Dnevni horoskop za 14.4.2015.

Bolje me naljuti nego da me razočaraš. Ljutnja me prođe.

Dnevni horoskop za 14. april 2015.

Odaberite znak:

Ovan

I današnji dan vam je u znaku posla. Možda ste mislili da je vaše jučerašnje angažovanje bilo dovoljno da sve dovedete u red, ali danas ćete se uvijeriti u suprotno. Dočekaće vas hrpa nedovršenih poslova koje ćete opet sami sređivati. Ne bi bilo loše da zatražite pomoć od saradnika i da se na taj način bar djelimično rasteretite.

Bik

Vrijeme je i dalje povoljno za investiranje ili bilo koju vrstu trgovačkih poduhvata. U izgledu je da kakvu god novčanu transakciju obavite vi budete na dobitku. Kad je o ljubavi riječ, cvjetaju vam ruže. Ukoliko ste zauzeti, osjećate se srećno i zaljubljeno, a ukoliko ste slobodni bacate se u osvajačke pohode.

Blizanci

Ni danas niste raspoloženi za obiman posao koji vas očekuje; želite da pobjegnete i sklonite se negdje gdje vas niko neće moći uznemiravati. Pokazali ste se kao osoba koja uvijek ima rješenje za sve, pa ste sada izloženi većem pritisku od strane okoline koja nastoji da od vas izvuče maksimum koristi.

Rak

Osjećate se pomalo umorno od dana koji su za vama. Danas biste voljeli da vrijeme možete iskoristiti na način koji bi vam u što većoj mjeri povratio živost. U vašem slučaju to bi bilo izvodljivo samo preko kupovine. Imate potrebu da sebe obradujete nekom sitnicom, pa to i uradite. Uvidjećete da je samo malo potrebno da vam sve djeluje vedrije.

Lav

Ukoliko očekujete finansijske rezultate nekog nedavno obavljenog posla, danas biste se mogli obradovati. Mnogim Lavovima stoji zarada, ali i akcije usmjerene ka njenom uvećavanju. Danas naprosto ne želite da se bavite sitnicama, ali daleko od tog da ste lijeni ili da izbjegavate poslove. Jednostavno, želite konkretnu akciju koja donosi novac.

Djevica

Vaša sposobnost organizacije danas dolazi do izražaja. Moglo bi se desiti da budete izloženi većem radnom pritisku, jer će vam saradnici natovariti popriličnu količinu poslova. Savjetuje vam se da ne preuzimate sve u svoje ruke, jer niste dužni da prikrivate tuđe propuste. Emocionalna strana vaše ličnosti je i dalje naglašena.

Vaga

I danas ste neraspoloženi. Možda bi bilo dobro da iznajmite nekoliko filmova i dan provedete u kući. Razmišljate o ljubavi i prisjećate se nekih trenutaka sa osobama koje su odavno prestale biti dio vašeg života. Bićete u iskušenju da pokušate saznati nešto o tome gdje su sada i kojim putem je krenuo njihov život.

Škorpija

Nastojte da danas obiđete sve one ljude kojima ste to davno obećali, pa niste ispunili. Neki od prijatelja su vas se istinski zaželjeli. Izbjegavajte mračne teme i priču o smrti, jer njome niko nije fasciniran do te mjere do koje ste vi. Ukoliko ne možete da se oduprete, pokušajte da sve priče na tu temu svedete na minimum.

Strijelac

Vi ste i dalje aktivni i voljni da se u potpunosti predate poslu. Vaše zalaganje je za svaku pohvalu i to vaši saradnici vide. Ukoliko ste sebi zacrtali da ostvarite nekakav bitiniji uspjeh na poslovnom planu, krenuli ste dobrim putem ka realizaciji. Djelujete krajnje odlučno da zacrtano i ostvarite, a vrlo brzo uvidjećete i prve rezultate.

Jarac

Na poslu i danas nema bitnijih dešavanja. Gotovo da se dosađujete na radnom mjestu, što vam se rijetko kad događa, s obzirom na vašu naglašenu potrebu da date svoj doprinos kolektivu. Ipak to vam ostavlja dovoljno vremena za razmišljanje o novim prijektima, pa iskoristite vrijeme za njihovo osmišljavanje.

Vodolija

Vjerovatno imate želju da s partnerom prodiskutujete neku situaciju ili događaj koji je na vas ostavio jak utisak. Možda partner ne dijeli vaše mišljenje pa budite malo uviđajniji. Nekad se ponašate po principu – ono što hoću moram dobiti odmah, što vam i ne dolikuje. Ukoliko pokažete makar malo razumijevanja za drugu stranu, isplatiće vam se.

Ribe

Raspoloženi ste samo za priču o ljubavi i sve ono što je u vezi s tim. Blago vašem partneru pored vas danas. Bićete skloni da ga obaspete lijepim iznenađenjima i ljubavnim izjavama. Idealno bi bilo da, ukoliko imate mogućnost, otputujete zajedno na dan ili dva. Iskoristite ovaj pozitivan uticaj, jer neće potrajati još dugo.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.