Dnevni horoskop za 12.5.2015.

Kad ti je stvarno stalo do nekoga, njegove greške ne menjaju tvoja osećanja, jer razum se naljuti – ali srcu je i dalje stalo.

Dnevni horoskop za 12. maj 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Vama je jedan dan odmora sasvim poremetio vaš ustaljeni tempo, može se reći da nniste ni znali koliko ste umorni dok niste počeli da se odmarate. Danas ćete imati jedan razgovor sa ukućanima oko planirane kupovine u kući ili renoviranja. Niste raspoloženi za ozbiljniju priču, ali siutacija nalaže da ju ne izbjegavate.

Bik

Idealan dan za ljubav je pred vama. Pažnju poklanjate partneru i kao da se ponovo zaljubljujete u njega. Čini vam se da ste se probudili iz nekog sna, i da tek sad jasno vidite koga imate kraj sebe. Potrudite se da lijepom gestom partneru date do znanja kako se sada osjećate. Zadovoljstvo će biti obostrano

Blizanci

Vraćate se poslovima i na sebe preuzimate organizacioni dio. Primijetili ste da čim popustite uzde stvari vidno zaostaju za rokovima , pa ste odlučili da se ponovo uhvatite u koštac sa pristiglim obavezama , a i sa radim kolegama koji pokušavaju da eskiviraju svoj dio obaveza. Ukoliko planirate posjetu zubaru, danas je dan za to.

Rak

Danas ste već pričljiviji, komunikativniji, otvoreniji za druženja. Čini vam se da su planete zaslužne za lijepi uticaj koji imate na ljude, njihovu naklonost kao i mnoštvo prijatnih susreta. Shvatite da je to do vaše prirode. Danas su vaše emocije usmjerene na ljubav i na ljubavne kontakte , pa možete očekivati prijatne novine na tom polju.

Lav

Vaše misli danas su više usmjerene na dešavanja u kući i na život vaših ukućana. Ukoliko primijetite da neko od njih ima nekakav problem bićete skloni insistiranju na povjeravanju, što i nije najidealnije rješenje. Umjesto da insistirate na bilo čemu pokušajte da sačekate malo, jer će vam se i bez navaljivanja povjeriti u trenutku kad za to osjeti potrebu.

Djevica

Danas ste poprilično zauzeti prepiskom, dopisivanjem ili razgovorima. Telefon naprosto ne prestaje da zvoni i vi lagano gubite strpljenje. Umjesto da pokušate u današnjem haosu zavesti kakav-takav red, usredsredite se na osmišljavanje kvalitetnog odmora ili naprosto isključite telefon i nestanite negdje na jedan dan!

Vaga

Imate visoke prohtjeve pogotovo kad je o vašoj poslovnoj strani riječ. Odlučni ste da danas pokažete koliko možete stvarno da radite, samo kad to hoćete. Dosta vam je prigovora od strane saradnika i danas krećete u akciju. Porilično zauzet dan je pred vama. Poslovnih dešavanja biće na pretek, ali vam to neće smetati.

Škorpija

Loš period je iza vas. Lakše dišete. Kao da ste skinuli ogroman teret sa svojih leđa. A teret su bile vaše rođene misli. Sva problematika je bila sadržana u tome kako posmatrate svijet oko sebe. Ukoliko ste nezadovoljni sami sa sobom sve oko vas vam izgleda lošije . Danas ste podložni samopreispitivanju.

Strijelac

Umor vas sustiže. Na izmaku ste snaga i osjećate da vaš radni elan opada. Ne pokušavajte da svoj organizam silite na aktivnost, jer imate obaveza. On najbolje zna kad je dosta i šalje vam signale upozorenja. Zadovoljite potrebu za odmorom, možda je problem samo u tome što vam treba više sna? To bar lako možete ostvariti.

Jarac

Sve veći akcenat u vašem životu dobija odnos sa partnerom. Jako vam je bitno da vas razumije i podrži, kao što i vi to činite u njegovom slučaju. Vjerovatno ćete osjetiti potrebu da mu povjerite neke od svojih planova koje smatrate važnima. Danas ćete vrijeme više provoditi van kuće. Zatrpaće vas pozivi prijatelja.

Vodolija

Zadovoljni ste poslom koji obavljate i ponovo pokušavate da proširite krug svog djelovanja, preuzimanjem još većeg broja obaveza. Ukoliko istinski želite da radite, to je odlično, ali ako posao koristite da biste pobjegli od enčeg što vas negdje unutra muči, čuvajte se , jer će se vaš sistem vrlo brzo pokazati kao nefunkcionalan.

Ribe

Mnogim pripadnicima ovog znaka će se ukazati mogućnost da otputuju u inostrastvo. Ukoliko ste vi jedan od njih, ne oklijevajte i počnite da se pakujete. Kad je o ljubavi riječ , mnogi od vas će se ponovo zaljubiti i započeti novu ljubavnu priču. Za one koji su u stalnoj vezi, stanje se bitnije ne mijenja.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.