Dnevni horoskop za 17.2.2016.

Muškarac odraste onda kada počne gledati sa kojom će se buditi, a ne sa kojom će leći.

Dnevni horoskop za 17. februar 2016.

Odaberite znak:

Ovan

I danas ste pomalo nervozni, ali ipak bolje volje. Željeli biste da vas malo ostave na miru, te da se pozabavite sa nekim sopstvenim planovima i željama u tišini, koja inače nije tipična za vas. Povremeno, čak i avanturistima poput vas treba malo samoće i mira da se pripremite za nove aktivnosti i na neki vaš način malo odmorite.

Bik

Ukoliko ste juče bili u priličnoj gužvi, danas možete očekivati da se ona samo nastavi. Nije da vam je potrebno da se i dalje raspravljate sa dragim ljudima, ali trenutno stvari tako stoje. Niste raspoloženi da danas razgovarate o tome, mada ste barem za nijansu bolje volje nego što ste bili juče. Treba vam malo prostora i vremena i sve će biti ok.

Blizanci

Ni danas vam odnosi sa prijateljima nisu najbolji. Za sada vam je poprilično teško da o tome mislite, ali s jedne strane je mnog bolje da odmah znate na čemu ste sa pojedinim ljudima, nego da se kasnije , možda i u većoj mjeri razočarate u njih i njihove postupke. Danas je za vas najbolje rješenje da se okrenete sopstvenim poslovima.

Rak

Nemojte pući od sreće danas, dragi Rakovi! Kad vas obuzmu prijatne emocije, vi prosto ne znate kuda biste prije! Imate želju da zagrlite cijeli svijet onog trenutka kada se vama učini da je sve baš kako ste zamislili. U stvari kod vas je sve podređeno unutrašnjem osjećaju koji je sada krajnje usmjeren na lijepe stvari i dešavanja.

Lav

Iako napetost popušta još uvijek ju osjećate i nastojite da izbjegnete bilo kakav kontakt sa bliskim ljudima koji bi mogli da vas na neki način izazovu na bilo koji vid negativnih reakcija. Naprosto znate kad niste pogodni za društvo ili kontakte , pa se povlačite dok vas ta faza ne prođe, što je najbolje što možete da učinite.

Djevica

Kao da vam se konačno javio onaj mladalački duh, vi ste se se sasvim okrenuli od poslovnih zbivanja, a jedino što bi vas istinski moglo zainteresovati ovih dana jeste zabava u svakom smislu te riječi. Okruženi ste prijateljima i dragim ljudima sa kojima se zaista dobro osjećate i želite to da im pokažete kroz okupljanje koje organizujete.

Vaga

I danas se morate baciti na rad, mada, ako vam je za utjehu, posla će biti manje nego juče. Uostalom ono što ste započeli morate i da dovršite , ako očekujete da vas u vašem kolektivu cijene kako šefovi tako i sardnici. Niko ne voli one koje izbjegavaju obaveze ili svoje dužnosti prebacuju an druge, pa se postarajte da nikoga ne opterećujete tako!

Škorpija

Nižete poslovne uspijehe , ali vi kao da ste se oglušili o sve to, okrenuli ste se prvenstneno završavanju vaših obaveza, a nagrade i pohvale kao da ne postoje ili kao da nisu upućene vama. Za sada želite da ostvarite rezultate koji su po vašem nahođenju dovoljno dobri, a o onom što će da uslijedi kasnije, razmišljaćete kada bude vrijeme.

Strijelac

Danas se povlačite od svih i odlučno skrećete svaki pokušaj intimnih razgovora na druge neobavezne teme. Ukoliko to nije dovoljno ljudima da shvate da ste nezainteresovani za povjeravanje bilo koje vrste , vi ćete jednostavno da prekinete sve vrste kontakata i da se okrenete nekim svojim obavezama . Tvrdoglavi ste i istrajni u onom što ste odlučili.

Jarac

Zadovoljstvo je i danas prisutno na vašem licu. Izgleda da samo ljubavna dešavanja mogu da vas rastope i dovedu od toga da povremeno i svijetu oko sebe pokažete u kojoj ste mjeri vi u stvari osjećano biće ispod te ledene ljušture obaveza koju nosite svaki dan. Ljudima iz vašeg okruženja će prijati da vas vide u tom izdanju.

Vodolija

Ni danas niste raspoloženiji nego juče, pa ćete i dalje da izigravate roba obaveza! Pitanje je dokad ćete u stvari pokušavati da se dovedete u red bez ičije pomoći, kad je tako očigledno da vam je potreban prijateljski savjet i podrška. Ne izigravajte heroja tamo gdje to ne možete biti i uradite ono što želite, pozovite prijatelja i izjadajte se!

Ribe

I danas ste sasvim neprilagođeni kad je o emotivnom stanju, pa i vašim reakcijama na spoljašnji svijet , riječ. Ono što je vama potrebno danas jeste neko ko bi mogao da vas umiri , a vi očekujete da to bude partner, kojem nije ni na kraj pameti da vam prilazi i pokušava na bilo koji način da ostvari kontakt sa vama dok god ste u takvom stanju.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.