Dnevni horoskop za 15.2.2016.

Onome kome je stalo do tebe i kome si zaista bitan, ukrast će danas mrvu vremena da te podsjeti da si mu u mislima. Bez muljanja, izgovora i gledanja na sat.

Dnevni horoskop za 15. februar 2016.

Odaberite znak:

Ovan

Kao da vas je jučerašnja želja za ispravljanjem krive Drine popustila, ali i dalje ste odlučni da ozbiljnije razmotrite dalje mogućnosti vašeg poslovnog razvoja i uspona, te da ih izložite svom pretpostavljenom. Ukoliko budete imali dovoljno takta, možete očekivati da se stvari zaista promijene, ali ako vaš nastup bude agresivan – nećete se dobro provesti.

Bik

Vi ste i danas u pokretu, ali je to ionako vaš izbor. Stalo vam je da stignete sve što tokom prošle sedmice niste uspjeli na privatnom planu, pa sad pokušavate da uz bjesomučnu jurnjavu ispoštujete svoj pretran dnevni raspored. Kad je o druženju sa širom porodicom riječ, možete očekivati ugodna dešavanja.

Blizanci

Početak sedmice vam ne prija pretjerano, jer su se na vas svalile brojne obaveze, koje ne možete izbjeći. Svi vas vuku za rukav, a vi naprosto ne znate gdje biste prije. U vama sve ključa, pa bi ste lako mogli da planete i kažete nekome i šta mislite i šta ne mislite! Dosta vam je da vas koriste kao osobu koja će uvijek popraviti greške.

Rak

Romantična nota još i danas se provlači kroz vaš život. Zamislili ste da ovaj dan provedete u društvu partnera i sve drugo što se dešava naprosto vam nije bitno. Zaista ste divni kad ste takvi! Ne date se smesti i uživate u prekrasnom osjećanju koje vas je obuzelo. Bilo bi dobro kad biste se tako mogli češće postaviti prema svijetu oko vas.

Lav

I dalje vrtite po mislima neku interesantnu mogućnost da ojačate svoju poslovnu poziciju i povećate dobit. Istina je da ste vi zaista sjajni kad je o osmišljavanju bilo kakve akcije riječ. Ipak, malo se strpite. Uvidjećete da je za realizaciju vašeg poduhvata potrebna podrobnija analiza, te da će vam do cilja trebati malo više vremena.

Djevica

Kad je o romantičnom dijelu vašeg života riječ, danas ste raspoloženi za osvježenje. Ukoliko ste slobodni, to osvježenje bi mogla biti nekakva nova osoba koju ćete pokušati da osvojite, a ukoliko ste zauzeti – osvježenje ćete napraviti u jednom nježnijem i spontanijem pristupu prema partneru. Ne zapostavljajte prijatelje danas; trebaju vas.

Vaga

I današnji dan vam je u znaku porodičnih druženja. Osjećate potrebu da se uključite u živote vaših najdražih više nego do sada, da razmijenite poneku riječ o onom što se dešavalo u njihovim životima dok ste vi bili zauzeti poslom. Sve u svemu, danas konačno uzimate prijeko vam potrebni predah i poslove ostavljate po strani. Opuštate se.

Škorpija

Vi ste u nekom slavljeničkom raspoloženju, što je dobro, jer već duže vrijeme niste bili u najsrećnijem izdanju. Još ako imate šta da slavite, biće izvrsno. Bilo kako bilo, pokušaćete se malo više angažovati oko susreta sa dragim vam ljudima i ta vrsta druženja će vam vidno prijati. Kad je o poslu riječ, danas se nećete pretjerano zamarati.

Strijelac

Današnji dan provodite u planiranju akcija koje bi vam trebale donijeti dobit. Možda ste se više nego što treba upustili u maštanje. Sve što bi moglo biti realizovano ovdje i sada, vama nije istinski zanimljivo. Privlače vas dalekosežni projekti za koje trenutno nemate ni sredstava, a ni volje da se prihvatite ozbiljnijeg rada na njima.

Jarac

Na poslu kao da niste prisutni. Vaše misli su s vašim partnerom. Zaljubljeni ste, srećni, zadovoljni. Maštate samo o trenutku kad ćete ponovo biti s njim. Kad je riječ o slobodnim pripadnicima znaka, okolina će primijetiti da ste prilagodljiviji i ljubazniji nego inače. Takvo vaše ponašanje moglo bi da prouzrokuje nečiju naglu zainteresovanost.

Vodolija

Ni danas niste mirni. Muče vas crne misli i vi više ne znate kako da se postavite. Neophodno vam je da se nekome povjerite, ali ako već morate onda neka to bude vama zaista blizak prijatelj. Niko drugi vas ne bi ni mogao trpiti kad ste u ovakvom stanju, a ne bi vam ni mogao ponuditi prave riječi utjehe.

Ribe

Neke od vama dragih ljudi niste stigli da vidite pa danas nastojite da organizujete susrete. Posao ćete odraditi onako kako se to od vas zahtijeva, ali se u njega nećete pretjerano unosti. Imate važnijih stvari na umu, a s obzirom na to da ste vi rijetko kad prisutni u ovom svijetu u kojem obitavate, vašu današnju odsutnost niko neće komentarisati.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.