Dnevni horoskop za 12.8.2015.

Obožavao sam to kod nje. Taj stav. Zahtijevala je da bude u prvom planu. Nikada rezerva. Nikada druga. Sve ili ništa. Poštovanje ili zbogom.

Dnevni horoskop za 12. august 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Trenutno ste oduševljeni idejom da svoje vrijeme provodite okruženi dragim ljudima. Prijatelji će vas okupirati, ali vam to neće smetati. Zaželjeli ste se neobaveznih razgovora i istinskog smijeha. Osjećate potrebu da se prepustite laganijem životnom tempu i da malo okrenete glavu od poslovnih obaveza.

Bik

Danas ,u prvom dijelu dana , želite da završite što više od planiranih obaveza kako biste ostatak vremena mogli da iskoristite za maksimalno odmaranje. Ne želite da dođete u situaciju da kod kuće razmatrate poslovne probleme i s tom odlukom bacete se na posao iako je subota. Želite da uskladite privatnu i poslovnu sferu vašeg života.

Blizanci

Ukoliko ste student ili učenik iskoristite povoljno vrijeme za učenje, danas razmišljate o zapuštenim školskim obavezama i već imate grižnju savjesti zbog ispitnih rokova koji se primiču. Natjerajte se da uzmete knjigu u ruke i bićete iznenađeni s lakoćom i brzinom kojom ćete prihvatati nove informacije.

Rak

S Mjesecom u vašem sazvježđu osjećate se ljepše i zadovoljnije. Više pažnje posvećujete svom izgledu i utisku koji ostavljate na druge. Dan je savršen za kupovinu. Dajte sebi oduška i počastite se novim odjevnim predmetom. Danas ste dobre volje pa bi osmjeh na vašem licu mogle izmamiti i sitnice poput omiljenog slatkiša.

Lav

S obzirom na trenutnu poziciju planeta nije iznenađujuće da se, osjećate se pomalo ranjivo, a i na polju ljubavi bićete izloženi udarcima. Ukoliko ste u svađi sa partnerom, danas bi situacija mogla biti samo gora. Nastojte da obuzdate svoj vatreni temperament i da ne kažete nešto pogrešno. Samo u tom slučaju mogući su lijepi trenuci.

Djevica

Ponovo su vaše misli okupirane poslovima. Imate na umu neko novo rješenje u redukciji mjesečnih troškova domaćinstva i nastojite da ga sprovedete u djelo. Danas ste zainteresovani za sve vidove štednje i obrtanja novčanih sredstava, pa uložite malo vremena da se dodatno informišete. U pametnoj glavi kakva je vaša, zasigurno će sinuti neka dobra ideja.

Vaga

Danas je vaš dan! Ide vam i posao i ljubav i sve što zamislite! Niste baš od onih ljudi koji će se isuviše zamarati radom, vi ste više planer, a realizaciju ostavljate nekom drugom, pa ćete se tako ponašati i sada. Kad je o ljubavi riječ raspoloženi ste za nježnosti sa partnerom, a ukoliko ste slobodni koristićete vrijeme za osvajanje.

Škorpija

Danas se pripadnici ovog aktivnog i agresivnog znaka najbolje osjećaju dok odmaraju u porodičnom okruženju bez dodatnih stresova. Pokušajte da se malo izolujete od okoline. Na taj način ćete se istinski regenerisati. Voljeli biste da ste negdje drugdje , pa vrijeme provodite u planiranju godišnjeg odmora.

Strijelac

Vi biste da se krećete, da kontaktirate sa novim ljudima. Cijeli dan vam je u znaku komunikacije, tako da će vam se ova želja i ispuniti. Očekujte hrpu e-mailova na koje ćete morati odgovriti, kao i veliki broj telefonskih poziva. Što se kretanja i kraćih puteva tiče velika je vjerovatnoća da ćete i taj dio obaviti preko računara .

Jarac

Sa partnerom se odlično razumijete čak i kad je o finansijama riječ. Dijelite iste poglede na taj, za vas bitan dio života, što će u ovom slučaju prouzrokovati dodatnu količinu nježnosti u vašoj emotivnoj vezi. Zadovoljni ste i to ne skrivate. Očekujte zajedničko planiranje o uvećanju novčanih sredstava.

Vodolija

Danas ste posebno osjetljivi. Ranjiviji ste nego inače i podložniji ste uticajima okoline. Nastojte da se okružite samo pozitivnim ljudima, da biste i sami dan pregurali u dobrom raspoloženju. Na poslu se osjećate kao na svom terenu iako niste ljubitelj radnih subota uspješno završavate date obaveze. U izgledu je da će vas za to i pohvaliti.

Ribe

Dobar period za ljubav je pred vama. Komplimente ćete dobijati sa svih strana. Vaša urođena sklonost ka nježnostima danas će eskalirati , na veliku partnerovu radost. Želite se povući u osamu sa svojom voljenom osobom i uživati u zajedničim trenucima. Ništa vas ne sprečava da to danas ne ostavrite. Samo naprijed!

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.