Dnevni horoskop za 10. oktobar 2021.

Iskreno, ne treba mi neko ko će primjećivati samo dobre stvari na meni. Treba mi neko ko će vidjeti i loše, a opet me željeti.

Dnevni horoskop za 10. oktobar 2021.

Odaberite znak:

Ovan

Nemate dovoljno volje da se danas posvetite bilo kojem zahtjevnijem vidu obaveza. Na kraju krajeva nedjelja je pa ste vrijeme više voljni da provedete uz vaše najmilije. Ipak, imajte na umu da to ne znači da ćete se moći izležavati uz omiljenu emisiju na televiziji ignorišući sve drugo. Moraćete da se malo potrudite oko njegovanja porodičnih odnosa. Družite se, pričajte ili naprosto nađite nešto što biste svi skupa mogli raditi.

Bik

S obzirom na vaše današnje raspoloženje, najvjerovatnije ćete se okružiti ljudima, prijateljima, dragim licima. Potrebno vam je da sebi obezbjedite trenutke razonode, koji bi vam pomogli da se opustite i zaboravite na sve poteškoće i dešavanja prethodnih radnih dana. Ukoliko ste u mogućnosti otputujte na kratko. Promjena sredine će vam svakako prijati, a i učiniće čudo kad je o obnovi vaše energije riječ.

Blizanci

Kad je o novcu riječ danas ćete se malo više bazirati na svođenje računa. Ukoliko je prethodnih dana bilo nepredviđenih troškova sada ćete se uglavnom posvetiti štednji i razumnijoj preraspodjeli svojih novčanih sredstava. Ovo je dan u koji ulazite sa malom brigom na licu, ali ste svakako sigurniji u sebe i u budućnost koja je pred vama, iako ste svjesni da ćete za neke greške morati podnijeti žrtvu.

Rak

Danas ste u svom elementu. Spremni ste da podnesete žrtve za one koje volite, kao i da se u potpunosti posvetite svojoj porodici. Ovo je dan u kojem ćete više nego inače biti skloni da iskažete svoju topliju stranu. Nastojte ipak da se u izvjesnoj mjeri obuzdate , jer ste skloni da ugnjavite ljude oko sebe pažnjom koja im možda i nije potrebna u tolikoj mjeri. Možda ne bi bilo loše da u ovom danu učinite nešto prijatno samo za sebe. Idite u šetnju.

Lav

Treba vam malo više akcije, niste navikli na ovoliko slobodnog vremena. U stvari, možda ste i navikli ,ali danas ne znate šta da radite sa samim sobom. Dosadno vam je pa ste s toga i skloniji da tražite društvo drugih ljudi i da ih pokušavate nagovoriti na neki vid aktivnosti. Upotrijebite maštu, natjerajte se da se upišete na neku sportsku aktivnost ili jednostavno uzmite i čitajte nešto.

Devica

Ovo je dan za druženje. Mnogim pripadnicima ovog zemljanog znaka se osmjehuju ugodni trenuci u društvu prijatelja. Već neko vrijeme nastojite da se organizujete i da sa vama dragim ljudima podijelite nekoliko trenutaka u neobaveznom ćaskanju i smijehu. Sada vi imate dovoljno vremena, a njima je itekeko drago da možete da ga podijelite skupa. Uživajte u lijepim dešavanjima koja vas očekuju.

Vaga

Kad je o vama riječ, najvjerovatnije ćete se danas bazirati na neki vid usavršavanja, iščitavanja, učenja ili barem maštanja o budućoj karijeri. Potrebno vam je da se malo više usredsredite na ciljeve koji su pred vama i da se u tom smislu pokrenete sa mrtve tačke. Ukoliko se sve što radite svodi samo na razmišljanje ili kratkotrajno interesovanje, ne možete da očekujete veće rezultate.

Škorpija

Vi ste danas odlučni da budete ne samo vrijedniji, nego i ambiciozniji i voljniji da izmjenite neke stvari u svom životu. Za sada vam je najpotrebnije da se odlučite šta ćete staviti na prvo mjesto i da sve svoje raspoložive snage usmjerite ka ostvarenju tog cilja. Nastojte da se ne zanosite isuviše velikim djelima, niti da se pretjerano upuštate u maštanja i širenja postojećih planova. Zapamtite da je najbolje kada idete korak po korak.

Strelac

Mrzovoljni ste što se na neki način može opravdati vašim nezadovoljstvom na poslovnom planu. U ljubavi stvari i ne stoje tako loše, ali ste skloni da ih sa svojim crnim mislima pogoršate. Razvedrite se. Imate toliko razloga da budete srećni samo je potrebno da ih se povremeno i prisjetite. Za sada vam ne bi bilo loše da se usredsredite na neke stvari koje vas opuštaju i koje će vam pomoći da se na najbolji način pripremite za novu radnu sedmicu.

Jarac

Ovo je dan za ljubav! Mnogi Jarčevi će danas da se posvete svom partneru, svjesni da kraj sebe imaju jedinstvenu osobu koja je u potpunosti vrijedna njihove ljubavi i pažnje. Činjenica je da ste povremeno skloniji da se upuštate u neke dubokoumne analize ne samo vaše veze nego i samog partnera, koje vas na kraju ostavljaju zamišljene, ali sada osjećate da je kraj vas prava osoba sa kojom možete da se opustite i budete ono što jeste.

Vodolija

Kod vas je danas sve u znaku medicine . Ukoliko imate, pa i ukoliko nemate poteškoća danas ćete nastojati da se usmjerite na zdraviji život i kvalitetniji način ishrane. Ako spadate među one pripadnike znaka koji imaju neku vrstu zdravstvenih tegoba, bićete skloniji da se posvetite traženju savjeta koji bi vam olakšali tegobe, pa i da se date na samoliječenje, što vam se baš i ne savjetuje. Opustite se, vaši problemi nisu toliki koliki vam se čine.

Ribe

S obzirom na Mjesec u vašoj sedmoj kući ljubav će svakako biti jedno od bitnijih područja u vašem životu danas. Za sada možete da se opustite i uživate u pažnji koju plijenite oko sebe. Raspoloženi ste za lagani flert i za zabavu, pa zašto se onda večeras ne biste zaputili u grad i sebi priuštili pomalo od oboje? Ukoliko ste zauzeti ovo je vrijeme kada se sa partnerom ponašate opušteno.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.