Dnevni horoskop za 14. april 2017.

Bila je bezobrazna, stalno se svađala i ljutila, uvijek je morala biti u pravu, mislila je da me boli kada me udari jer joj se nije sviđalo šta sam rekao.. Bože, koliko je bila posebna.. Smijala se kao niti jedna druga djevojka, pravila je retardirane face zbog kojih bi se ja uvijek smijao, sve sam joj mogao reći.. Šteta što joj samo jednu stvar nisam nikada mogao reći.. Nisam joj mogao reći koliko je volim. Jednostavno, nisam mogao. A volio sam je, itekako.

Dnevni horoskop za 14. april 2017.

Odaberite znak:

Ovan

I danas ste dobro raspoloženi i naprosto plijenite pažnju okoline svojim vedrim osmijehom i duhovitošću. Razlog za vašu današnju sreću je svakako ljubav u kojoj vam sada sve ide kako ste zamislili. Trenutno ste ispunjeni prijatnim emocijama i zadovoljstvom kad je o odnosu sa partnerom riječ. Uživajte u svakom trenutku provedenom skupa.

Bik

Nastojite da svaku životnu oblast na neki način držite pod kontrolom. Za sada vam ide od ruke na poslovnom planu, kad je o emocijama riječ razgovorom sve rješavate, ali ono što ostaje kao poteškoća je svakako dom i neka od pitanja koja se tiču vašeg životnog prostora. Ukoliko renovirate, ne gubite glavu zbog trenutnih zastoja.

Blizanci

I danas možete očekivati da vas užurbaniji radni tempo odvuče od nekih dnevnih planova. Ipak, posao je ono što polagano preuzima veći dio vašeg vremena. Ukoliko niste svjesni toga, bolje bi bilo da se malo osvrnete oko sebe i vidite koliko vama bliskih ljudi nije povezano sa đelatnošću koju obavljate. Zapamtite: postoji život i van posla i iziđite.

Rak

Novčane transakcije su jedino što trenutno može da vas razveseli. Ako je svota koju imate na računu zadovoljavajuća, vi ćete biti srećni, ako je tu manjak onda ćete se danas najvjerovatnije osjećati loše. Ipak, sada vas krasi doza preduzimljivosti koja dovodi do toga da se i u najgorem mogućem slučaju posvetite iznalaženju rješenja.

Lav

Vi ćete se danas najvjerovatnije osjećati isuviše pod spregom različitih osjećanja da biste mogli razumno da razlučite šta je plod vaše uobrazilje, a šta realna opasnost. Za sada nastojte da ne donosite bitnije odluke, te da se usmjerite na neke malo lakše zadatake za čije završavanje vam neće biti potreban veća umna angažovanost.

Djevica

Vi ste u završnoj fazi nekog vama bitnog projekta i sada nastojite da se prilagodite promjenama koje su u ovom slučaju nužne. Pred vama je period velikih preokreta koje su sada neminovni. Imate na umu konačno dovođenje nekih životnih aspekata u red koji ste sebi zacrtali i ne želite da od toga odustanete ni po kou cijenu.

Vaga

Večeras će veći dio pripadnika ovog znaka provesti u druženju sa dragim osobama. Prijateljski kontakti su trenutno nešto što vam vraća osmijeh na lice i daje dodatnu energiju kad je o daljim poslovnim poduhvatima riječ. Nedostaje vam još samo malo više vremena sa voljenom osobom da biste danas bili potpuno srećni.

Škorpija

Poslovne zgode i nezgode su jedino polje interesovanja svih Škorpija danas. Za sada uživate u radnoj atmosferi i svemu onom što vam posao nosi. Saznanje da možete nešto da promijenite na ovom planu vas tjera da radite po svaku cijenu i da se sasvim isključite iz mogućih dešavanja na privatnom planu.

Strijelac

Za sada ste rasuti na više strana u vašem pokušaju da sve držite pod kontrolom. Na poslovnoj strani imate više obaveza ali i više zadovoljstva nakon ostvarenog cilja. Kad je o privatnim stvarima riječ moraćete malo da se odreknete druženja ili naprosto da neke vama drage aktivnosti svedete na manju mjeru da biste sve što želite uspjeli i ostvariti.

Jarac

Zamišljeni ste nad nekim zdravstvenim pitanjima. Umjesto da se nervirate i razmišljate o mogućim poteškoćama kad je o vašim poslovima riječ, bilo bi bolje da se opustite i da sve prepustite slučaju. S obzirom na to da ste stvorili dobre preduslove za uspješan ishod vaših akcija, sada se možete opustiti i uživati, bez ikakve potrebe da brinete.

Vodolija

Sajan dan za Vodolije, naročito kad je ljubav u pitanju. Sa partnerom ostvarujete sasvim harmonican odnos i dalje uživate u svim lijepim stvarima koje se pred vama otvaraju. Za sada je sve idilično i vi se naprosto ne možete načuditi kako stvari trenutno stoje i u kojem smijeru su počele da se razvijaju.

Ribe

S obzirom na to da ste trenutno najviše posvećeni poslu, danas možete očekivati da vaša predanost bude i adekvatno nagrađena. Priznanje koje očekujte sada bi moglo stići, a sa njim i zadovoljstvo koje osjećate na poslovnoj strani biva veće, kao i vaša sklonost da se maksimalno angažujete oko nekih konkretnih planova.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.