Dnevni horoskop za 15. april 2022.

Žene se dele na ničije, nečije i svačije. Ti si naišao na ničiju. Bolje bi bilo da si naišao na nečiju. Jer nečija je nečija, navikla je da pripada, pa kako je jednom bila nečija, može postati i tvoja. A ova što je vazda ničija, ni na šta nije navikla. Nije ni morala da se navikava. A ti misliš – dobro je: ničija je slobodna. Pa, ničija je baš i ničija zato što tako voli slobodu i što nikad ne bi postala nečija. Svačija je isto nečija, samo što je previše nečija, ali uz dobre razloge može postati umereno nečija, pa opet može postati samo tvoja. Pa čemu onda osmeh što sam ja ničija kad je to, zapravo, najgore što može da ti se desi?

Dnevni horoskop za 15. april 2022.

Odaberite znak:

Ovan

Danas ćete se osjećati puni energije. Kako se približi kraj sedmice izgleda da i vi tako živnete. Ovo buđenje iz učmalosti , vjerovatno je posljedica razdraganosti zbog večerašnjih dešavanja. Vi ste naime osoba za zabave , a s obzirom na to da je petak, već razmišlajte gdje biste se uputili. Stariji pripadnici znaka uživaju u kućnoj atmosferi.

Bik

Moglo bi vam se desiti da se prehladite ili da osjetite simptome nadolazeće prehlade, koje ne zanemarujte, nego se naoružajte većim količinama vitamina. Niste baš mnogo pažnje posvećivali ishrani u zadnje vrijeme. Možda vam je posao takav, da nemate vremena da planirate obrok, ali ipak , nastojte sebi da priuštite neki vitaminski napitak.

Blizanci

Zadovoljstvo je vidjeti vas toliko raspoložene. Orni ste da zabavljate sve oko sebe, na vama svojstven duhovit način, pa ćete danas naprosto biti okruženi ljudima. Oni koji su se upustili u malu ljetnju avanturu, danas vrijeme provode u nastojanju da upoznaju osobu koja im je iskazala naklonost, što će se ispostaviti da je gotovo pa nemoguća misija.

Rak

Zaista ste se uspavali. Imate nekoliko poslovnih ideja koje vrtite po mislima , ali vam se ne da, da otpočnete sa njihovom realizacijom. Radije biste samo maštali o tome. Svjsni ste da se za rezultat morate postarati i sami, ali vam danas nekako nije pravi momenat za to. Imajte na umu da ćete na nekim od tih ideja zaraditi.

Lav

I danas ste u obavezama. Ukoliko ste na putu, možete očekivati manje poteškoće. Ništa strašno, ali dovoljno da vas iznervira. Današnja lekcija za vas je da naučite da zadržite hladnu glavu, ma šta da vas snađe. Trebaće vam da se naoružate strpljenjem i da duboko udahnete odbrojavši u sebi do deset, kad god naiđete na prepreku.

Devica

Pazite se da se ne izlažete bezrazložnom trošku. Danas ćete dobiti nešto novaca, ali se nastojte obuzdati od trošenja, jer ćete dati više nego što treba za nešto što vam u suštini nije neophodno. Da se kasnije ne biste kajali i bespotrebno grizli, bolje bi bilo da se držite podalje od radnji, naročito onih sa robom čija je cijena iznad prosjeka.

Vaga

Moguće je da će vas danas okupirati misli o poslu. Nastojaćete da iznađete način da se lakše nosite sa postojećim obavezama, kao i da pokušate da unaprijedite sadašnji način poslovanja s ciljem povećanja dobiti. Ukoliko imate poteškoće na poslovnom planu, danas ćete uložiti dodatne napore da ih razriješite.

Škorpija

Ako se osjećate loše, za to postoji dobar razlog: pretjerali ste sa nespavanjem! Ukoliko niste znali tijelu treba osam časova zdravog sna, sve ispod toga nije zadovoljavajuće. Osjetićete da vam ne prije ni duže spavanje, jer na taj način stvarate kontraefekat – umarate se! Da biste bili u formi i puni energije uvedite malo reda u svoj dnevni raspored.

Strelac

Petak je vaš dan izgleda. Dobro raspoloženje vas prati kroz sve što radite ili bolje rečeno ne radite danas. Bićete skloniji da se bavite onim što volite ili da naprosto odmarate na način koji vam je nabliži. Zanimanje će vam privlačiti sve što bi vam omogućilo uživanje, pa je lako moguće da ćete se danas akcenat staviti na to.

Jarac

I današnji dan vam je povoljan kad je o svim poslovnim zbivanjima riječ. Pregovori, po bilo kojem pitanju su povoljno aspektovani. Ako ste u fazi mijenjanja profesije pa očekujete vijest o promjeni , danas bi mogla stići. U svakom slučaju pred vama je jedan od povoljnijih dana kako na poslovnom, tako i na privatnom planu.

Vodolija

S obzirom na to da ste uvijek puni obaveza i današnji dan ćete provesti u tom , za vas tipičnom užurbanom stilu. Trebaće vam malo organizacije, ali uz dobru volju, sve što ste naumili ćete i da ostvarite. Imajte na umu da je partneru veoma teško da drži korak sa vama, pa mu ne zamjerite ako odluči da se danas radije posveti odmoru.

Ribe

Pred vama je ljubavni sukob. Nezadovoljstvo na ovom planu je evidetno danas. Pokušajte da smanjite očekivanja i da se ipak pokušate prilagoditi partneru. Stvar je u tome da niste baš dobre volje, pa ćete biti skloni da nezadovoljstvo prenesete i na ovaj plan. Umjesto da se prepirete, budite iskreni i kažite ono što vas zaista muči.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.