Dnevni horoskop za 17. maj 2017.

Stalno je govorila: nikad više. A opet bi mu se nakon nekog vremena vratila. Stalno je plakala zbog njega, al’ nakon samo jednog osmeha koji bi on izazvao sve bi zaboravila.

Dnevni horoskop za 17. maj 2017.

Odaberite znak:

Ovan

Nove poslovne mogućnosti će vam svakako danas padati na pamet. Imate toliko obaveza da je neophodno da se na neki način organizujete radi njihovog efikasnijeg obavljanja. Pred vama je poprilično stresan dan, koji možete ublažiti večernjim opuštanjem uz prijatelje ili u društvu partnera. Ipak, tenzija popušta tek narednog dana.

Bik

Vama je na umu samo ono što se trenutno događa na ljubavnom planu. Kao da ne postoji ništa drugo u čemu biste mogli da se na neki način aktivirate ili da uopšte uživate. Vaše misli su okrenute ka partneru i trenucima koje provodite skupa. Zadovoljstvo kojim zračite i energija koja iz vas izbija posljedica su ljubavne sreće.

Blizanci

Vi se lagano vraćate svakodnevnim zbivanjima. Dnevna dešavanja počinju dobijati na važnosti i vi im se okrećete s ciljem da bolje iskoristite situaciju na poslovnom i privatnom planu. Imate jasno zacrtane ciljeve, koje danas na neki način preispitujete, prije nego se upustite u konkretnu realizaciju.

Rak

Izbjegajte pretjeranu emotivnost pri kontaktima sa drugim ljudima. Mjesec u polju komunikacije vam na neki način mrsi konce, pa ste skloni da se previše povjeravate i onima kojima treba i onima kojima ne. Bilo bi poželjno da se manje usmjeravate prema drugim ljudima, a malo više prema sebi. Priznali to ili ne, u haosu ste.

Lav

Danas ste u plusu kad je o novcu riječ. Imate sjajne mogućnosti da ostvarite dobit u svim segmentima. Bila bi prava šteta da propustite ovako sjajnu mogućnost za ostvarenje finansijskog dobitka, pa zato dobro otvorite oči i obratite pažnju na sve ono što bi moglo da vam ukaže na način na koji možete da realizujete zaradu.

Djevica

Puni ste života i vedrine koju sipate svuda oko sebe! Lijepa promjena na vama privlači pažnju ljudi iz okruženja. Toliko su se privikli na vaše natmureno čelo, da su već zaboravili kako izgledate kad se razvedrite. S obzirom na to da ste uspjeli sve oblasti da držite pod kontrolom kako samo vi znate i možete, razumljivo je da ste zadovoljni i da sijate.

Vaga

Vi ćete se danas susreseti sa brojnim poteškoćama. Prvo pazite šta radite, kad je o partneru riječ, jer je lako moguće da se uvalite u probleme i da svoju vezu dovedete u pitanje. S obzirom an to da ste vi ipak od onih osoba koje žive za zajedništvo, bilo koji vid novonastalih poteškoća bi vam izuzetno teško pao, a o posljedicama da i ne govorimo.

Škorpija

Mnoge Škorpije će se danas okrenuti svojim prijateljima i poraditi an zbližavanju sa njima, kroz otvoren razgovor pri kojelm će se otkriti mnoge interesantne stvari. Pitanje je samo koliko o sebi želite da otkrijete, iako se radio o osbama koje već duže vrijeme poznajete. Neke stvari je, bez obzira na povjerenje, bolje zadržati za sebe.

Strijelac

Vi ste i danas u punoj radnoj spremi. Posla imate u velikoj mjeri, ali vi u stvari u tome i uživate. Obaveze su enšto što trenutno čini da se osjećate dobro, samim tim, skloni ste da na sebe pruzimate i više nego što treba. Saradnici su oduševljeni vašim entuzijazmom kad je rad u pitanju i bez pogovora vam prepuštaju organizacioni dio.

Jarac

Kad je o vama riječ danas ćete se više usmjeravati na moguće poslovne ponude, nego na konkretnu aktivnost po tom pitanju. Neki pripadnici ovog znaka razmišljaju o stručnom usavršavanju, pa u tom smjeru poduzimaju potrebne korake. Savjetuje vam se da se ipak, prethodno dobro informišete, pa tek onda da se odlučite.

Vodolija

Niste baš najbolje volje danas. Vaše raspoloženje je palo i to se itekako osjeti. Bićete svađalački nastrojeni, što baš i nije u skladu sa vašom miroljubivom, humanom prirodom. Danas poradite na sređivanju emotivnog haosa unutar vas samih, prije nego se usmjerite na davanje iakakvih savjeta drugim osobama.

Ribe

Sjajan dan za partnerske odnose. Imate dovoljno volje za sve kada je ljubavni aspekt vaše ličnosti zadovoljen. S obzirom an to da vas partner naprosto obasipa pažnjom i nježnostima, vi ne možete a da se ne osjećate povlašteno, što itekako prija vašem egu. Za osmijeh na vašem licu, danas je najzaslužnija voljena osoba.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.