Dnevni horoskop za 16. jul 2018.

Ne znaš što bi joj poklonio? Cvijeće ili nakit? Kažu da na to sve žene padaju..Ali, prijatelju, ona nije kao sve. Pa ona je tvoja. Što će joj cvijeće kada će već sutra biti samo suho lišće u vazi? I taj skupocjeni nakit od srebra i zlata, pa što će joj to? Ionako će s vremenom izgubiti sjaj. Nemoj je pokušavati kupiti. Učini nešto za nju. Iznenadi je. Kada hodate ulicama grada, zaustavi svakog prolaznika i reci mu:'Ovo je moja djevojka!’ A onda pogledaj njezin osmijeh, nije li lijepši od onog kojeg ima na licu kada joj kupiš cvijet? Odvedi je u park i otjeraj djecu s ljuljački kako biste se vas dvoje ljuljali. Probaj iščupati cvijeće s gradskog trga i pokloniti joj pred svima. Osmijeh ne silazi s njenog lica, ha? Kažem ti..sve materijalne stvari koje joj pokloniš proći će, zamijenit će ih neki bolji pokloni. A ovo, ovo ne prolazi. Svi ti događaji i zajedničke ludosti ostat će vječno u njezinom pamćenju. I znaš što? Svaki put kada ih se sjeti imat će onaj isti osmijeh. Osmijeh koji se ne može kupiti.

Dnevni horoskop za 16. jul 2018.

Odaberite znak:

Ovan

Pred vam je dan koji biste najradije poželjeli izbjeći kada je o obavezama riječ. Imate toliko toga na dnevnom redu da ne znate od čega biste prije krenuli. Pokušaćete da se izvučete od svih vanrednih aktivnosti, kao i da se na neki način oslobodite od uobičajenih dnevnih obaveza. Danas bi vam prijalo druženje i izlazak pa to sebi i priuštite.

Bik

Bikovima je današnji dan u znaku novca i uopšte materijalnih sredstava. Da bi ste se osjećali zadovoljno neophodno je da se vaše imovisko stanje poboljša. Danas pokušajte da osmislite na koji način biste to mogli ostvariti. Vrijeme je za akciju, ali samo ukoliko ste ju prethodno pažljivo isplanirali.

Blizanci

Stalo vam je da na nekoga ostavite utisak, pa ćete se zaista svojski truditi da to i postignete. Oslonite se na svoj urođeni šarm i počastite okolinu neodoljivim osmijehom. Nervoza koju danas osjećate je tipična za fazu u kojoj ste se našli, pa se ne uzbuđujte isuviše oko toga ako je vaši najbliži ipak primijete. Pred vama su značajne promjene.

Rak

Već duže vrijeme ste pod stresom, čini vam se da su stvari izmakle kontroli i hipohondar u vama se javio. Ono što vam u stvari treba jeste da se malo odmorite i smirite tok misli koji je krenuo da oscilira iz krajnosti u krajnost. Shvatite da za bilo kakvu odluku imate na raspolaganju sve vrijeme svijeta, pa samim tim ne treba da požurujete stvari.

Lav

Za mnoge Lavove ovo je dan u kojem je akcenat na prijateljskim kontaktima. Iako je početak sedmice i samim tim ste pretrpani obavezama i planovima koje u narednim danima treba da sprovedete u djelo, nastojte da današnji dan provedete uz drage ljude , koje zbog posla već neko vrijeme zanemarujete.

Devica

Vi imate potrebu da uronite u obaveze i na taj način pokažete da i vaše postojanje ima svoju svrhu , plan, uopšte smisao. Stvar je u tome da se vi osjećate živima jedino kad radite i to kad ste pretrpani obavezama. Danas ćete biti zadovoljni, jer ćete poslovnih aktivnosti imati toliko da ništa drugo neće moći da se uključi u vaš raspored.

Vaga

Vi ste bezbrižni i uljuljkani u misli o novim finansijskim mogućnostima koje će se danas pojaviti.Tačnije zasigurno dobijate određenu svotu novca, koju ćete sa zadovoljstvom utrošiti na neke samo vama bitne stvari. Volite da obradujete i sebe i drage ljude sa nekim sitnijim poklonima, pa ćete se tako postaviti i danas.

Škorpija

Nije dobro vama danas protivrječiti. Skloni ste da nadugačko i naširoko branite svoje stavove , pa i one koji su zreli za mijenjanje, što je samo potvrda vašeg tvrdoglavog ostajanja pri svome po svaku cijenu. Nije bitno to što vi niste u pravu, bitno je da nikome ne dozvolite da vas osporava. Bićete skloni da se suprotstavljate svima i svemu.

Strelac

Što se tiče Strijelaca, dan je u znaku ljubavnih kontakata. Za slobodne pripadnike znaka ovo znači nova poznanstva, a za zauzete dobar odnos sa partnerom. Ipak imajte na umu da vam Merkur danas može donijeti nepromišljenost prilikom kontakata sa bliskim ljudima, pa pokušajte da obuzdate jezik koji vam je danas malo brži od pameti!

Jarac

Danas ste zaista vrijedni. Radite kao da vam je to jedino važno u životu. Ništa drugo ne dobija mjesto u vašem prebukiranom rasporedu. Odlučni ste da sve svoje dnevne aktivnosti obavite dobro, kao i da za njih dobijete maksimum priznanja. Vaša ambicija je danas izuzetno naglašena i usmjerena ka konkretnom cilju!

Vodolija

Iako je trenutno u vašem životu isuviše dešavanja koja vas na neki način bacaju u različite aktivnosti i naprosto umaraju sa količinom angažovanja koja je potrebna da se sa njima izborite , vi uspješno iznalazite rješenja . U svojim rukama držite sve konce, pa se iako s mukom , za sada se dosta dobro držite. Odmorite malo i pustite da drugi brinu.

Ribe

Danas vam je potreban mir i komocija u kućnoj atmosferi. Dosadilo vam je da se dajete u poslovnim poduhvatima u bilo kojoj mjeri, pa ćete danas jasno povući liniju i svojim saradnicima staviti do znanja da ne mogu od vas očekivati da ste im uvijek na raspolaganju. Umjesto rada vi ćete se više prikloniti odmaranju i prijeko potrebnom opuštanju.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.