Dnevni horoskop za 17. mart 2021.

Kako usrećiti muškarca? 1. Nahrani ga 2. Spavaj s njim 3. Pusti ga na miru 4. Ne provjeravaj njegov telefon 5. Ne provjeravaj gdje se kreće Je l’ to neki problem? Naravno da nije! Kako usrećiti ženu? Nije ni to nikakav problem… Kako bi usrećio ženu muškarac treba samo biti: 1. prijatelj 2. suputnik 3. ljubavnik 4. brat 5. otac 6. gospodar 7. kuhar 8. električar 9. vodoinstalater 10. mehaničar 11. stolar 12. dekorater 13. stilist 14. seksolog 15. ginekolog 16. psiholog 17. istrebljivač štetočina 18. psihijatar 19. iscjelitelj 20. dobar slušatelj 21. organizator 22. dobar otac 23. vrlo čist 24. suosjećajan 25. atletski građen 26. topao 27. pažljiv 28. galantan 29. inteligentan 30. smiješan 31. kreativan 32. nježan 33. jak 34. pun razumijevanja 35. tolerantan 36. razborit 37. ambiciozan 38. sposoban 39. hrabar 40. odlučan 41. pravi muškarac 42. pouzdan 43. strastven NE zaboravite: 44. redovite komplimente 45. ići u kupovinu s njom 46. biti iskren 47. biti vrlo bogat 48. ne uzrujavati je 49. ne gledati na druge djevojke A u isto vrijeme, također bi trebao: 50. dati joj puno pažnje 51. dati joj puno vremena, posebno vrijeme za nju 52. dati joj puno prostora, nikad ne pitati kud ide. Ali najviše od svega, vrlo je VAŽNO: 53. nikada ne zaboraviti: rođendane, godišnjice i sve što ona isplanira za vas.

Dnevni horoskop za 17. mart 2021.

Odaberite znak:

Ovan

I današnji dan vam je u znaku posla. Možda ste mislili da je vaše jučerašnje angažovanje bilo dovoljno da sve dovedete u red, ali danas ćete se uvijeriti u suprotno. Dočekaće vas hrpa nedovršenih poslova koje ćete opet sami sređivati. Ne bi bilo loše da zatražite pomoć od saradnika i da se na taj način barem djelimično rasteretite.

Bik

Još uvijek je vrijeme povoljno za investiranje ili bilo koju vrstu trgovačkih poduhvata. U izgledu je da kakvu god novčanu transakciju obavite vi budete na dobitku. Kad je o ljubavi riječ cvjetaju vam ruže. Ukoliko ste zauzeti , osjećate se srećno i zaljubljeno, a ukoliko ste slobodni bacate se u osvajačke pohode.

Blizanci

Ni danas niste raspoloženi za obiman posao koji vas očekuje i želite da pobjegnete i sklonite se negdje gdje vas niko neće moći uznemiravati. Pokazali ste se kao osoba koja uvijek ima riješenje za sve , pa ste sada izloženi većem pritisku od strane okoline koja nastoji da od vas izvuče maksimum koristi.

Rak

Osjećate se pomalo umorno od dana koji su za vama i danas biste voljeli da vrijeme možete da iskoristite na način koji bi vam u što većoj mjeri povratio živost. U vašem slučaju to bi bilo izvodljivo samo preko kupovine . Imate potrebu da sebe obradujete nekom sitnicom , pa to i uradite. Uvijdećete da je samo malo potrebno, pa da vam sve djeluje vedrije.

Lav

Ukoliko očekujete finansijske rezultate nekog nedavno obavljenog posla, danas biste se mogli obradovati. Mnogim Lavovima stoji zarada, ali i akcije usmjerene ka njenom uvećavanju. Danas naprosto ne želite da se bavite sitnicama, ali daleko od tog da ste lijeni ili da izbjegavate poslove, naprosto želite konkretnu akciju koja donosi novac

Devica

Vaša sposobnost organizacije danas dolazi do izražaja. Moglo bi se desiti da budete izloženi većem radnom pritisku, jer će vam saradnici natovariti popriličnu količinu poslova .Savjetuje vam se da ne preuzimate sve u svoje ruke, jer niste dužni da prikrivate tuđe propuste. Emocionalna strana vaše ličnosti je i dalje naglašena.

Vaga

I danas ste neraspoloženi. Možda bi bilo dobro da iznajmite nekoliko filmova i dan provedete kući. Razmišljate o ljubavi i prisjećate se nekih trenutaka sa osobama koje su odavno prestale biti dio vašeg života. Bićete u iskušenju da pokušate saznati nešto o tome gdje su sada i kojim putem je krenuo njihov život.

Škorpija

Nastojte da danas obiđete sve one ljude kojima ste to davno obećali, pa niste ispunili. Neki od prijatelja su vas se istinski zaželjeli. Izbjegavajte mračne teme i priču o smrti, jer njome niko nije fasciniran do te mjere do koje ste vi. Ukoliko ne možete da se oduprete, pokušajte da sve priče na tu temu svedete na minimum.

Strelac

Vi ste i dalje aktivni i voljni da se u potpunosti predate poslu. Vaše zalaganje je za svaku pohvalu i to vaši saradnici vide. Ukoliko ste sebi zacrtali da ostvarite nekakv bitiniji uspijeh na poslovnom planu, krenuli ste dobrim putem ka realizaciji. Djelujete krajnje odlučno da zacrtano i ostvarite , a vrlo brzo uvidjećete i prve rezultate.

Jarac

Na poslu i danas nema bitnijih dešavanja. Gotovo da se dosađujete na radnom mjestu, što vam se rijetko kad događa, s obzirom na vašu naglašenu potrebu da date svoj doprinos kolektivu. Ipak to vam ostavlja dovoljno vremena za razmišljanje o novim projektima, pa iskoristite vrijeme za njihovo osmišljavanje.

Vodolija

Vjerovatno imate želju da sa partnerom prodiskutujete neku situaciju ili događaj koji je na vas ostavio jak utisak. Možda partner ne dijeli vaše mišljenje pa budite malo uvđajniji. Nekad se ponašate po principu ono što hoću moram dobiti odmah , što vam i ne dolikuje. Ukoliko pokažete makar malo razumijevanja za drugu stranu, isplatiće vam se.

Ribe

Raspoloženi ste samo za priču o ljubavi i sve ono što je u vezi sa tim. Blago vašem partneru pored vas danas. Bićete skloni da ga obaspete lijepim iznenađenjima i ljubavnim izjavama. Idealno bi bilo da ukoliko imate mogućnost otputujete skupa na dan ili dva. Iskoristite ovaj pozitivan uticaj, jer neće potrajati još dugo.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.