Osobe istančanog smisla za lepo i uzvišenog ukusa: Pročitajte zašto su Vage najfinije i najprijatnije osobe od svih horoskopskih znakova

Ne moraš se svima svideti, nemaju svi dobar ukus.

Vaga je znak u kojem Sunce zalazi, u kom se sve lagano stišava i smiruje. Zodijački znak iz kojeg izbija smiraj dana i zalazak Sunca, jedna veoma mirna energija. Vage su same po sebi naizgled mirne, a bije ih glas da su neodlučne i da se večito premišljaju. To je istina, jer svi znamo da večito nesto vagaju, ali onaj tas koji je teži, tačnije gde oni sami imaju više koristi, uvek prevagne. Dugo se oni razmišljaju, jer im je u biti da budu pravdeni.

Videćete savršeno obučenog muskarca Vagu. Ne mora to da bude fensi garderoba, ali ukusa ili umetničke crte mora biti. Muškarac koji je sav ulickan ili, naprotiv, puštene brade i brkova. Prepoznaćete ga po najfinijim manirima, mirnom i umiljatom glasu, ma kakvog statusa bio. Čovek kojem je Sunce podarilo finoću, mirnoću, uklopivši sve to u jedan veoma prijatan izgled i, nertko, veoma lepe crte lica. Harmonija isijava iz njihovog spoljašnjeg izgleda, a vrlo često su u dubini jako haotični, neodlučni i uznemireni.

Muške pripadnike znaka bije glas da su veliki zavodnici, što nije tačno. Ženski svet uživa u njihovim laskavim rečima, mirnim očima, prelepom osmehu, ali teško ih osvajaju. To je zato što imaju manjak one prave muške energije. Venera, vladar njihovog znaka, im je podarila lepotu, nežnost, harizmu, finoću, manire, ali ne i muški princip. Naravno, čast izuzetcima, neki u svojoj natalnoj karti imaju jakog Marsa, pa se iz ovog znaka rađa najbolji muškarac.

Uopšteno gledajući, muškarac Vaga je umiljati, slatkorečivi gospodin, koji je zaljubljeni sam u sebe. Kako im je dato da budu popularni, lepi, privlačni, biraju partnerke s kojima mogu da imaju miran i produktivan odnos. Idalne su im one žene koje im mogu pomoći ili uložiti nešto u njihovu vezu ili brak. Za sebe biraju mirnu, poniznu, lepu i uglađenu partnerku, koja bi trbalo pre ulaska u brak da bude obezbeđena, jer ovaj muškarac ne podnosi nikakve trzavice koje ga mogu poremetiti i gde on može pokazati ono što se krije duboko u njegovoj biti. Idealne profesije za ovaj znak su sva ona zanimanja koja imaju veze sa umetnošcu.

Ženski pripadnici znaka su među lepšim damama u horoskopu. To su sve one lepo našmimkane i obučene devojke i žene, obično u pastelne boje. Osećaj za lepo im je naglašen i vrlo im je bitno da je sve oko njih lepo. Na njima je jedan modni detalj koji ne skidaju ni kada spavaju – ružičaste naočare. Nisu preveliki optimisti, ali veruju da oko njih sve treba da bude savršeno lepo. Partner, prijatelji, enterijer, kućni ljubimac… sve to mora u njihovom oku delovati lepo, da bi se zadovoljila njihova duševna potreba.

Žene rođene u ovom znaku su veoma umiljate, lepe i savršeno mirne. Imaju pojačanu žensku crtu, pa će muškarca prevesti žednog preko vode bez ikakvih problema. Kada ulaze u brak, dobijaju sve što zele, jer znaju sebi da obezbede najbolje moguće uslove. Veoma su zanimljive kao supruge, vode računa da sve bude na svom mestu, deca namirena, čista i lepo obučena. Uživaju u luksuzu pa se često bogato udaju i postaju ukras domu svoga muža. To su žene koje imaju odličan osećaj za pravdu, pa se često bave pravnim poslovima ili administracijom.

Ceo ovaj znak je obojen pravdom, mirom, umetnošću i modom. Dakle, zodijački znak koji je najbolji sudija, advokat, slikar, vajar, manekenka, fotomodel i kreator, kao i dizajner. Ljudi kojima je Venera dodelila mnogo talenata, a da li će ih iskoristiti, zavisi od njih samih. Neki svoj umetnički dar iskoriste maksimalno, kroz profesiju ili neki hobi, a neki iskoriste srećne okolnosti, pa celog života žive od nasledstva, jer su uvek omiljena deca.

Vaga je jedini znak u horoskopu koji je predstavljen predmetom, što znači da su nekad krute i hladne, a, iako lako pokazuju osećanja, u biti ne mogu onako ljudski da vole. Ali da poštuju i cene – da i to najviše od svih znakova.

Izvor: novodoba.org

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.