Ovo je najzahtevniji horoskopski znak! A ovako ćete ga ukrotiti i zadržati zauvek kraj sebe

Trebalo bi da svaki čovjek misli na sebe. Da ne pokušava drugima biti dobar, jer dobrota je postala nezahvalna. Ljudi koji traže da budeš pored njih, obično na kraju ne budu pored tebe. Skini im zvijezde, oni će tražiti nebo. Skini im nebo, poželjet će cijelu planetu. Daj im planetu, zahtijevat će svemir. A ne vide da svemir stoji ispred njih. I raširio je ruke.

Da li možete da pretpostavite koji znak je u pitanju?

Naravno, u pitanju su lavovi! Oni puno traže, ali zato puno i daju! Kako biste osvojili nekoga u ovom znaku, morate da obratite pažnju na sledeće:

1. Treba im puno pažnje

Lavovi su navikli da budu u centru pažnje i to im godi, kako inače u životu, tako i u ljubavi. Oni će želeti da budu centar vašeg sveta.Obožavaju udvaranje puno uzbuđenja i užitaka. Ipak, koliko god da pružite, možete da očekujete da će vam oni uzvratiti istom merom jer su velikodušni i romantični u ljubavi.

2. Vole slobodu

Lavovi neće pristati da budu zatvoreni u kući, jer obožavaju da se zabavljaju. Sa njima je svaki izlazak za pamćenje, ali oni će u njima daleko više uživati ako je pored njih voljena osoba sa kojom mogu to da podele.

3. Teške su svađalice

Zbog svog velikog ponosa i ega lavovi lako planu. Oni će teško nešto oprostiti i ne tolerišu nepoštovanje. Ukoliko ste nešto zgrešili i želite da vam oproste, laskanje je jedini način da ih pridobijete.

4. Vatreni su u krevetu

Svi tvrde da lavovi sa pravom nose titulu najboljih ljubavnika, jer su izdržljivi, neumorni i jakog libida. Sa njima ćete dobiti sve što želite i više od toga, jer je vaše zadovoljstvo njima na prvom mestu. Za razliku od mnogih, oni vole dugu predigru u kojoj uvek ima mesta i za maštovite igrice.

Trebalo bi da znate da lavovi vole samouverene i dobro raspoložene osobe koje zrače pozitivnom energijom i vole život. Najbolje je da im pokažete da ste zabavni i otvorenog uma. Pokažite interesovanje i kada osete da su centar vaših misli, imaćete nezaboravnu ljubavnu priču.

Izvor: zena.blic.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.