Ovnove privlače poroci, Škorpioni ovise o seksu, a Vodenjaci su skloni potpunim krajnostima…

– Ženi je potreban huligan, a opet dobrica. Nježan, a ipak snažan i odvažan. Djetinjast, a i dalje muževan i privlačan. – Ne razumijem, ti misliš da sve to može biti jedan muškarac? – Može, ako voli.

Pročitajte kako su zvijezde oblikovale vaš karakter.

Ovan

Ovan, kao izraziti vatreni individualac privučen je i alkoholom i cigaretama, a kad se tome posveti, nije ga lako odgovoriti. Naročito zbog tvrdoglavog stava da se pušenjem oslobađaju viška stresa, a i izgledaju sebi prilično glamurozno s cigaretom u ruci.

Bik

Bik je stabilan znak, ali kad su u pitanju hrana i piće kao da neko drugo biće obuzme njegovo tijelo. Ugađanje osjetilima je uvijek na prvom mjestu, tako da je lako zamisliti Bika koji previše voli dobru čašicu.

Blizanci

Blizanci često mijenjaju raspoloženja što je obično praćeno raznim porocima, tipa lančanog pušenja, a ako im posao imalo ovisi o računalu i internetu, možete biti sigurni da će noći provoditi pred monitorom umjesto u krevetu.

Rak

Rak je pod velikim utjecajem Mjeseca, što ih vodi prema alkoholu i tabletama. Bijes nerijetko potiskuju velikim količinama hrane, a uz to puše kao lokomotive ne bi li ostali mršavi. Jednom rječju, oprez s njima.

Lav

Lav po definiciji vjeruje u svoju besmrtnost, pa su svi poroci dobrodošli, od kocke i seksa do pušenja i prekomjernih pijanstava.

Djevica

Djevica može biti najveći radoholičar, jer prilično opsesivno pristupaju svim stvarima u životu, a čim stvari krenu pogrešnim smjerom, stiže i potreba za alkoholom i tabletama za smirenje.

Vaga

Vaga, s druge strane, voli pobjeći od ružne stvarnosti uz pomoć alkohola, a ni lake droge nisu im strane. Međutim, za razliku od ostalih, lako se navuku i na vježbanje koje onda prakticiraju do iznemoglosti.

Škorpion

Škorpion nosi titulu najvećeg ovisnika o seksu, a uz to obično dolaze i potoci alkohola. Cigarete su omiljeni porok iz praktičnog razloga održavanja linije, kako ne bi morali na dijete.

Strijelac

Strijelac, kao i Lav, ima stav besmrtnika pa mu ni jedan porok nije stran, a najčešće se nalaze u problemima s novcem zbog ovisnosti o putovanjima koja baš i nisu prikladna za njihov džep.

Jarac

Jarac je najmanje sklon porocima od svih znakova, jedino cigarete po njima ne spadaju u ovisnosti. Druga krajnost je anoreksija i bulimija zbog opsesija da trebaju biti mršavi i lijepi.

Vodenjak

Vodenjak istražuje po definiciji, pa ćete ih lako pronaći u svim mogućim krajnostima, od zakletih vegana koji žive ultra zdravo do boemskih likova koji nisu pod utjecajem nečega jedino pred buđenje.

Riba

Ribe vole alkohol kako bi smanjile bol koju osjećaju u životu, najčešće psihički, a kad se pojavi neki kronični fizički problem, ovisnost o tabletama je neizbježna. Kako im mašta radi sto na sat, opijati svih vrsta su im drago društvo pa treba paziti na njih.

Izvor: cosmopolitan.hr

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.