Dnevni horoskop za 18.4.2016.

Postoje osobe s kojima se ne viđam često, ali zato kad se vidimo, bez obzira koliko je vremena prošlo, dokažu mi da se nisu promijenili.

Dnevni horoskop za 18. april 2016.

Odaberite znak:

Ovan

Danas se u punom zamahu vraćate poslovnim obavezama. S obzirom na posao koji vas čeka nije ni čudo. Moraćete svojski da zavrnete rukave i prionete na rad. Saradnici ne mogu bez vas, a i krajnje je vrijeme da im pokažete koliko i za šta ste sve sposobni. Pred vama je dan pun novih zaduženja i poslovnih angažmana.

Bik

Što se vas tiče sve može da se sruši, nije vas briga, jer ste trenutno okrenuti ljubavi i dešavanjima na tom polju. Neko je uspio da u vama probudi jake emocije , za što niste mogli vjerovati da je još uvijek moguće ili da je uopšte moguće. Sada uživate u tom novom raspoloženju i u društvu osobe koja vas je toliko fascinirala.

Blizanci

Vi ste ovaj dan posvetili svojim ukućanima, ipak, to ne znači da ste smanjili dnevne aktivnosti, nego ste naprosto preusmjerili svoju pažnju na dešavanja unutar doma. Moguće je da ćete se posvetiti nekim popravkama ili novom razmještaju, pa čak i kupovini koja bi bila potrebna da se vaš životni prostor učini još funkcionalnijim.

Rak

Sjajan dan za ono što je vama na neki način u prirodi, a to su kontakti sa porodicom kako užom ,tako i širom. S obzirom na to da ste vi najsrećniji kad se okružite vašim najmilijima , pred vama je upravo jedan savršen dan. Saznaćete mnoge novine u životima jednog broja rođaka koje će vas iskreno obradovati i ispuniti pozitivnom energijom.

Lav

Mnogim pripadnicima ovog vatrenog znaka danas se smiješi novčani dobitak. Pred vama je dan ispunjen lijepim vijestima kad je o finansijama i uopšte saldu na vašem računu riječ. Ukoliko ste se odlučili na poduzimanje nekih novih poslovnih koraka, zvijezda vodilja i uopšte pokretačka misao biće vam upravo zarada.

Djevica

Vi se danas osjećate izvrsno. Puni ste energije, snage, pozitivnosti uopšte, a pozadina svega toga leži u ispunjenju na privatnom planu. Neki od vama bitnih ličnih ciljeva je sada ostvaren i vi se bez imalo oklijevanja upuštate u ostvarenje ostalih. Dovoljno ste samouvjereni i odlučni da ne dopustite da vas bilo šta pokoleba.

Vaga

Vama se danas na glavu sručilo isuviše toga. Naprosto ne znate kud biste prije od posla i obaveza. Ne odgovara vam trenutno stanje, ali na žalost ništa bitnije po tom pitanju ne možete da učinite , tako da vam ostaje samo da se povinujete trenutnom slijedu događaja i da pokušate da date maksimu od sebe da obaveze na vrijeme završite.

Škorpija

Još jedan dan u kojem možete da se opustite. Posla nema toliko koliko inače može da bude, a vi koristite situaciju i obavljate neke vama bitne privatne stvari. Prijatelji bi vam u svemu mogli biti od velike koristi, pa ne zanemarujte njhove savjete. Čak bi bilo poželjno da se prije nego što nešto poduzmete, danas s njima posavjetujete.

Strijelac

I danas ste u gužvi. Posao se gomila koliko god se vi trudili. Sa svih strana vas pritišću rokovima i obavezama koje naprosto ne možete da izbjegnete. S obzirom na vaše mogućnosti i uopšte respekt koji imate od strane kolega, nije ni čudo da ste dobili najveći broj zaduženja. Naprosto svi znaju da se samo vi sa tim možete izboriti.

Jarac

Vi ste danas okrenuti prikupljanju informacija, bilo da se radi o učenji , bilo o proširivanju postojećih znanja. Prija vam saznanje da ste u prednosti u odnosu na ostale iz vašeg poslovnog okruženja po količini informacija kojom raspolažete. Kad je posao u pitanju nemate razloga za strahovanje.

Vodolija

Danas biste mogli primiti neku nepovoljnu vijest koja će vidno uticati na više kasnije raspoloženje, bilo da je riječ o nekom od ljudi sa kojima ste bliski, bilo da se radi o osobi koju ovlaš poznajete. Vaša humana strana dolazi do izražaja ne samo kroz saosjećajnost, već i kroz želju da pomognete. Shvatite da to nije uvijek izvodljivo.

Ribe

Ovo je dan kao stvoren za ljubavne susrete, pa se zato prepustite dešavanjima na tom planu i uživajte. Zauzetim pripadnicima znaka ipak slijedi najviše radosti, jer ih voljena osoba danas postavlja na pijadestal. Osjetićete se zaista posebno i pokušajte da to zadovoljstvo ne pokvarite sa bezrazložnom sumnjičavošću.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.