerskih odnosa, sudskih procesa i javnosti. Ako se bavite zanimanjem zbog kojeg ste prisutni u javnosti, umetnošću, glumom, muzikom, slikarstvom, pravom ili politikom, do 10. oktobra iduće godine, očekuje vas napredovanje u karijeri, profesionalna ali i materijalna satisfakcija.

Ukoliko imate neku planetu ili osetljivu tačku horoskopa u Vagi, podznak, osu sedme, desete ili četvrte astrološke kuće, narednih godinu dana mogu da vam se ukažu šanse na emotivnom, porodičnom ili profesionalnom planu, kakve se javljaju jednom u 12 godina, onoliko koliko je Jupiteru potrebno da obiđe ceo zodijački krug.

Uticaj Jupitera, planete prosperiteta i ekspanzije u Vagi je naglašen, ali će od 5. februara do 9. juna iduće godine biti oslabljen, zbog retrogradnog hoda. Po pitanju zdravlja, trebalo bi obratiti više pažnje na kožu i bubrege i izbegavati stresne situacije.

Ulazak Jupitera u Vagu, posle 12 godina, osetiće svi znaci, najviše Bikovi, Vage, Strelčevi i Ribe, a najmanje Škorpije, Ovnovi, Blizanci i Device.

Odaberite znak:

Ovan

Planeta ekspanzije, Jupiter, u sedmom polju u napetim aspektima sa Merkurom i Uranom, simbolima komunikacija i neočekivanih okolnosti, kvari vaše planove u vezi sa zajedničkim životom sa partnerom.

Bik

Sa simbolom prosperiteta i sreće, Jupiterom, u astrološkoj kući posla možete da ostvarite svoj san o nekom kreativnom poslu koji bi mogao da vam donese uspeh i novac. Oslonite se na pomoć jednog Jarca ili neke Vagu.

Blizanci

Jupiter u vašem petom astrološkom polju najavljuje mogućnost proširenja porodice, a umetnicima i sportistima donosi uspeh. Možete da nađete posao u nekoj stranoj firmi ili da se odlučite za odlazak u inostranstvo.

Rak

Sa Jupiterom u četvrtoj astrološkoj kući, možete da započnete privatni biznis ili da pređete u neku drugu firmu ali pazite, jer možete biti skloni nesmotrenim odlukama. Moguć ulazak u brak ili odlazak za inostranstvo.

Lav

Pozicija Jupitera, planete prosperiteta, posle 12 godina u trećem astrološkom polju, sportistima i umetnicima donosi uspeh. Zbog napetih aspekata sa Uranom, nemojte da donosite odluke na brzinu, naročito u vezi sa ljubavnim životom.

Devica

Izazovni aspekti vašeg vladaoca Merkura i Urana i Jupitera u vašem polju ljubavi i posla, može vam doneti krizu u braku ili dužoj vezi. Nemojte da se nervirate zbog prolongiranja rokova za neke poslove.

Vaga

Ulazak Jupitera u vaš znak, gde se nalazi i vaš vladalac Venere, donosi vam nove isplative poslove u radu sa strancima. Nemojte da se izlažete nepotrebnim troškovima, ako planirate privatan biznis.

Škorpija

Sa Jupiterom u polju tajni, ukazuju vam se šanse za napredovanje u karijeri a moguća je i saradnja sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Ako zbog posla često putujete u inostranstvo, moguća je romansa sa nekim ko je verovatno zauzet.

Strijelac

Pozicija vašeg vladaoca Jupitera, posle 12 godina u astrološkoj kući inostranstva, donosi obnovu društvenih veza i pomoć uticajnih prijatelja. Mogućnost rasprava zbog partnerove neiskrenosti.

Jarac

Ulazak Jupitera u astrološko polje karijere donosi susret sa osobom koja radi za strance ili ste je upoznali na nekom putu, a možda se radi i o nekom koga ste nekada poznavali. Merkur iz Device usporava mogućnost uspostavljanja saradnje sa strancima.

Vodolija

Zbog planete prosperiteta, Jupitera, u astrološkoj kući kontakata sa strancima, možete da donesete odluku o odlasku u inostranstvo. Ako imate bilo kakav spor, verovatno će se rešiti u vašu korist.

Ribe

Pozicija jednog od vaših vladalaca, Jupitera, u astrološkom polju novca, donosi vam profesionalnu i materijalnu sastisfakciju, naročito ako poslujete sa Kinom i Japanom ili se bavite nekim kreativnim zanimanjem.

Autor: Marina Jungić Milošević

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.