Dnevni horoskop za 13. januar 2017.

Ne požuruj ništa. Dogodit će se kada bude pravo vrijeme.

Dnevni horoskop za 13. januar 2017.

Odaberite znak:

Ovan

Vi ćete se danas nastojati posvetiti potrebama vaših ukućana i uopšte porodice. Kupovina koja se tiče vašeg doma mogla bi se realizovati u trenutku u kojem to najmanje očekujete. Ukoliko se , naprasno, kako kod vas to obično biva, odlučite za bilo koji vid troška danas, prvo provjerite stanje na računu da biste imali uvid u to koliko možete da potrošite.

Bik

Vi biste željeli da se danas pozabavite razradom plana vaših daljih poslovnih projekata. U tom smislu bi vam mogao zatrebati savjetnik, pa ćete nastojati da sa osobom od povjerenja prvo razmotrite vaše planove, pa se tek onda upustite u njihovu dalju realizaciju. Za sada ste na dobrom putu, nemojte da se premišljate isuviše.

Blizanci

Odlučili ste da prećutite stvarno stanje vaših finasija nekome iz vaše bliže okoline ko sa za tu oblast možda isuviše interesuje. Neko bi želio da zloupotrijebi vašu želju i volju da pomognete, pa ćete se morati poslužiti malim prikrivanjem istine, da biste to izbjegli. Nećete to smatrati velikim zlom, nego prosto zaobilaženjem sukobljavanja.

Rak

Vi ste danas van svih onih poslovnih tema koje su već postale dio vaših svakodnevnih razmišljanja i u neku ruku briga. Okrenuli ste se druženjima, zabavi, prijateljima. Svemu onom što vam inače nedostaje u nekom svakodnevnom , poslovnom okruženju. Odlučili ste da se malo zabavite, pa koliko god da vas to koštalo.

Lav

Iako ste se ponovo namjerili na nizanje poslovnih ideja i projekata, uopšte na aktivnosti u poslovnom smislu, nećete biti slijepi ni gluhi za dešavanja na ljubavnom planu. U vaš život bi se mogao ušetati neko kome neće biti teško da preuzme inicijativu i uputi vam znak da ste predmet njegovog interesovanja.

Djevica

S obzirom na to da ste ovih dana više usmjereni na neki vid usavršavanja, danas biste se mogli naći u situaciji da pronadjete odgovarajuću literaturu, kao i da se malo više usmjerite na učenje uopšte. Pred vama je dan ispunjen aktivnostima ovog tipa. Najradije se zadržavate u toploj sobi uz dobru knjigu.

Vaga

Malo možete da odahnete sa ulaskom Sunca u vašu šestu kuću, kuću posla. Neki od odnosa koji su u zadnje vrijeme poprimili zabrinjavajuću notu sada će se popraviti. Ipak, danas nije dan da se upustite u raščišćavanje stvari , jer niste u najboljem raspoloženju, a Mjesec bi vam sa svojim vrludavim kretnjama mogao pokvariti račune.

Škorpija

Pred vam je dan koji biste najradije poželjeli izbjeći kada je o obavezama riječ. Imate toliko toga na dnevnom redu da ne znate od čega biste prije krenuli. Pokušaćete da se izvučete od svih vanrednih aktivnosti, kao i da se na neki način oslobodite od uobičajenih dnevnih obaveza. Danas bi vam prijalo druženje i izlazak pa to sebi i priuštite.

Strijelac

Danas ćete se držati uglavnom onih uobičajenih dnevnih dešavanja koja će se svesti na posao i kontakte koje su u vezi sa poslom koji radite. Prija vam da se povremeno u potpunosti posvetite obavezama koje imate , kao i da se na taj način malo odmorite od svih onih stvari koje vas na privatnom planu tište.

Jarac

Jarčevima je ovo vrijeme pogodno za ljubav. U elementu ste i osjećate da je došao trenutak da se pozabavite sa otkrivanjem svoje naklonosti osobi koju već duže vrijeme posmatrate. Za vas uvijek postoji jedan period procjenjivanja i vaganja, nakon kojeg donosite konačan sud o tome da li je osoba zaista vrijedna vaše naklonosti ili ne.

Vodolija

Vi ćete i danas svoj posao ponijeti kući! Sve su prilike da ćete se dati u rad i više nego što ste mislili. Danas ćete dokazati i sebi i drugima da je nemoguće da vas u poslovnom smislu iko zamjeni, jer ste samo vi u stanju da tako brzo i efektno riješite sve poteškoće, pa i da izađete sa najoriginalnijim priejdlogom kada se on traži.

Ribe

Vama je ovo dan pun kontakata i susreta kako onih prijateljskih tako i rodbinskih. Pozabavite se malo i sa porodičnim odnosima, jer ćete danas upravo u tom krugu imati maksimum zadovljstva i sreće. Iako ne tako česta okupljanja tog tipa za vas su izvor prijatnih emocija i pravog opuštanja.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.