Dnevni horoskop za 16.9.2014.

“Ne pokušavajte da stvari učinite savršenim – pravi život ne nagrađuje perfekcioniste, već one koji odrade šta treba.”

Dnevni horoskop za 16. septembar 2014.

Odaberite znak:

Ovan

Vi se lagano vraćate u poslovnu kolotečinu. Situacija nalaže da pažnju obratite i na zdravlje. Ukoliko osjetite stomačne tegobe, znajte da su one rezultat neurednog života u zadnjih nekoliko dana, te nagomilane nervoze. Opustite se i nastojte da se ne nervirate baš za svaku sitnicu. Pokušajte da svoju energiju usmjerite na druge stvari.

Bik

Danas svoju pažnju najviše usmjeravate na djecu. Bitno vam je sve što se dešava sa njima, pa nastojite da im se na neki način približite i nađete pri ruci. Prija vam vrijeme provedeno sa porodicom i uglavnom ste orjentisani na kuću. U ovom danu prioritet stavljate na vašu porodicu i dešavanja unutar nje.

Blizanci

Iako i danas imate posla , situacija je nešto mirnija nego prethodnih dana. Uspijevate da sve završite na vrijeme , kao i da nađete malo vremena za sebe. Danas ste pomalo nostalgični. Mislima se vraćate u prošlost i drage ljude sa kojima ste se ranije sretali ili koji su ranije bili dio vašeg života.

Rak

Iako imate mogućnost da otputujete , nastojte da ju danas ne koristite, jer je lako moguće da se izgubite, ili da naprosto izgubite nešto što vam je od velike važnosti. Ne iskušavajte sreću na ovaj način. Komunikacija je naglašena iako ste trenutno u fazi kad ne možete baš najjasnije da se izrazite. Lako je moguće da vas sagovornici uopšte ne shvate.

Lav

Iako su vam pregovaračke mogućnosti trenutno, najblaže rečeno, zamrznute, vi kujete planove usmjerene ka poboljšanju kako poslovne tako i finansijske situacije. Vi ste osoba koja ima nos za posao i uvjek iznalazi način da zaradi dodatnu sumu. Tako je i ovaj put. Ipak, vaše kalkulacije bolje zadržite za sebe.

Djevica

Vi ste u osjetljivoj fazi danas. Nešto vas istinski kopka , ali ste odlučili da se ne povjeravate nikome. Držite se one stare provjerene: “ćutanje je zlato”. S obzirom na to da će vaše muke zaista brzo proći, možda je i bolje što se ne povjeravate. Malo ste zahladnili u odnosima sa prijateljima, obratite pažnju na to da ih niste možda nečim uvrijedili.

Vaga

Za vas je danas najvažnije da se ne prepuštate očajanju. Niste pretjerano srećni i čini vam se da su vas svi ostavili, što je sasvim daleko od istine. Nastojte da se ne uzbuđujete pretjerano oko ovog naleta negativnih emocija koji vas je naprosto preplavio. Svima nekad naiđe tzv. žuta minuta, a vi ste danas itekako podložni samosažaljevanju.

Škorpija

Razmišljate da se malo posvetite i sebi. Treba vam društvo i dobar provod , da biste se vratili u igru i napunili baterije. Očekujte javljanje prijatelja i mnoštvo prijedloga za izlazak. Nastojte da svoje misli danas skrenete sa posla i da se zaista i u potpunosti posvetite sebi. Neophodno vam je da se malo odomrite da biste s uspjehom mogli nastaviti posao .

Strijelac

Poslovna strana je ono što vas trenutno okupira. Sasvim lagano dolazite na ideju kako da unaprijedite ono što radite, pa su danas na pomolu i nekakve izmjene , koje bi vas trebale dovesti do željenog cilja. Nije isključeno da promijenite kompletan pristup poslu koji obavljate s ciljem da ostvarite još bolje rezultate.

Jarac

Kod vas je danas naglašena duhovna komponenta. Ukoliko ste u mogućnosti izdvojite nešto vremena za čitanje neke od knjiga koje opisuju praktičnu primjenu duhovnosti na svakodnevni život. Mogli biste naći obilje ideja za sebe. Prijaće vam takođe i literatura iz oblasti psihologije ili filozofije.

Vodolija

Vi zaista niste u najboljoj fazi danas. Osjećate potrebu za mirom, tišinom i imate jaku želju da se zavučete daleko od svega lošeg. Utučeni ste, raspoloženje vam je sasvim splasnulo i čini vam se da više ništa nije , niti može biti kao prije. Ipak, budite svjesni da je i to stanje prolazno i da nakon velike tuge, obično uslijedi velika sreća.

Ribe

Vi biste danas da se odmorite u društvu partnera i da mu se posvetite ili bolje rečeno da mu dozvolite da se on posveti vama. Više ste raspoloženi da budete paženi i maženi , nego da vi nekog pazite i mazite. Ukoliko kraj sebe imate pravu osobu, možete očekivati da vam se želja danas ispuni i da vas istinski tretira kao više biće.