Dnevni horoskop za 14. avgust 2023.

Ako se ikada zaljubiš, zaljubi se u nekoga ko želi da zna tvoju omiljenu boju i kakvu kafu piješ. Zaljubi se u nekog ko voli način na koji se smeješ i ko će apsolutno sve učiniti da te nasmeje. Zaljubi se u nekog ko stavlja glavu na tvoje grudi samo da čuje otkucaje srca. Zaljubi se u nekog ko te ljubi u javnosti i sa ponosom te “pokazuje” drugima. Zaljubi se u nekog zbog koga ćeš se pitati zašto si se u početku u opšte bojao zaljubljivanja. Zaljubi se u nekog ko nikada ne bi želeo da te povredi. Zaljubi se u nekog ko je zaljubljen u tvoje mane i misli da si savršen baš takakv kakav jesi. Zaljubi se u nekog ko misli da si ti baš ta osoba pored koje bi voleo da se probudi svaki dan.

Dnevni horoskop za 14. avgust 2023.

Odaberite znak:

Ovan

Danas vas očekuje upravo buran poslovan dan. Imate mnoštvo obaveza i stvari koje treba da privedete kraju, pa ćete se svu svoju energiju uložiti na riješavanje dnevnih zadataka. Radi se o dijelu posla koji naprosto ne možete da prepustite drugima, pa ćete se u skladu s tim malo više angažovati.

Bik

Voljeli biste pobjeći na kratko, udaljiti se od svega. Trenutak za to još nije došao, ali vi naprosto više nemate strpljenja. Svaka vaša misao danas biće usmjerena prema putovanjima. Umjesto da trošite energiju na maštanje, bilo bi bolje da se pokušate sabrati i odraditi dnevne zadatke. Vaših pet minuta tek dolazi, do tada imajte strpljenja.

Blizanci

Nije baš idealan dan za vas. Da li je u pitanju činjenica da je tek početak sedmice, pa da se teško prilagođavate novim radnim obavezama ili ste naprosto nezadovoljni i umorni od svega, vi najbolje znate. Biće da je od svega po malo uzrok vašeg današnjeg povlačenja u sebe. Ovo i nije tako tipično za vaš znak, ali nekad ste i vi skloni ćutanju.

Rak

Manite se svega osim ljubavi! Ako želite da dan provedete na najugodniji mogući način posvetite se partneru i pazite ga i mazite onako kako samo vi znate. Vrijeme je povoljno za ljubavne kontakte, ali ne i za druge stvari u vašem životu.Danas usrećite partnera pa ćete se i sami osjećati srećno i zadovoljno.

Lav

Kao pravi radoholik vi s početkom sedmice svoje snage usmjeravate na posao i već razmišljate koje poteze da povučete da biste sebi osigurali uspijeh. Dok ste u radnom elementu bacite se na nove poduhvate, jer vas povoljan uticaj zvijezda u toj oblasti štiti još kratko, kasnije ćete biti okupirani drugim problemima.

Devica

Gubite volju i energiju, a i želju za radom, što se vama gotovo nikad ne dešava. Hronično ste umorni i trenutno vam je neophodna kratka pauza, a tek je početak sedmice. Utjehu nalazite u društvu partnera koji će vam svojom pažnjom olakšati muke. Razmišljate o dijeti ili novom načinu prehrane , jer ste u zadnje vrijeme nagomilali kilograme.

Vaga

Ostanite kod kuće! Danas niste u elementu ni za šta drugo. Moguće je da ponedjeljak na vas dijeluje tako da prije nego što bilo šta počnete , vi u stvari izgubite želju za radom. To je samo prolazna kriza, ali ako ne možete da se oduprete osjećaju nezadovoljstva, ostanite kod kuće i priuštite sebi još jedan dan odmora.

Škorpija

Sa partnerom ste već neko vrijeme na istoj talasnoj dužini i vaša veza teče bez većih trzavica. Osjećate kao da dijelite svaku misao pa razmišljate da ga iznenadite izletom ili malo drugačijim izlaskom. Prijalo bi vam da nađete nekakvu aktivnost koju ćete moći upražnjavati skupa, pa , ko zna, možda to postane vaša mala tradicija.

Strelac

Danas veći broj pripadnika ovog znaka razmišlja o svom imovinskom stanju. Novac vam je na pameti, bilo da ga nemate, pa želite da ga zaradite, bilo da ga imate , pa želite da ga uvećate. Neki manje srećni pripadnici znaka, moraće da se nose sa nagomilanim računima, za koje je već pristiglo par opomena.

Jarac

Zadubili ste se u sebe i kopate. Razgledate vaše unutrašnje svjetove i nanovo ste zamišljeni i tužni. Nisu drugi krivi ako ste u sebi vidjeli samo sivilo. Pokušajte da drugačije pogledate na svijet oko sebe i uvijdećete da se pod novim uticajem sve u vama mijenja. Niste baš pričljivi, ali bi vam godilo da svoje strahove podijelite sa partnerom.

Vodolija

Još ste pomalo tužni i zamišljeni. Sa partnerom je sve u redu, ali je opet kod vas prisutno nezadovoljstvo. Suština je da ste vi nezadovoljni svojim životom, a ne samo nekim od njegovih segmenata. Pokušajte da se priberete i da drugačije odredite prioritete. Možda stremite ka pogrešnim ciljevima, ali za to nisu krivi ljudi oko vas.

Ribe

Druženje sa prijateljima, još kad bi moglo u okviru vašeg doma, bilo bi idealno za vas danas. Vrijeme provodite lutajući između nagomilanih obaveza. Niste u radnom raspoloženju i ništa vas ne može natjerati da se uključite. Veče ipak provodite na vama prigodniji način, uz brojne kontakte i druženja.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.