Dnevni horoskop za 12. septembar 2017.

Nasmiješ. Zagrliš. Poljubiš. Shvataš?

Dnevni horoskop za 12. septembar 2017.

Odaberite znak:

Ovan

Imate isuviše posla. Rokovi su vam kratki, a obaveza je mnogo. No, vi se ne žalite , nego se svojski bacate na rad.U potpunosti ste predani onom čemu radite, pa danas nemate puno vremena za druge stvari. Naumili ste da sve stignete i još k tome da sve odradite kvalitetno. Ne naprežite se toliko, ništa vas nije vrijedno.

Bik

Imate mogućnost da danas zaradite nešto novca. Vaša finansijska situacija se popravlja i vi ste zadovoljni. Kad je o ljubavi riječ danas ste dosta zainteresovani za taj aspekt vašeg života. Ukoliko ste slobodni, odlučujute se da priđete osobi koja vam se već duže vrijeme dopada, oni zauzeti vrijeme provode sa partnerom.

Blizanci

Iako ste u odličnoj formi kad je o vašim intelektualnim i govorničkim sposobnostima riječ, niste raspoloženi da radite. Sticajem okolnosti, moraćete da se suočite sa manje sposobnim saradnicima i da im pomognete oko njihovog dijela zadataka , iako niste voljni. Da se vas pita danas biste se najradije zavukli u krevet uz dobru knjigu ili film.

Rak

Vama se ne bude na jednom mjestu. Ukoliko vaš dan bude uključivao kretanje, niko neće biti sretniji od vas, a ako to izostane, nastojaćete da sve kompenzirate poslijepodnevnom kafom sa prijateljima. Ono što vam na poslovnom planu nedostaje je više sigurnosti u sopstvene sposobnosti, naročito kad je riječ o komunikaciji.

Lav

Pored vremena koje ćete rado žrtvovati za susrete sa prijateljima sa kojima imate mnoštvo zanimljivih tema za razgovor, dio dana ćete posvetiti iznalaženju načina da zaradite nešto novaca. Ukoliko neko od vama bliskih ljudi bude imao kakav zanimljiv prijedlog iz te oblasti, rado ćete ga saslušati.

Devica

Okrenuti ste karijeri i napredovanju. Stalo vam je da se vaši kvaliteti priznaju i da vam se konačno dodijeli zaslužena novčana nagrada. Možda ste danas isuviše emotivni , pa vam se ne savjetuje da pred šefove istupate sa većim zahtjevima.Bolje bi bilo da tu energiju iskoristite za kreativan hobi ili za druženje sa dragim ljudima.

Vaga

Nije baš najdivniji dan za pripadnike ovog znaka. Pomalo ste utučeni i generalno gledano osjećate se iscrpljeno. Emotivno ste prazni, što se vama zaista rijetko kad dešava. Ovaj put utjehu nemojte tražiti u slatkišima i začinjenim jelima, jer vam je osim gomilanja kilograma moguće i trovanje hranom.

Škorpija

Vi ste danas u svom mračnom elementu ,pa će ljudima oko vas biti teško da vas razumiju. Pokušajte da ne šokirate okolinu svojim izjavama i idejama koje jesu kreativne , ali i pomalo bizarne. Željeli biste se susresti sa prijateljima koje već neko vrijeme niste uspjeli da vidite, pa pokušajte da organizujete okupljanje.

Strelac

Pored dobrog i ispunjenog ljubavnog života vama je još potrebno ispunjenje na poslovnom planu. Radite vrijedno i pokušavate da osmislite nove prijekte koji će pažnju saradnika skrenuti na vaš rad. Cijeli dan vam je u planiranju novih poslovnih poteza, a razmišljate i o tome da svoje planove odmah izložite šefovima.

Jarac

Na poslovnom polju vlada zatišje. Vama je dobro, ali ništa bitno se ne događa. Upali ste u kolotečinu, no, trnutno vam to i odgovara. Kad je o ljubavi riječ, situacija je povoljna za sve što se tiče romantičnog u vašem životu. Ako imate stalnog partnera sa njim provodite lijepe trenutke, a ukoliko ste slobodni bićete skloni da flertujete.

Vodolija

Pored misli o bolestima i o smrti koje dio Vodolija okupiraju danas, drugo što bi im bilo na pameti jeste ljubav i uopšte ljubavni odnosi. Kad se vi na nešto ustremite, nemate mira dok to ne oblikujete onako kako ste zamislili. Tako je i sa ljubavlju danas. Ukoliko partner iz nekog razloga bude imao drugačije viđenje situacije, suočiće se sa vašim gnijevom.

Ribe

Ako biste ovaj dan mogli provesti kod kuće vi biste bili najsrećniji na svijetu. Posvetili biste se ljudima koje volite i čija vam pažnja godi i sasvim zaboravili da bilo šta drugo postoji na svijetu. Danas ste voljni da se posvetite drugima, ali i da zauzvrat dobijete nešto. Ukoliko ste u mogućnosti otiđite sa partnerom na izlet ili kraći put.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.