Dnevni horoskop za 30.7.2014.

dnevni horoskop dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 30.7.2014.

Ovan

Sunce je u vašoj osmoj kući što kod vas uzrokuje poteškoće sa zdravljem. Ako tome dodamo naglašene emocije osjetićete se poprilično ugroženo danas. Najbolje bi bilo da se držite kuće, odmora i nekih preparata za jačanje imutiteta. Nikakve napornije aktivnosti vam danas neće prijati, pa nastojte da ih se klonite.

Bik

Ljubav je jedno od pitanja koje vas muči. Za sada niste najsrećniji u toj oblasti i čini vam se da se dio vašeg svijeta srušio. Umjesto što se žalite i očajavate nad vašom tužnom sudbinom učinite nešto da to promijenite. Na kraju krajeva izađite i osvrnite se oko sebe, sigurno ćete naići na nekog dovoljno zainimljivog ko prema vama neće biti ravnodušan.

Blizanci

Posao dobija dimenziju koju ste vi željeli i sada sa zadovoljstvom možete malo da odahnete i napravite nužni predah, što će najbolje da se odrazi na vrijeme koje ćete posvetiti svojim najbližima. Prija vam saznanje da konačno imate vremena za sve one drage ljude koje do sada zbog obaveza niste mogli da vidite.

Rak

Ovaj dan vam je povoljan za nove podvige kad je o poslu riječ, i uopšte nove poduhvate koji bi unaprijedili vašu karijeru. Što se ostalih stvari tiče situacija je manje –više ista. Odlučniji ste nego inače i lako je moguće da se upustite u neku novu aktivnost koja bi ovog puta mogla biti i sportskog karaktera.

Lav

Vama je trenutno najljepše kad ste kući. Sa svojim najbližima imate sjajan odnos i dobru komunikaciju koja vam mnogo znači. Od nekoliko životno važnih stvari vi ste realizovali jednu, a po nekima to je baš ona najbitnija, sklad unutar doma, što je dovoljan razlog da se i u ovim danima, osjećate srećno i zadovoljno.

Djevica

Dan je u znaku komunikacije i uopšte dogovora različite vrste. Za sada , osim nervoze, osjećate jedino potrebu da sve obaveze koje imate uspješno privedete kraju i vi se bez premišljanja okrećete radu kao jedinom sigurnom izvoru zadovoljstva danas. S jedne strane to vam i nije tako loša ideja, mada ne bi bilo zgoreg da se malo okrenete druženju.

Vaga

Ljubav je u zraku za sve pripadnike ovog vazdušnog znaka. Danas se osjećate zaljubljeno i sretno , pa makar to na javi i ne bilo tako. Vaš svijet je na neki način obojen toplim i nježnim emocijama, pa ćete ukoliko ste zauzeti zasigurno dobar dio dana provesti sa partnerom, a ukoliko ste slobodni pred vama su nova osvajanja.

Škorpija

Sunce je u znaku Lava pa ćete osjetiti veći priliv energije , kao i više elana za poduzimanje bilo kakvih novih akcija. Za sada će vam se misli najviše okretati prema poslu i zbivanjima u toj oblasti koja su za vas trenutno od većeg značaja. Sve drugo puštate da čeka ili naprosto ostavljate za neki drugi dan.

Strijelac

Mnogi pripadnici ovog temperamentnog znaka će se danas naći raspoloženi za emotivne susrete i osvajanja. Sada vam je najbitnije da zadovoljite svoju potrebu za ljubavlju, što vi činite obasipajući partnera nesvakidašnjom pažnjom, koju vam on istom mjerom uzvraća. Oni slobodni neće oklijevati kad je o upoznavanju novih osoba riječ.

Jarac

S obzirom na Mjesec u jedanaestoj kući trenutno bi vam najviše prijalo da se odmorite u poznatom vam prijateljskom okruženju. Porodica , kao i odnosi unutar nje danas dobijaju na značaju. Ono što vam je istinski potrebno jeste odmor koji bi vam na neki način olakšao sve poslovne poteškoće koje danas prebirate po mislima .

Vodolija

Ukoliko ste planirali da ovaj dan provedete malo opuštenije i mirnije ne zavaravajte se. Pred vama je toliko obaveza koje će od vas zahijevati da se uglavnom posvetite telefonu i sastancima. Dan je ispunjen kontaktima sa drugim osobama, zbog kojih nećete ni na sekund imati mira. Ipak, nastojte da sagledate stvari iz vedrijeg ugla. Sutra će biti bolje.

Ribe

Nekim pripadnicima ovog znaka danas se smiješi novčani dobitak. S obizrom na način na koji je moguće da ga realizujete vi ćete se vjerovatno dobrano iznenaditi, ali isto tako i vrlo brzo dobijeni novac utrošiti. Imajte na umu da ovaj put obradujete i svoje najmilije, pa im priuštite nekakav sitiniji dar kao znak pažnje.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.