Dnevni horoskop za 15.12.2014.

Zapamtite, zdrav doručak je najbolji način da počnete dan. 🙂

Dnevni horoskop za 15. decembar 2014.

Odaberite znak:

Ovan

Može se reći da se lagano pripremate za ozbiljnije zadatke , inače nemate nekakvih važnijih dešavanja. Usporeni ste što baš i ne liči na vas. Najvjerovatnije ćete dan provesti baveći se nekom vrstom društvenih igara, jer koliko god godina vi imali i kako god se osjećali u vama je uvijek prisutna ljubav prema aktivnostima tog tipa.

Bik

Voljeli biste da se zavučete u svoj mirni kutak i pozabavite nekim svojim problemima ili bolje rečeno da se malo povučete od društvenih dešavanja. Smoreni ste pričama i problemima drugih i sad vamje potrebno da se pozabavite sa samim sobom i sopstvenim životom. Ni za koga danas nećete imati ni volje ni nerava.

Blizanci

Danas je naglasak na kontaktima sa rodbinom i uopšte daljim članovima porodice. Prihvatite se telefona i nazovite one sa kojima se niste odavno čuli. Neka vijest iz njihovog života bi vas mogla zateći nespremne, bilo da je riječ o pozitivnom, bilo o negativnom dešavanju. Razmatrate mogućnost uređenja stana ili bar jednog njegovog dijela.

Rak

I danas je mogućnost dobijanja novca naglašena. Nanjušili ste dobit i u tom se pravcu okrećete. Čini se da vas ništa ne može zaustaviti kad je zarada u pitanju. Radujete se mogućnosti putovanja , krajem sedmice, pa već pripremate stvari koje bi vam mogle zatrebati. Kad hoćete umijete sjajno da se organizujete.

Lav

Imate na umu neku poslovnu kombinaciju, ali, ovaj put, profit je obećan onim pripadnicima znaka koji započinju nekakav umjetnički projekat. Svi ostali će morati da se strpe još neko vrijeme prije nego im se otovori mogućnost za realizaciju važnijih poslovnih poduhvata. Danas ste skloni ste da sve uzimate zdravo za gotovo.

Djevica

Neraspoloženje popušta, mada ste još uvijek u nekom svom svijetu. Niste raspoloženi za druženje i težite da se osamite. Treba vam da se malo opustite, jer ste skloni isuviše da analizirate kako prošla, tako i sadašnja dešavanja, što vam oduzima mnogo energije. Pokušajte da se uz pomoć muzike ili meditacije opustite i rasteretite.

Vaga

Vi ste jedan dan najveselije biće na svijetu, a već slijedeći vam nije ni do čega. Vaše raspoloženje osciluje takvom brzinom da više ni sami ne možete da ga pratite. Danas ćete pokušati da nekako stanete u kraj sopstvenoj ćudljivosti, a to je najlakše ukoliko se suočite sa problemima koji vas potajno muče i od kojih sve vrijeme bježite.

Škorpija

Razmišljate da se okrenete zabavi i da akcenat danas stavite na provod. Što mislite vi i učinite! Opustite se uz društvo odabranih ljudi u nekom od vaših omiljenih mjesta ili se opredjelite za zabavu u kućnoj varijanti. Za šta god da se odlučite najbitnije će vam biti da ste okruženi nasmijanim licima, raspoloženim za provod.

Strijelac

Postepeno se vraćate u stvarnost i okrećete dešavanjima na poslu. Situacija zahtjeva da se uključite u dnevne obaveze, jer se vaši saradnici ne snalaze najbolje bez vas i što i sami uviđate. Ipak, nećete se pretrgnuti radeći. Mudro ste odlučili da svoj doprinos date kroz jednostavno dirigovanje njihovim akcijama

Jarac

Raspoloženje vam se popravlja kako se bliži trenutak odlaska na godišnji odmor. Ono što vas trenutno čini srećnim jeste ljubav i partner koj se trudi da vam na sve moguće načine izađe u susret. Mogli biste osjetiti poteškoće u vidu glavobolje ili bolova u kostima, što je posljedica vaše osjetljivosti na i najmanje vremenske promjene.

Vodolija

Vi se lagano okrećete poslu. Danas ćete se iznenaditi količinom obaveza koje su se naprosto nagomilale čim ste se u trenutku okrenuli prema nečemu drugom , pa ćete biti prinuđeni da zavrnete rukave i svojski se bacite na rad. Doduše, vama to i ne pada preteško, jer ste ljubitelj akcije i novina pa makar i u vidu većeg broja poslovnih obaveza.

Ribe

Ukoliko ste se osjetili tužnima ili vam naprosto jučerašnji dan nije bio najbolji danas ćete se okrenuti partneru i odnosu sa njim. U njemu ćete naći poptporu i riječi utjehe, a što se tiče vas tiče, više od toga neće ni trebati da se osjetite dobro. Jedna od boljih strana danas je što vam ljubav ide od ruke, pa i ako šta drugo zaškripi, utješićete se.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.