Šta nam donosi Mars u Vodoliji: Mnogi će se zaljubiti…

Ne brini, mala. Jednog dana će pobijedit tvoja dobrota. Taj tvoj poseban sjaj u očima će u drugima probuditi nadu da još postoji prava ljubav, ona do kraja života. Ti si ta koja će promijeniti sve-počevši od sebe same. Znam, misliš da nema smisla opraštati, pružati druge, treće šanse, da ne vrijedi plakati kad te sustignu uspomene. Ali, varaš se! Navečer, kad legneš u krevet, možeš mirno usnuti. Ne peče te savjest, jel tako? Ti si svoj zadatak obavila, oprostila si što se oprostiti dalo, dala druge šanse onima koji su dokazali da su ih zaslužili. Znam, govore za tebe da si naivna. Ali, nisi! Samo imaš čisto i lijepo srce. Ne brini, doći će i tvojih pet minuta, tvoja sreća. Onda kada dođe, ne puštaj je! Bori se protiv svih, ako treba bori se i sama protiv sebe! Tek tada ćeš vidjeti da vrijedi biti dobar, onako istinski dobar. Zaljubi se, voli, smij se. A, ako te taj netko poseban povrijedi-njemu na dušu. Ti nisi ništa krivo učinila. Jer, za to si rođena, da budeš voljena i da voliš.

MARS, planeta akcije, inicijative, radne energije, borbe i seksualnosti, svake druge godine prelazi preko Vodolije, znaka flerta i kontakata sa strancima. Ove godine, njegov tranzit preko 11. zodijačkog znaka traje od 9. novembra do 19. decembra kada ulazi u Ribe. Međutim, to ne znači da će vam se ponavljati isti događaji kao pre dve godine, jer su u međuvremenu neke planete promenile znake i obrazovale drugačije aspekte.

Sekstil sa Merkurom u Strelcu najavljuje potpisivanje ugovora sa strancima, naročito ako zbog posla često putujete, bavite se turizmom, marketingom, transportom i sl.

U drugoj polovini novembra, Mars će obrazovati sekstil sa Jupiterom, što donosi uspeh sportistima, umetnicima, kao i advokatima, pravnicima. Zbog polusekstila sa Venerom, vatreni i vazdušni znaci će se lakše zaljubivati, naročito im je natalni Mars u nekom od vazdušnih (Blizanci, Vaga, Vodolija) ili vatrenih znakova (Ovan, Lav, Strelac). Što se zdravlja tiče, veća je podložnost sportskim povredama, ugorženi su glava i potkolenice.

Odaberite znak:

Ovan

Vaš vladalac Mars, planeta akcije u polju kontakata sa strancima, posle 9. novembra otvara vam nove mogućnosti saradnje sa strancima. Jedan Strelac misli na vas, a Vaga vam šalje SMS.

Bik

Vladalac astrološkog polja partnerskih odnosa, Mars, u kući karijere donosi vam udvaranje nekoga koga poznajete preko poslovnih kontakata. Izbegavajte rasprave sa partnerom.

Blizanci

Ulaskom Marsa, simbola akcije i seksualnosti u vaše deveto polje, 9. novembra, počinje period ispunjen uzbuđenjima na emotivnom planu. Jedna Vodolija vam šalje SMS, Rak misli na vas.

Rak

Ulazak Marsa, planete akcije u vašu osmu astrološku kuću, 9. novembra, opominje da obratite pažnju na finansije ali i na konkurenciju. Jarac misli na vas, a Riba vam šalje SMS.

Lav

Mars, planeta akcije i seksualnosti, 9. novembra, ulazi u astrološko polje ljubavi donoseći vam udvaranje osobe koja se bavi novim tehnologijama ili marketingom. Strelac vam šalje SMS.

Devica

Tranzit Marsa preko Vodolije, posle 9. novembra donosi mogućnost ulaska u vezu sa osobom, koju poznajete preko posla. Preko neke društvene mreže možete da upoznate nekog Raka.

Vaga

Pozicija Marsa, planete koja upravlja vašim ljubavnim životom, posle 9. novembra, najavljuje uzbuđenja na emotivnom planu. Krajem nedelje, mogu da vam se dopadnu dva interesantne osobe.

Škorpija

Posle 9. novembra, izbegavajte rasprave sa partnerom, naročito ako ste odnedavno u braku ili vezi. Ako ste slobodni, izbegavajte veze zasnovane samo na seksualnoj privlačnosti.

Strelac

Posle 9. novembra, ulaskom Marsa u vašu astrološku kuću mentalnog stanja, možete da se nađete u dilemi za koga od dve osobe da se opredelite. Izbegavajte rasprave sa partnerom.

Jarac

Mars, planeta akcije, ulazi u vaše astrološko polje posla, 9. novembra, donoseći vam priliv novca preko poslova sa partnerima iz neke prekookeanske zemlje. Igrajte igre na sreću.

Vodolija

Ulaskom Marsa u vaš znak, 9. novembra, raste vaša popularnost kod suprotnog pola. Klonite se jednog Ovna koji zloupotrebljava vašu naklonost, naročito ako ste muški predstavnik znaka.

Ribe

Posle 9. oktobra, pozicija Marsa, planete erotike, nagoveštava mogućnost ulaska u strastvenu vezu sa zauzetom osobom. Ako ste zauzeti, pokušajte da izbegnete rasprave sa partnerom.

Autor: Marina Jungić Milošević

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.