Dnevni horoskop za 17.11.2014.

Nasloni svoje vrijeme na moje. Duže će vječnost da traje ako smo zajedno.

Dnevni horoskop za 17. novembar 2014.

Odaberite znak:

Ovan

I danas ste na neki način prinuđeni da svoje snage rasporedite na sve oblasti. S obzirom na energiju koju ovaj put crpite iz dobrog odnosa sa partnerom , neće vam biti teško da se više angažujete na ostalim poljima, kao ni da učinite sve što je u vašoj moći da poslovne aktivnosti koje imate obavite u rekordnom roku.

Bik

I danas očekujete posebne pogodnosti kad je o odnosu sa partnerom riječ. Imajte na umu da je njegov raspored aktivnosti usmeren i na druge oblasti , pa da ne može sve vrijeme kojim raspolaže nakon posla provesti sa vama. Vaša očekivanja su po tom pitanju pretjerana , pa bi bilo dobro da se malo preispitate.

Blizanci

Dobre ste volje i uživate u svemu što vam se danas događa. Čak ni gužva na poslu i poteškoće koje će iskrsnuti u toj oblasti neće vas smesti u vašoj nakani da se danas ne nervirate. Ovaj dan bi bilo idelano provesti uporavo u društvu voljene osobe, a ukoliko ste slobodni, izađite sa novim poznaikom.Možda je zanimljiviji nego što mislite.

Rak

I danas ste skloni prejedeanju. Lako je moguće da će vam povećan broj obaveza na poslovnom planu prouzrokovati nervozu koju vi inače liječite sa hranom, a posebno slatkišima. Ovaj put pokušajte da ih izbjegnete, kao i bilo koji vid masne ili žestoke hrane te alkoholnih pića i kafe. Pokušajte da nervozu liječite jednodnevnim postom.

Lav

I danas ste pod utiscima zanimljivog poznanstva. Prija vam saznanje da je neko nov tu i da je u vama za kratko vrijeme uspio probuditi čitavu buru emocija. S obzirom na to da ste po prirodi vatreni, imajte na umu da se sva vaša oduševljenja manifestuju na sličan način, pa je slična situacija i sa zaljubljivanjem. Ne žurite !

Djevica

I danas vam je potreban odmor. Naprosto niste u stanju da radite istom silinom kojom ste to činili do sada. Napravite mali predah i pažnju posvetite svom zdravlju. Način na koji se brinte o drugima, trebalo bi da danas primijenite i na sebi. S obzirom na vašu revnost, sutradan bi svi simptomi mogli biti znatno olakšani i vi biste bi se trebali osjećati bolje.

Vaga

I današnji dan je u znaku ljenstvovanja. Naprosto više volite da jurcate okolo i pratite šta se događa u gradu, provodeći vrijeme na podnevnim i popodnevnim kafama, nego da se zamarate u zagušljivoj kancelariji , ispred računara sa hrpom papira i posla koji je potrebno obaviti. Ne zabušavajte toliko, jer vam saradnici neće gledati kroz prste.

Škorpija

Finansije su nešto što i danas pokušavate da dovedete u red. Vaša odgovornost je , bar kad je novac u pitanju, na vrlo visokom nivou. Volite da znate kada i kako ćete da uložite ono što imate , te na koji način će vam se uloženo najbolje isplatiti. Imajte na umu da ulaganje u znanje uvijek predstavlja dobru investiciju.

Strijelac

Sjajne ste volje i naprosto sijate. Ljudi oko vas stiču utisak da ste sa sobom donijeli i vedrije vrijeme, ma kakvo ono u stvari danas bilo. S obzirom na to da ste se u dovoljnoj mjeri dali u uveseljavanje svijeta oko vas, bićete rado viđeni u svakoj situaciji i na svakom mjestu. Prijatelji će se prosto otimati da vas imaju kraj sebe.

Jarac

Pustite se sumornih misli i sivih slutnji. Pogledajte na svijet oko sebe iz nekog drugog ugla. S obzirom na to da ste se već dovoljno iscrpili sa razmatranjem različitih varijanti negativnog ishoda onog što čekate, sada biste za promjenu mogli da se posvetite pozitivnom načinu gledanja na stvari. Vidjećete da ćete se osjećati znatno ugodnije.

Vodolija

I danas lutate od jedne do druge osobe šireći talas zadovljstva i sreće oko sebe. Vi volite ljude i volite da se okružite njima. Danas je ta vaša osobina posebno anglašena, jer ćete nastojati da u svkaom trenutku budete u društvu dragih bića. Nekima od vas je otvorena mogućnost širenja kruga prijatelja, što će vas posebno obradovati.

Ribe

I danas ste u većem poslu, ali je sada ipak tenzija manja. S obzirom na to da ste vi voljni da radite i ono što imate u odogovarajućem roku privedete kraju danas ćete zaista biti u mogućnosti da se dokažete kako pred saradnicima tako i pred nadređenima. Prija vam saznanje da ste u radnom kolektivu cijenjeni.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.