Odnos prema prijateljima i porodici: Lav je vjeran i odan, Vaga zabavna i uvijek spreman da pomogne

Negdje usput, stvorilo se prijateljstvo. Veza između dvije žene koju nijedan muškarac ne može da razumije.

Pročitajte kakav odnos prema prijateljima i porodici ima svaki horoskopski znak.

Odaberite znak:

Ovan

Ovan je stalno u pokretu tako da je aktivnost ključna reč za ovaj znak. Kada je reč o prijateljima, što je više različitih prijatelja tim bolje. Potreban je niz različitih ličnosti kako bi Ovan zatvorio svoj krug prijatelja. S obzirom na to da osobe rođene u ovom znaku lako stupaju u komunikaciju, oni u toku života ostvare neverovatan broj veza i poznanstava. Ipak dugoročni i pravi prijatelji su nešto sasvim drugačije. Samo oni koji su isto toliko energični i koji su skloni da idu na duže staze mogu da ih prate.

Nezavisni i ambiciozni, Ovnovi će vrlo rano u svom životu odrediti pravac kojim žele da idu. Iako često nisu u kontaktu sa porodicom, ona im je uvek u srcu. Direktan i iskren pristup od Ovna možete očekivati uvek, čak i kada izražava svoja osećanja.

Bik

Kućni poslovi su veoma važna stvar za Bika kao i porodične vrednosti za koje će učiniti sve samo da bi ih zaštitio. Inteligencija i dobar smisao za humor čine Bika odličnom osobom za druženje. Jednom kada stekne prijatelja od poverenja, taj odnos će trajati ceo život. Osobe rođene u znaku Bika su izuzeno lojalne i uvek spremne da pruže ruku prijateljstva. U stvari, mnoga prijateljstva Bik započinje već u detinjstvu. Obećanja i date reči izuzetno ozbiljno shvata. Bikovi obožavaju decu i izuzetno cene vreme provedeno sa porodicom, tako da će uvek biti prvi na porodičnim događajima i okupljanima. Bikovi uživaju u zabavama u svojoj kući i neće se ustručavati da je napune prijateljima i rođacima prilikom proslave nekih događaja.

Blizanci

Blizanci su veoma društvene osobe i vole da provode vreme sa prijateljima i porodicom. U pojedinim momentima ovaj promenljivi znak želeće da se bavi ekstremnim sportovima dok će ga ponekad i kartanje kod kuće zadovoljiti. U svakom slučaju prijatelja ima u izobilju. Samo oni koji su slični po intelektu i ljubavi prema različitostima će naći zajednički jezik sa Blizancima. Blizanac voli da razgovara i bude shvaćen, tako da je jedan od kvaliteta koji traži u drugim ljudima dobra komunikacija. Bez jasnog toka razgovora, Blizanac će vrlo brzo izgubiti interesovanje za komunikacijom. Porodica im je važna, posebno oni članovi porodice koji su im slični. Prijateljstvo sa braćom i sestrama je vrlo uobičajena stvar za Blizance, a vreme provedeno sa njima veoma dragoceno. Porodične obaveze često predstavljaju izazov za Blizance, ali, gotovo uvek umeju da se izbore sa tim.

Rak

Tradicionalni i puni majčinske ljubavi, Rakovi će biti odlični roditelji. U stvari svi aspekti porodice su za ovaj znak na prvom mestu. To se može videti u njihovim domovima i posvećenosti dužnostima u kući. Prirodni Rakovi su često spremni da pređu preko sukoba ličnosti kada je u pitanju porodica zbog njihove velike povezanosti. Šta god da treba uraditi za porodicu Rakovi će im biti na raspolaganju, gde god se u tom trenutku nalazili. Oni su duboko sentimentalni i skloni ka marljivom čuvanju porodičnih uspomena netaknutih. Prenošenje iskustava na nove generacije im je omiljena razonoda.

Kada je u pitanju prijateljstvo osoba rođena u znaku Raka je veoma korisna. Gotovo uvek su spremni da pruže ruku prijateljstva, naravno ukoliko se to ne kosi sa porodičnim obavezama. Vrlo poštuju prijatelje i često su vrlo slični.Osobe koje uživaju u kućnom druženju će im biti na vrhu liste prijatelja. Njihova intuitivna priroda gde je važnije srce od glave čini ih vrlo saosećajnim, ali isto tako zbog toga ih je ponekad teško razumeti. Vreme je lek za to.

Lav

Najvelikodušniji znak zodijaka, Lav je veran i odan prijatelj. Potrudiće se da pomognu čak i ako im to oduzima više vremena i energije. Jak i pouzdan, Lav ima sposobnost da se gotovo svima dopadne. Skroman i milostiv Lav uživa u ulozi domaćina bilo kakve proslave i događaja. Lava ćete vrlo retko videti samog, interakcija je njegova druga priroda. Bliske prijatelje bira prema njihovoj sposobnosti da održe korak sa velikom energijom Lava kao i jakom osećaju dostojanstva i posvećenosti individualnim vrednostima. Kada je porodica u pitanju, Lav će učiniti sve što je potrebno kako bi ih zaštitio. Odanost za Lava je za ceo život. Ponosni su na sebe što će se uvek naći porodici pri ruci i u dobru i u zlu.

Djevica

Devicu kao prijatelja je izuzetno korisno imati. Odlični su u davanju saveta i zaista znaju da reše problem. Primetićete da će Vas Devica podsetiti da vodite više brige o sebi, zato što je veoma usredsređena na zdravlje i zdrav život. Kada je obrok gotov oni su prvi koji će ustati i krenuti da peru sudove. Veoma posvećeni porodici, osobe rođene u znaku Device prve će priskočiti u pomoć kada je potrebna pomoć i nega. Najbrižniji su prema starim i bolesnim osobama. Ipak nisu osobe koje ce Vam direktno pokazati svoja osećanja, radije će to uraditi kroz konkretna dela.

Vaga

Zabavan i uvek voljan da pomogne, Vaga je odličan prijatelj. Bez obzira na to što su skloni kašnjenju i neodlučni, kada jednom krenu, krenuli su. Ovaj fleksibilan znak voli da provodi vreme sa prijateljima i porodicom i neće oklevati kada treba da organizuje druženje. Ljudi su prirodno priklonjeni društvenoj i ljubaznoj Vagi. Znaju da naprave harmonično okruženje u kome zaista uživaju. Kada su u pitanju izazovi, rođeni u ovom znaku umeju da vide rešenja u nesporazumima što ih čini odličnim za rešavanje problema. Prijatan za druženje, sklon je da bude zauzet porodicom i prijateljima.

Škorpija

Iskrenost i pravičnost su osobine prijatelja Škorpije. Ponekad je potrebno više vremena da se formiraju okviri saradnje, ali kada se to desi Škorpija će ostati posvećena I lojalna. Dovitljiv i intelektualan bolje će se osećati u društvu duhovitih i lagodnih osoba. Puni su iznenadjenja, pripadnici ovog znaka daće Vam sve što treba, ali ako ih jednom izneverite nema povratka. Duboko osećajni, kada ih nešto boli, prosto je nemoguće učiniti da bude bolje. Posvećenost porodici je jaka i dosledna za ovaj znak. Izuzetno su korisni u upravljanju poslovima I odlični advokati kada je potrebno.

Strijelac

Bilo da je podsticajan razgovor u pitanju ili pešačenje po planini, možete očekivati da Strelac bude okružen prijateljima. Strelac je veoma zabavan, i zna da bude “ćaknut” povremeno. Osobe rođene u znaku Strelca vole da se smeju i da se sve oko njih dešava. Uživa u različitostima života i kultura tako da vrlo lako stiče prijatelje širom sveta. Velikodušni su i nisu jedni od onih koji drže predavanja. Svako ko može da piše i priča o teškim životnim temama će sasvim odgovarati Strelcu. Veoma lako stiču prijatelje i ostaju čvrsto uz njih tokom godina. Kada je reč o porodici, Strelac je posvećen i spreman da uradi skoro sve. Sloboda i nezavisnost su od izuzetne važnosti za ovaj otvoreni znak. Ukoliko im se to ne uskrati, svaka veza sa njima je uspešna.

Jarac

Kombinujući snažan razum i humor, Jarac će Vam biti neverovatan kompanjon. Za prijatelje biraju iskrene i odane osobe, kao i istomišljenike kada su u pitanju radne vrednosti. Ne postoje granice kada su u pitanju prijatelji i porodica. Poštovalac tradicije po prirodi, Jarac ništa više ne voli od praznika, kada okupi prijatelje i porodicu na jedno mesto uz pregršt aktivnosti. Sklonost da nema veliki krug prijatelja uslovljava da prijatelji moraju biti dosledni i iskreni. Izlivi emocija nisu česta pojava kod jarca, uvek će pre osećanja izraziti kroz dela.

Vodolija

Iako su pripadnici ovog znaka komunikativni, za zbližavanje sa ljudima im treba vremena. S obzirom da su vrlo osetljivi i oprezni za njih bliskost podrazumeva ranjivost, a to se ne shvata olako. Neposrednost Vodolija u kombinaciji sa njihovim čvrstim stavovima na neki način ih čini izazovom za upoznavanje. Vodolija će učiniti sve za voljene osobe do tačke samožrtvovanja ako je potrebno. U prijateljima najčešće traže osobine kreativnosti, intelekta i poštenja. Kada je reč o porodici očekivanja nisu ništa manja. Iako imaju osećanje dužnosti prema rođacima, oni neće stvarati bliske veze ukoliko ista očekivanja kao i kod prijateljstva ne budu ispunjena.

Ribe

Nežne Ribe mogu biti najbolji prijatelji koji mogu postojati. U stvari, oni vrlo često stavljaju potrebe svojih prijatelja ispred svojih potreba. Oni su privrženi, posvećeni, saosećajni, nijedan problem za njih nije prevelik. Bilo da iskrsne mali ili veliki problem u porodici ili među prijateljima, oni će dati sve od sebe da se to reši. Duboko intuitivne, Ribe mogu da predosete da nešto nije u redu i pre nego što to izađe na videlo.

Ribe su po prirodi ekspresivne i ne oklevaju da ljudima oko sebe iznesu to kako se osećaju. Za njih nije iznenađujuće da za nekog napisu pesmu ili kupe poklon koji ima značenje. Očekuju da i drugi budu otvoreni prema njima kao što su i oni sami otvoreni. Komunikaciju sa voljenima smatraju najvažnijom.

Izvor: horoskopius.com

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.