Dnevni horoskop za 16. januar 2021.

Kažu muškarci: “Žene, ne uzbuđujte se previše ako trčimo za vama. Trčimo i za loptom i na kraju je ipak šutnemo…” Al’ zato žene kažu: “Muškarci, ne uzbuđujte se ako vam kažemo da smo zaljubljene u vas. Zaljubimo se i u cipele, pa si nabavimo još 15 pari, onako za svaki slučaj…”

Dnevni horoskop za 16. januar 2021.

Odaberite znak:

Ovan

Vi ste se i danas posvetili kupovini stvari potrebnih za vaš dom bilo da je riječ o namirnicama, bilo da se radi o kupovini namještaja ili drugih kućnih potrepština. Najbolje bi bilo da se pri trošenju malo i obuzdate. U obilazak radnji ne biste trebali ići sami , nego u društvu vama pouzdanih osoba čiji će vam savjeti pomoći u odabiru.

Bik

Vi ste danas veoma osjetljivi na emotivna stanja ljudi iz vašeg bližeg okruženja. Ukoliko vam se neko od njih obrati za pomoć ili vam uputi bilo kakvu molbu, daćete sve od sebe da im izađete u susret. S jedne strane to je više nego pohvalno, ali sa druge, trebali biste da se malo ogradite, da vas u buduće ne bi koristili za pražnjenje svojih frustracija.

Blizanci

Vi ste pomalo neraspoloženi, ali je to prolaznog karaktera. Ne dajte drugima da vas nerviraju na bilo koji način. Ključ vašeg raspoloženja i neraspoloženja je u vašim rukama, samim tim niko i ništa osim vas samih ne može da utiče na to kako ćete se osjećati i kakav će vam uopšte dan biti. Što prije to shvatite, tim bolje po vas!

Rak

I ovo je jedan od onih divnih dana koje provodite sa vama dragim osobama, prijateljima i drugim ljudima koji su vam na neki način značajni. Vi uživate u novim poznanstvima i prilikama koje se pred vama otvaraju za ostvarivanje trajnijih prijateljskih veza. Srećni ste , samo onda kada oko sebe imate sve one koje volite, što je danas slučaj.

Lav

Ovo je dan u kojem Lavovi baš onako lavovski prijanjaju na dužnosti. Posao ne može da čeka i to je jedino što vi danas postavljate na svoju listu aktivnosti, jer želite da se u danima vikenda koji su pred vama sasvim rasteretite od obaveza tog tipa. Naumili ste da subotu maksimalno iskoristite u poslovnom smislu, a nedjelju ostavljate za druženja.

Devica

Pred vama je još jedan dan u kojem se hvatate posla. Ono što je kod vas zaista dobro jeste vaša neprestana žeđ za učenjem. Vi u stvari uvijek mislite da niste spremni za sve obaveze koje su pred vama, kao i da vaše znanje nije dovoljno, pa ste uvijek u nekoj fazi prikupljanja podataka, inofrmacija ili upošte širenja postojećih znanja.

Vaga

Ni danas niste najzadovoljniji stanjem stvari oko vas, ali ipak, izvjesne promjene na bolje se osjećaju. Još malo se strpite i stvari će doći na svoje mjesto. Ukoliko je situacija između vas i vašeg partnera zategnuta, sada ćete osjetiti blago popuštanje napetosti, no,ukoliko još niste spremni da otovreno razgovarate, ostavite to za sutra.

Škorpija

Vi uživate u prvom danu vikenda i već planirate odmor ili izlet, sa voljenom osobom. Oboma vam je potrebna manja promjena sredine, pa ćete se u tom smislu danas najvjerovatnije upustiti u kraći put, bez obzira na to da li on uključuje samo kratkotrajan boravak negdje van grada ili zaista manji odmor od nekoliko dana.

Strelac

Povedite računa o tome šta i koliko jedete danas. Skloni ste pretjerivanju kad je o bilo kojem vidu uživanja riječ. Ono što vam je sada potrebno jeste malo discipline koju vi zaisgurno teško ostvarujete kada je o nečemu što volite riječ. Za trpezom nastojte da se obuzdavate, kao i kad je o količini alkohola koju unosite u organizam riječ.

Jarac

Ljubav cvjeta! Kod vas je sve onako kako ste i zamislili, odnosno poželjeli da bude. Sa partnerom ste u divnom , harmoničnom odnosu, koji čini da se osjećate u potpunosti ispunjeno, pa čak i da zračite pozitivno, što vam , ruku na srce rijetko kad uspjeva. Za vaš današnji osmijeh zaslužan je u prvom redu partner, pa ćete se potruditi da mu to pokažete.

Vodolija

Kako vam je potreban odmor! Vaše tijelo vapi za snom! Imate potrebu da se zatvorite unutar vašeg doma i na taj način u potpunosti izolujete od svih onih užasnih stresnih stanja kojima ste u prethodnim danima bili izloženi. Za vas je ponekad više nego potrebno da se osamite, jer na taj način obnavljate energiju .

Ribe

Kod vas je ovo jedan od onih dana u kojima ste se u potpunosti okrenuli rodbinskim i prijateljskim vezama. Vrijeme provodite , uglavnom na telefonu ili u obilasku vama dragih ljudi. Za sad u potpunosti uživate u svim onim trenucima opuštanja i razonode sa vama dragim prijateljima ne razmišljajući ni o čemu drugom.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.