Dnevni horoskop za 16. februar 2022.

Umorna sam. Umorna sam od pokušaja da uvijek sve razumijem, oprostim, prebolim… Umorna sam od toga da sam uvijek tu za sve, da svima pokušavam pomoći, a kada ja trebam nekoga, svi su ili zauzeti ili se prave da me slušaju, a ustvari su u svom filmu i tu su tek toliko da mogu reći da su bili uz mene. Umorna sam od svih razočarenja, od sumnje u ljubav i prijateljstvo, od straha da ne ostanem povrijeđena i od laži i lažnih obećanja koje svakodnevno čujem. Jednostavno, nekad mi je samo potreban neko ko će me zagrliti i biti tu, neko ko će me trpiti i kada sam najgora jer ponekad i najjači puknu. 🙂

Dnevni horoskop za 16. februar 2022.

Odaberite znak:

Ovan

Lijep dan za ljubavne kontakte i zabavu uopšte. Prija vam bavljenje raznovrsnim sportskim aktivnostima kao bilo koji vid fizičkog angažovanja uopšte. Za sada ne bi bilo loše da se malo okrenete razonodi ili bilo čemu što će vas opustiti i oraspoložiti. U zadnje vrijeme ste suviše napeti, što se odrazilo na sve vaše odnose.

Bik

Lijep dan za ljubavne kontakte i zabavu uopšte. Prija vam bavljenje raznovrsnim sportskim aktivnostima kao bilo koji vid fizičkog angažovanja uopšte. Za sada ne bi bilo loše da se malo okrenete razonodi ili bilo čemu što će vas opustiti i oraspoložiti. U zadnje vrijeme ste suviše napeti, što se odrazilo na sve vaše odnose.

Blizanci

Vraćate se u svoj element i već počinjete da se osjećate pomalo bolje, aktivnije i u neku ruku vedrije nego što ste to bili prethodnog dana. Za sada vam je potrebno da se okrente onome u čemu ste dobri, a to je bilo koji vid komunikacije sa vama dragim ljudima kako iz privatnog, tako i iz poslovnog okruženja.

Rak

Vi danas očekujete novac i to je ono što vas trenutno najviše zanima. Za sada ste se posvetili nekom vidu posla koji bi vam trebao na duže osigurati izvjesnu dobit. Ukoliko svoje ne budete tražili, ne očekujte ni da ćete ono što vam po svim pravima pripada dobiti, zvjezdana je poruka upućena vama. Mudro iskoristite svoje sposobnosti.

Lav

Vi ste danas veoma osjetljivi na emocije svih vama dragih ljudi, pa ćete se, ukoliko se ispostavi da im nešto nije pravo ili ih tišti staviti u ulogu tješitelja i đelioca pravde. Vaša velikodušna priroda će danas doći do svog punog izražaja. Pazite da svima koji su oko vas danas bude prijatno i da se osjete voljenim i zaštićenim.

Devica

Neki pripadnici ovog znaka danas dolaze do zanimljivih informacija putem jednog prijatelja. Trebali biste da sve što saznate i zadržite za sebe, jer u suprotnom možete očekivati neugodnosti kako u prijateljstvu, tako i na planu na koji se sama informacija odnosi. Vaš vladar Merkur je u retrogradnom hodu, pa očekujte poteškoće.

Vaga

Vagice će danas da se okrenu nekim drugim stvarima, koje će ovaj put biti sasvim suprotne dosadašnjim aktivnostima poslovnog tipa. Želite da se odmorite od svih vidova ozbiljnijih angažmana i da se malo posvetite druženju i prijateljima koje ste na kratko stavili u drugi plan. Danas je dan za njih!

Škorpija

Vi ćete se danas upustiti u poslovne kombinacije, koje će vam dati mogućnost da se dokažete i kod svojih pretpostavljenih, kao i kod poslovnih saradnika. Imate mnoštvo zanimljivih, kreativnih ideja, koje ste spremni da plasirate na poslovnom planu s ciljem da sebi obezbijedite bolji plasman u obasti za koju ste zaduženi.

Strelac

Vuče vas daljina i uopšte putevi koje namjeravate da napravite u nekoj bližoj ili daljoj budućnosti. Za sada ste onemogućeni usljed mnoštva poslovnih obaveza, kao i onih privatnog tipa, da se upustite u takav vid aktivnosti. Uopšte, bilo kakav pomen slobodnih dana sada bi bio krajnje nepoželjan, jer ste preko glave u obavezama.

Jarac

Zapadate u neko sumorno raspoloženje, što je samo odraz vaše čežnje za partnerom kojeg iz nekog razloga ne viđate u onoj mjeri u kojoj vam je to potrebno. Danas ste podložni uticaju sjetnih raspoloženja, koja boje i vaše aktivnosti tokom dana na svim planovima, pa i na onom poslovnom. Ne očajavajte, imaćete dovoljno vremena jedno za drugo.

Vodolija

Odnosi s partnerom ponovo dobijaju na značaju i na neki način se vraćaju u normalu. Ukoliko ste imali bilo kakve sukobe s njim, sada ih izglađujete i ponovo se osjećate srećno i zadovoljno odnosom u kojem ste. Imajte na umu da je i ova sreća kratkog daha te da će vam kasnije biti potrebno više strpljenja i volje da sve bude kako ste zamislili.

Ribe

Poslovne aktivnosti vam ne daju mira, danas ste se odlučili dati na rad da biste vikend mogli provesti u nešto opuštenijem raspoloženju. Ono što vam je potrebno jeste samo malo više discipline i sve što imate odradićete na vrijeme. Jedini problem je što ste skloni izbjegavanju većeg broja poslova što vam se sada obija o glavu.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.