Kako prepoznati da im se sviđate: Ovan će to direktno reći, Rak će se postaviti zaštitnički

Nikada ne obraćaj pažnju na ono šta pričaju o tebi. Slušaj ko ti kaže, a ne šta ti kaže. I ne obnavljaj ono što je pepeo odavno. Samo ćeš ruke isprljati, a može ti koja trun u oko upasti. Pa ćeš tako nespreman zaplakati. I upamti, sve zavisi od tebe, jer kako zračiš – tako privlačiš.

Kako odgonetnuti da li se sviđate onome ko se vama sviđa, a da to ne pitate? Pročitajte šta kaže horoskop i možda budete imali više sreće u ljubavi.

Odaberite znak:

Ovan

Ovnovi su direktni i ne vole da okolišaju, pa će vam on, ako mu se sviđate, to najverovatnije i sam direktno reći.

Ako je, pak, vaš Ovan lukav i pomalo tajanstven, čuvajte se njegovog nemira. Ipak, to ne moraju biti znakovi da bi on radije bio na nekom drugom mjestu već da želi da ide negde sa vama.

Bik

Bik je staromodan tip i ako mu se sviđate on će to pokazati na staromodan, tradicionalni način. Pitanja kao što su koja vam je najdraža hrana, koju muziku slušaš ili gdje voliš da izlaziš znače da Bik planira da vas pozove na savršeno isplaniran izlazak.

Blizanci

Blizanci imaju um koji je uvijek u pokretu, vole da flertuju i vole da su u kontaktu sa više ljudi i da pričaju o različitim temama.
Kako prepoznati da ste za Blizanca više od običnog flerta? Ako vam u toku razgovora počne postavljati intimnija pitanja, to je vjerovatno znak da mu se sviđate.

Rak

Rakovi su veoma okrenuti domu i porodici. Ako se Rak počne prema vama postavlja zaštitnički, to je dobar znak da ste mu zapali za oko. Ukoliko vas pozove kući i ako želi da vas upozna sa svojom porodicom, to je garancija da vas vidi u vezi.

Lav

Lav voli da bude u centru pažnje i voli spektakle. Kako ćete znati da li ta cijela predstava uključuje i to da se vi tom Lavu sviđate? Ukoliko mu se dopadate, Lav će se odreći toga da bude u centru pažnje i vama će prepustiti to mjesto.

Djevica

Praktična i logična Djevica ne pokazuje svoje divljenje na neki graciozan način. Ukoliko vam postavlja pitanja u vezi sa osjećanjima ili ako primjetite da polako spušta svoj gard u vašem prisustvu, onda ćete znati da ste na dobrom putu.

Vaga

Vaga živi izbalansirano, sa stilom i veoma je graciozna. Kako ćete znati da li joj se sviđate ili je samo ljubazna prema vama? Ako vas pusti u svoj svijet, to znači da joj se zaista dopadate.

Škorpija

Ako primjetite da vas Škorpion posmatra sa drugog kraja prostorije, budite sigurni da mu se sviđate. Njegov prodoran pogled učiniće da se osjećate kao da ste za njega jedina osoba na svijetu.

Škorpion neće trošiti svoje vrijeme na nekoga ko mu se ne dopada.

Strijelac

Strijelci su komunikativni i druželjubivi i zato je lako pomiješati prijateljstvo i nešto što je možda malo više od prijateljstva. Oni cijene svoje vrijeme koje im je veoma važno i znajte da mu se sviđate ako za vas izdvoji malo više vremena nego za ostale.

Jarac

Kod Jarca je malo teže ocijeniti da li mu se sviđate ili ne. Ukoliko njihov tvrdoglavi, rigidni stav nestaje pred vama i ako želi da se uklopi i u vaš raspored znajte da tu postoji potencijal za ljubav.

Vodolija

Kad su Vodolije u pitanju, možete da zaboravite staromodni pristup. One su ekscentrici i vrlo otvorenog uma. Ako se sviđate Vodoliji, prvo će se zbijati šale sa vama, a zatim će preći i na duboke intelektualne diskusije. Svojim pomalo čudnim ponašanje žele da provjere da li se možete uklopiti u njihov ekscentrični svijet.

Ribe

Dobra vijest je da Ribe nije tako teško “pročitati”. Kada se sviđate Ribama, one će vas obasuti pažnjom. Vrlo je moguće da će napisati i pjesmu za vas ili nešto tome slično.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.