Dnevni horoskop za 17.7.2015.

Obožavao sam to kod nje. Taj stav. Zahtijevala je da bude u prvom planu. Nikada rezerva. Nikada druga. Sve ili ništa. Poštovanje ili zbogom.

Dnevni horoskop za 17. juli 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Moglo bi vam postati dosadno u krugu porodice danas, jer ćete se vraćati na nekave stare , vama krajnje ne interesantne teme. Kad je o ljubavi riječ , danas biste mogli da se osjetite malo zapostavljeno. Moguće je da ćete u odnosu koji imate osjetiti težinu ili naprosto da će vas obuzeti misao da niste dovoljno voljeni.

Bik

Kad je riječ o kući i uopšte odnosu sa ukućanima danas osjećate nezadovoljstvo. Čini vam se da je atmosfera nategnuta i naprosto vam ne prija boravak u okviru porodice. Moguće je da imate nakakav zajednički problem koji pokušavate da razriješite, pa ste trenutno svi pod pritiskom. Nastojte da ne zapadate u turobno raspoloženje.

Blizanci

Danas ste zaokupljeni mislima o ljubavi. Ukoliko je u vašem životu ima, bićete ushićeni sa partnerom i vjerovatno ćete cijeli dan provesti u njegovom društvu. Ukoliko je nema, nastojaćete da ju prizovete u život , makar to bilo samo u mislima. Sve pripadnike znaka očekuje prolazno neraspoloženje zbog trenutne nemogućnosti da otputujete.

Rak

Danas imate mnogo posla i svjesni toga nastojite da se sasvim predano date u rad i rješavanje obaveza, koje bi vam omogućile da bar za dane vikenda bezbrižno uživate u stvarima koje volite. Raspoloženje vam je dobro, a i energije imate dovoljno, pa nema nikakvog razloga da svoje poslovne naume u ovom danu ne ostvarite.

Lav

Najbolje bi bilo da se vi lijepo danas prepustite nekim manje stresnim stvarima i da uživate u opuštajućem hobiju. Zaista biste trebali da nađete način da povratite izgubljenu energiju i da se malo trgnete iz stanja u koje ste zapali, jer sa ovakvim tempom rada , zasigurno ćete se brzo dovesti do granica fizičke izdržljivosti ili čak bolesti.

Djevica

Za vas je najprijatniji odmor kad ste okruženi prirodom. Ništa više ne utiče na vaša čula od zelenila i žubora vode. Ukoliko ste u mogućnosti isplanirajte sebi jedan takav dan ili se organizujte da za vikend pobjegnete iz gradske vreve. Sve što vam je potrebno jeste društvo partnera i sprej protiv komaraca, pa možete da pođete!

Vaga

I današnji dan provodite više u kretanju nego u kancelariji. Nemate mira i svi oni koji vas budu zbog nečega tražlili imaće muke da uhvate i jedan tren vašeg vremena. Teško da će se bilo šta neplanirano uspjeti ukolopiti u vaš današnji raspored. Naprosto ste prebukirani i nemate više prostora ni za koga i ni za šta.

Škorpija

Vi nastojite da spojite ugodno sa korisnim danas i pokušavate da se organizujete po pitanju vaših poslovnih i finasijskih planova. Želite da sebi obezbjedite ugodan rad i što lakše obavljanje zadataka , kao i dobru zaradu. Vaše misli se kreću u pravcu poslovne afirmacije, za šta ćete se ipak morati malo i pomučiti.

Strijelac

Sjajno raspoloženje i radni elan od juče vas i danas drži. Zaista je divno biti sa vama kad ste takvi. Što se vaših saradnika tiče očekujte da vas danas slijede u stopu, jer im je jasno da je vaš organizacioni plan najbolji i da će najbrže da ih dovede do željenog cilja. Kad je o emotivnim kontaktima riječ, neko će pokušati da privuče vašu pažnju.

Jarac

Još uvijek ste zamišljeni. Sa partnerom se kroz razgovor vraćate na staro. Ipak, ukoliko ne iskažete šta vas muči, ne možete očekivati pomoć sa njegove strane. Zvijezde vam savjetuju da pokušate probiti barijeru i reći sve što vam je na srcu. Druga strana će se ponijeti bolje nego što možete da zamislite. A moguće je i da vam ponudi rješenje.

Vodolija

I danas uživate sklapajući poznanstva kako sa ljudima tako i sa predjelima. Postoje mjesta u kojima još niste bili, bilo da je riječ o vašem bilo drugom gradu. Željni ste upoznavanja novih ambijenata , pa se danas usmjeravate u tom pravcu i lutate ulicama u potrazi za interesantnom baštom nekog novog kafea u kojoj biste uživali sa prijateljima.

Ribe

I danas ste zaista vrijedni. Radite punom parom i to vam pričinjava istinsko zadovoljstvo. Ukoliko ste naumili da svoju karijeru unaprijedite, na dobrom ste putu. Vaša predanost poslu se itekako vidi, a saradnici će primijetiti da ste za neke od dužnosti naprosto nezamjenljivi i s te strane uvažiti vaše sposobnosti i vašu angažovanost.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.