Dnevni horoskop za 14. jun 2023.

Kako usrećiti muškarca? 1. Nahrani ga 2. Spavaj s njim 3. Pusti ga na miru 4. Ne provjeravaj njegov telefon 5. Ne provjeravaj gdje se kreće Je l’ to neki problem? Naravno da nije! Kako usrećiti ženu? Nije ni to nikakav problem… Kako bi usrećio ženu muškarac treba samo biti: 1. prijatelj 2. suputnik 3. ljubavnik 4. brat 5. otac 6. gospodar 7. kuhar 8. električar 9. vodoinstalater 10. mehaničar 11. stolar 12. dekorater 13. stilist 14. seksolog 15. ginekolog 16. psiholog 17. istrebljivač štetočina 18. psihijatar 19. iscjelitelj 20. dobar slušatelj 21. organizator 22. dobar otac 23. vrlo čist 24. suosjećajan 25. atletski građen 26. topao 27. pažljiv 28. galantan 29. inteligentan 30. smiješan 31. kreativan 32. nježan 33. jak 34. pun razumijevanja 35. tolerantan 36. razborit 37. ambiciozan 38. sposoban 39. hrabar 40. odlučan 41. pravi muškarac 42. pouzdan 43. strastven NE zaboravite: 44. redovite komplimente 45. ići u kupovinu s njom 46. biti iskren 47. biti vrlo bogat 48. ne uzrujavati je 49. ne gledati na druge djevojke A u isto vrijeme, također bi trebao: 50. dati joj puno pažnje 51. dati joj puno vremena, posebno vrijeme za nju 52. dati joj puno prostora, nikad ne pitati kud ide. Ali najviše od svega, vrlo je VAŽNO: 53. nikada ne zaboraviti: rođendane, godišnjice i sve što ona isplanira za vas.

Dnevni horoskop za 14. jun 2023.

Odaberite znak:

Ovan

Današnji dan je povoljan za ljubavne kontakte. Ukoliko ste slobodni očekujte brojne prilike za nove ljubavne zgode, ali i nezgode. Vaša sklonost ka flertovanju je naglašena, pa biste mogli da zagrizete više no što možete da progutate, što će vam se obiti o glavu. Zauzete pripadnike znaka očekuju ugodni trenuci sa partnerom.

Bik

Bikovima je ovaj dan u znaku intenzivnije poslovne aktivnosti. Imate potrebu da se , bar kad je posao u pitanju više angažujete i dokažete s jedne strane , a sa druge trenutno je splet okolnosti takav da htjeli vi to ili ne morate da se bacite na posao i pozavršavate nagomilane obaveze. Na saradnike se ne možete isuviše osloniti.

Blizanci

Lijepi trenuci za Blizance koji planiraju da u svoj ljubavni život unesu promjene. Pred vama su otvorene mogućnosti za započinjanje nečeg novog, kao i za unaprjeđenje već postojećeg odnosa. Na vama je da odlučite u kojem pravcu ćete da se usmjerite i kako ćete dalje da organizujete ovaj dio svog života.

Rak

Vi biste se danas najradije zavukli u toplinu svog doma i tamo ostali daleko od svih spoljnih zbivanja i uticaja. S obzirom na to da vam je i zdravlje djelimično ugroženo trebali biste da se malo više čuvate, pa vam jedan dan odmora ne bi bio loša ideja. Zavucite se u krevet, pustite omiljeni film i opustite se.

Lav

I danas ste u obavezama preko glave. S obzirom na to da ste poprilično traženi , pogotovo u oblasti poslovanja, moraćete da se dobro organizujete i da ispoštujete sve rokove koje ste sebi zacrtali. Pokušajte da ne kasnite ni na jedan događaj , jer ćete samo tako uspjeti da izađete na kraj sa ovako zgusnutim redoslijedom zbivanja.

Devica

I danas je novac ključna stavka koju podvodite pod prvo mjesto u dnevnim aktivnostima. S obzirom na to da ste se posvetili uvećanju svojih materijalnih dobara nije ni čudo da ste toliko okrenuti upravo kombinacijama koje bi vas mogle dovesti do zarade i samim tim ostvarenja ciljeva koje ste sebi postavili.

Vaga

Još danas na neki način trpite zbog lošeg položaja Mjeseca u odnosu na vaš znak. S obzirom na to da ste i dalje u nemilosti zvijezda bilo bi dobro da se kad su kontakti sa drugim ljudima, naročito onima sa čijim se mišljenjem nikako ne možete usaglasiti , na neki način svedu na minimum.

Škorpija

Pred vama je jedan prijatan dan. Sjajno ste raspoloženi i naprosto zračite pozitivnošću i srećom. Ljudi oko vas su primijetili da vam je raspoloženje bolje i samim tim su već pohrlili da vma se nađu što bliže. Dobro ocijenite koga od njih tu želite ,a od koga biste trebali da se distancirate i da kontakte svedete na manju mjeru.

Strelac

Vi ste uplovili u neke malo bezbrižnije vode. S obzirom na to da ste se konačno opustili kad je o poslovnim dešavanjima riječ, imate dovoljno vremena da se posvetite nekim dragim ljudima i prijateljima sa koijm već neko vrijeme niste imali mogućnosti da sretnete, upravo zbog obostrane prezauzetosti i okrenutosti ka rješavanju obaveza poslovne prirode.

Jarac

Posao je i dalje vaša glavna preokupacija. Kada se u vama probudi ambicija, postajete nezaustavljivi na svom putu ka uspijehu i ostvarenju poslovnih ciljeva. Vama je pored materijalne dobiti veoma važan i status koji imate , pa ćete se , samim tim potruditi da poziciju koju želite konačno i dobijete.

Vodolija

I danas ste u mislima okrenuti ka nekim višim ciljevima, bez obzira na to da li se radi o onim poslovnim ili o nekim drugim aspiracijama. Sve je kod vas u znaku daljina i puteva koje pravite. Zaradi postizanja vaših ciljeva, danas je neophodno da se pozabavite papirologijom i da se na neki način postarate da sve bude na svom mjestu.

Ribe

Niste dobre volje. Partner vas ignoriše, ili bar vi to tako doživljavate. Istina je da vam je zbog prezauzetosti danas malo manje na raspolaganju, ali isto tako, to ne znači da mu do vas nije stalo. Umjesto što se grizete zbog nepotrebnih sumnji, pronađite nešto novo i ineteresantno što biste mogli da radite i čime biste ispunili višak slobodnog vremena.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.